Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 часа, vlado1985 написа:

Немога даже ако трябва да съм честен и са ми малко но се опитвам да си зяпам здравето.D

Ептен ни взе за канарчета.

• Отговори 91,9k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

Банда, поздравявам ви с тази прекрасна песен за настроение! ❤️

Най-вероятно ще я слушате утре сутринта и затова ще ви пожелая успешен ден! 🙂

преди 7 часа, vlado1985 написа:

Ако ти се чувстваш като канарче не е мой проблем че неможеш да къркаш.

Нещо се губим в превода. Ти си мислиш че ние сме канарчета. Тръгна от десетина, станаха 20, сега 60...

30 литра бира, даже не му стигат Аре бегай нанякъде

преди 18 минути, Teemo v. X написа:

Нещо се губим в превода. Ти си мислиш че ние сме канарчета. Тръгна от десетина, станаха 20, сега 60...

30 литра бира, даже не му стигат Аре бегай нанякъде

Всеки път си пия различно не винаги се наливам кат свиня. А ти като невярваш че съм глътнал 3 каси мога да ти демонстрирам лично.😁

преди 12 минути, vlado1985 написа:

Всеки път си пия различно не винаги се наливам кат свиня. А ти като невярваш че съм глътнал 3 каси мога да ти демонстрирам лично.😁

днес на какво сме? D

аз няма да пия, ще сея домати следобед

преди 30 минути, buldak написа:

днес на какво сме? D

аз няма да пия, ще сея домати следобед

Сега си допийвам кафето и след това ще слезна в избата да си побачкам малко и кат ми писне може да си отворя чай.

преди 35 минути, vlado1985 написа:

Сега си допийвам кафето и след това ще слезна в избата да си побачкам малко и кат ми писне може да си отворя чай.

викаш няма алкохоли днеска D

Ко стаа ве, сюнгери.

Минавам само да вмъкна един стар лаф - не се мъчете да давите... каквото давите там, в алкохол. Най-вероятно то е по-добро и от Фелпс и от дядо му Вайсмюлер.

преди 18 часа, vlado1985 написа:

А добър ви ден. Ама то май вече е вечер де. )Превди малко се качих и си влезнах в стаята ми днес си пропуснах следобедната дрямка и после може да подремна но кат знам че трябва да скокна за чай май дрямката ще е мираж а днес си ги опуках от 8:00 3 каси чай.😁

Да не са били 3 каси бира....втора употреба 😂

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Където е текло пак ще тече.

тез дни пак ще тече D

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Халвата е сладка наборе

Така да се чува.

Къркате ли?

на 27.04.2026 г. в 19:18, NewRedDragon написа:

...И въпреки това, доста често слушам и по "лиричните" парчета - особено като карам мотора безцелно.....

...

Вчера, докато търсех парчетата, които постнах (с трите банди на Ричи Блекмор), минах през некво, което не помнех, нелошо (с клип с рокери) и след като писа цитираното, викам я да го поздравя момчето с... и установих, че ем не мога да го намеря из хисторито, ем не помня как се казваше... а вече зех да се съмнявам и че е негово. А се смятам за нелош търсач. Ще оставя всичко на случайността (както се появи) и ще го заместя (като поздрав) с две други...

Не са мноо лирични (не че не си ги чувал)... според мен трудно могат да минат даже за "лирични", ама то само това остаа... си менкаме балади.

Хубава вечер, харамии. И харамийки.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.