Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 23 минути, bulljo написа:

Изнудиха ме, на приятелче помощ да дам, да нагласи квартирите за сезона, та гърбя по малце, то пък мястото хубаво, та не се оплаквам.

Ясу друже и ямас, на всите.

Ясу!

Не съм ходил там, но виртуално много кефи. Представям си реално.

Успех!

пп наистина станах фен на узото последните години. Наздраве!

• Отговори 91,9k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 45 минути, bulljo написа:

Изнудиха ме, на приятелче помощ да дам, да нагласи квартирите за сезона, та гърбя по малце, то пък мястото хубаво, та не се оплаквам.

Ясу друже и ямас, на всите.

Калиспера адаш, кат нагласиш квартирите нагласи некоя сгодна гъркиня за отк мнение rolleyes

преди 45 минути, В. Велев написа:

Screenshot-20260423-183819.png

Разполагам с 4х16 DDR5, но реално това е пълна излишна простотия!

Предостатъчно е една 16GB за да играя GoW Ragnarok на 2К резолюция. Всичко над 16GB RAM DDR5 е излишно! 🙂

Колкото повече - толкова по-добре. Вярно е, но аз купих тези 4х16 DDR5 когато цената им не се сравняваше с тази на златото. Сега 16GB струва повече отколкото платих за 4х16.... Подробности.... 😜

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Системата я знаеш - ром, бира и вино. И тогава излизаш, с развързан език.

това е добро 😀ама май наистина така ще направя

преди 1 час, lebel написа:

Беше просто виц. Без под, над и задтекст.

Ако нещо не съм съобразил, съжалявам. Надявах се да те разсмея.

разсмя ме

гугъл е гугъл защото знае всичко и си знаех че източникът ми ще я познава, точно затва му викам гугъл

живеела почти до нас, 86 набор каката

преди 27 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Е, хубава работа. Мноо ти отива.

Тъкмо си бях нарязал (и изял) малко саздърма на Еко Мес Величково. Верно не е Черногор, ма се пак...

:полушега:

преди 2 минути, lebel написа:

Е, хубава работа. Мноо ти отива.

Тъкмо си бях нарязал (и изял) малко саздърма на Еко Мес Величково. Верно не е Черногор, ма се пак...

:полушега:

Аз пък ядох шницел с кайма. )

мдаа...

Биoфизиĸът и филocoф Гpeгъpи Cтoĸ в нoвaтa cи ĸнигa „Πoĸoлeниeтo нa изĸycтвeния интeлeĸт и чoвeшĸaтa тpaнcфopмaция“ aнaлизиpa бъдeщeтo нa xopaтa, poдeни cлeд 2022 г., и ce oпитвa дa cи пpeдcтaви cвят, в ĸoйтo изĸycтвeният интeлeĸт щe cтaнe нepaздeлнa чacт oт чoвeшĸaтa eвoлюция. Πoдcĸaзĸa: ИИ нямa дa ce нaлaгa дa ce бopи c нac дo пълнo yнищoжeниe – тoй пpocтo щe тpябвa дa ce изĸлючи eдин дeн и дa изчaĸa.

Снощи загубих един бас и трябваше да гледам хелс китчен. Ама не само да гледам, ами и да коментирам. Викам си - един час с рекламите 40-50 минути ще издържа. То било два часа и половина дейва тъпотията му.

Котето студент! 😎

Подробности за студенстският живот......

В един от колежите на Оксфордския университет в Обединеното кралство студентите имат необичаен, но изключително обичан "състудент" - пухкав котарак на име Исъмбард Китън Брунел, известен накратко като Иси. Той не пише лекции и не държи изпити, но редовно успява да направи най-трудните учебни дни по-поносими.

Иси живее заедно със своята стопанка - библиотекарката Джейми Фишуик-Форд в колежа "Лейди Маргарет Хол". Още с появата си в академичната среда той бързо се превръща в малка сензация сред студентите, които прекарват дълги часове в учене и често се чувстват далеч от дома и домашните си любимци.

Според Фишуик-Форд, Иси е особено чувствителен към емоциите на хората около него. Тя го описва като "емпатичен" и "неофициално животно за емоционална подкрепа", тъй като често се приближава до студенти, които са разстроени или стресирани. "Той винаги е много дружелюбен и спокоен, но е още повече, когато някой е разстроен или плаче", разказва собственичката на котката. Някои дори търсят утеха при него след моменти на академични кризи – като например случайно изтрито дипломно изследване.

https://www.instagram.com/p/DV3Ti3bDalE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

@The Lone Star

"... не е гeй."

Син - към баща си:
- Тате, аз съм гeй!
Бащата:
- Виж сега, имаш ли в гаража поне 2-3 лъскави коли?
- Нямам, тате...
- Къща на 3 етажа с басейн на втория?
- Не, тате...
- А яхта?
- И яхта нямам, тате...
- Ееехх, сине, к'ъф гeй си ти бе?! Ти си си чист пeдерaст!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.