Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, AAUUXX написа:

Не знам това ,все пак това е работа както всяка друга ,сигурно ако беше казал че работиш WC мениджер щяха да те възприемат като по равен.

Това е и доста скъпа услуга, тъй като много малко хора искат да я вършат, т.е. има повече търсене, отколкото предлагане.

преди 43 минути, buldak написа:

как е котета bye1

Петък е и вече нямам търпение да свърши работния ден!

catx.jpg

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 16 минути, Greta Crocheter написа:

Петък е и вече нямам търпение да свърши работния ден!

catx.jpg

Петък е ден на майстора през соца беше като национален празник за трудещите се хора ,а сега се налага да симулираш работен процес което също е работа.

Въобще не ми пука кой, какво работи. Колкото струваш - толкова взимаш. Миналата година имам две тениски бестселър в Амазон. Другите 18 ги оставям настрана. Плюс още две платформи. И не съм си мръднал пръста. Те се занимават с печат и логистика. Ти мажи лайн.а за 400 евра на месец, колкото искаш. Само не се прави на компютърен спец, с копнати туториали и да ги представяш за свои.

😂 Колкото и да е смешно, е и тъжно.... 🙁

Банда, идват избори, опичайте си акъла! Все още заедно можем да променим показаното във видеото! 🙂

Бъдете разумни, избора е в нашите ръце..... Кой друг ако не ние, може да промени нашата България?

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Не знам това ,все пак това е работа както всяка друга ,сигурно ако беше казал че работиш WC мениджер щяха да те възприемат като по равен.

Или sanitary engineer, както му казват в САЩ.. Санитарен инженер.

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Въобще не ми пука кой, какво работи. Колкото струваш - толкова взимаш. Миналата година имам две тениски бестселър в Амазон. Другите 18 ги оставям настрана. Плюс още две платформи. И не съм си мръднал пръста. Те се занимават с печат и логистика. Ти мажи лайн.а за 400 евра на месец, колкото искаш. Само не се прави на компютърен спец, с копнати туториали и да ги представяш за свои.

Защо да не го правя?

преди 1 час, Teemo v. X написа:

И ний какво да направим, че работиш това. Ми, браво.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Оператор на моноблок също става D

преди 42 минути, "Саша" написа:

😂 Колкото и да е смешно, е и тъжно.... 🙁

Банда, идват избори, опичайте си акъла! Все още заедно можем да променим показаното във видеото! 🙂

Бъдете разумни, избора е в нашите ръце..... Кой друг ако не ние, може да промени нашата България?

Аз също се надявам на промяна ,но ще видим дали ще се случи.

преди 18 минути, AAUUXX написа:

Оператор на моноблок също става D

Аз също се надявам на промяна ,но ще видим дали ще се случи.

Промяна след като се смени чипа на някои хора. Ако се чака чобанин, няма как да стане.

https://dnes.dir.bg/temida/mladezhite-ubili-bezdomnika-vav-varna-bili-fiksirani-kam-skitnitsi

А тук, във форума, има фиксирани към хора работещи при кенефите.

Чудо на чудесата-успях да се "логна" :))))))))

преди 4 часа, Teemo v. X написа:

Колкото струваш - толкова взимаш

Разгеле нещо смислено в тая тема + "Където и да си ...пак си си ти."

преди 8 часа, АСПЕКТ написа:

Защо да не го правя?

И ний какво да направим, че работиш това. Ми, браво.

Как ще взимаш чужд труд и ще го представяш за свой? Не ти ли е неудобно?

С другото исках да ти кажа (ма нали си все неразбрал) че аз ако изпадна до миене на кенефи, ще бъде макс за един месец - до първа заплата. Ти си го превърнал, в начин на живот. В което няма лошо, стига да не лаеше с години как това и онова ти е криво - общо взето всичко. И пак стигаме до горното - правиш се на някакъв спец по компютри, който върти парцала...

преди 41 минути, "Саша" написа:

Грешно ли мисля?

А защо твоето мислене и искания трябва да е някакъв критерий за останалите?! Защо гледаш само от собствената си камбанария?! И изобщо, що за егоистичен мироглед ?! Ти кой си всъщност?!

преди 2 минути, "Саша" написа:

Не?

Но пък твоето се вижда.

Скоро не съм те завирал на кучето под опашката и те е подгонил сърбел май! Помниш ли колко акаунта си затри след опитите ти да ми се лигавиш?!

преди 5 минути, lebel написа:

Как е хавата, бойци? Не унивайте! До деня за размисъл остават само 48 часа.

При мен е сънено преди 1 час се събудих и преди малко скокнах до бензиностанцията да си взема цигари.

Но чай не си взех реших тая вечер кат задрема, да си поспа добре то не че не си поспивам, добре де ама нещо тоя спирт в чая дето го ръгат много и взе и кръвното по често да ми се обажда. И сега се чудя как беше името на един магнезий който ми казаха да пия за мускулите ама му забравих името и немога да се сетя.shock11

преди 24 минути, vlado1985 написа:

При мен е сънено преди 1 час се събудих и преди малко скокнах до бензиностанцията да си взема цигари.

Но чай не си взех реших тая вечер кат задрема, да си поспа добре то не че не си поспивам, добре де ама нещо тоя спирт в чая дето го ръгат много и взе и кръвното по често да ми се обажда. И сега се чудя как беше името на един магнезий който ми казаха да пия за мускулите ама му забравих името и немога да се сетя.shock11

Магнезий Допелхерц, Магне Д'оро ала бала, Магне B6, Магнерич, Магнерот, Магне... си нещо...

И после ше има - Я да видим кой не си е пил магнезия?!?

- Мамо, защо хипопотамът се е качил върху другия?

Майката бързо отговаря на неловкия въпрос:

- Защото си е навехнал крачето и другият му помага да ходи!

- Те, т'ва е то...! Ти му правиш добро, то те е*е!

преди 54 минути, AAUUXX написа:

Не ти ли изтече това наказание eek

Добро утро на всички,

Добро утро

преди 10 часа, Teemo v. X написа:

Как ще взимаш чужд труд и ще го представяш за свой? Не ти ли е неудобно?

С другото исках да ти кажа (ма нали си все неразбрал) че аз ако изпадна до миене на кенефи, ще бъде макс за един месец - до първа заплата. Ти си го превърнал, в начин на живот. В което няма лошо, стига да не лаеше с години как това и онова ти е криво - общо взето всичко. И пак стигаме до горното - правиш се на някакъв спец по компютри, който върти парцала...

И въпросът е аз какво да направя? Това си е твоя избор.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.