Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

То не бяха фронтенд, то не бяха бекенд... С петнайсе профила и постоянно върти рефреша - после много бачкал. Той не излиза от форума. Такива безпарични идиоти, които са много смели в нета - под път и над път. После рови в буркана за жълти стинки, да си купи едно кисело мляко. Единия в Манчестер - беше постнал снимка от мрежата, берлинския не можеш да му стигнеш носа и с лайняна клечка - не може нищо, не знае нищо, бачка от десет години по кенефите - даже има и смелост да се обажда. Аз ако съм, няма и да си помисля за форум, да ми се смеят всички. Защото сте за смях. Безподобни мързели

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

Чак и ще ме цитира... Това дето го цитираш знаеш ли какво е? Нарича се живот. Ядене, пиене, много смях и развлечения. Не мижитурски на село на трикракото столче и давай да тролим, да си вдигаме егото. Май си си и повярвал че си много начетен или че някой те бръсне за слива.

Както винаги и в тая тема се зачекнахте кой колко има и какъв бил. Ами ако взема и аз да почна да се оплаквам по колко падам всеки път на машинки и храня 10=тина акаунта в няколко сайта.😁

кат пия сам няма на кой да кажа наздраве

айде наздраве, котета beer

преди 4 минути, buldak написа:

кат пия сам няма на кой да кажа наздраве

айде наздраве, котета beer

Днес на какво си. Аз за целия ден до сега съм на 2 каси пиринско стъкло и после май ша скокна за бързо до магазина да се заредя с кенчета щото нещо взе да ми стържат джуките та да взема да ги смажа и след туй до следващата ден.yanim

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Днес на какво си. Аз за целия ден до сега съм на 2 каси пиринско стъкло и после май ша скокна за бързо до магазина да се заредя с кенчета щото нещо взе да ми стържат джуките та да взема да ги смажа и след туй до следващата ден.yanim

подгрявам с бира

до един час надявам се бирата да стане ром

два пъти чакам при доктора от 2 и половина до 5 и бях 11ти номер, до мене седна 23ти и викам айде тия до утре няма да минат

и викам да му отпусна малко края с пиене

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Що се мориш да щъкаш насам-натам... Шибни си два кега венозно - ем пиеш, ем си лежиш. Почти като змия (ем си лежиш, ем одиш), ама по-тарикатската.

толкова линукс дистра имам да пробвам че...

направо си завиждам какво ме чака 😀

преди 8 минути, buldak написа:

подгрявам с бира

до един час надявам се бирата да стане ром

два пъти чакам при доктора от 2 и половина до 5 и бях 11ти номер, до мене седна 23ти и викам айде тия до утре няма да минат

и викам да му отпусна малко края с пиене

2024г когато си счупих китката и трябваше да отида на контролен преглед. Ами отидох ама отидох айде срам не срам ще си кажа отидох на 12 кенчета бира в болницата дойде ми моя ред да влезна при доктора.

А до преди това както си чакам на опашката, покрай мен се въртят кунтузени екземпляри, млади дърти и разни крокодили а аз само си ги зяпам едно чудно онея хорица ах ух ох. А аз в коридора докато чакам глътнах за бързо 2 кенчета имах още едно в джоба и в същия момент доктора отваря вратата и вика следващия моля и аз нали съм си заплес бях забравил кой номер съм и викам.

Май бях аз ама май преди мен имаше други но то па като имаше други файда всичко живо си мълчи в коридора влезнах аз в кабинета затворих вратата културно и какво се завъртях викам я да си сваля якето че ми стана жега нещо.

И взех и да се прозявам де и доктора ми вика моля, седнете и аз аха добре сетих се че в джоба имам чай извадих си бирата, и пред доктора си отварям кенчето и оня луд доктор само слуша как съска кенчето и вика. Аааааа болен си значи а ама да отваряш бирата не си болен и аз с целия си акъл му викам така и така повече няма да се виждаме казвай ми как ми е ръката. И оня ък мък и пак го го попитах абе докторе как ми е ръката и тоя ненормалник пак не ми казва и аз се ядосах и пред него скъсах бинта и си свалих гипса и лудия доктор.

Ама господине не така моля ви успокойте се и медицинската сестра едно младо моме ми вика господине моля ви седнете успокойте се слушайте доктора и аз и викам ами добре ще го слушам. Бръкнах се в джоба извадих пари от джоба и викам на момето ще скокнеш ли за бързо до павильончето на ъгъла да ми вземеш 3 чая. И тая ама какъв чай и кат и светна че става въпрос за бира взе да се тупка по главата.

А доктора нещо ми обяснява и аз си зяпам в телефона и него отразявам и по едно време взе да пелтечи и ми вика напълно си добре ръката ти е заздравяла много добре. 😁

то тъй направо на ром сякаш по-хубаво

дет ше чакам бирата да ме фаща да не съм идиот

преди 7 минути, vlado1985 написа:

2024г когато си счупих китката и трябваше да отида на контролен преглед. Ами отидох ама отидох айде срам не срам ще си кажа отидох на 12 кенчета бира в болницата дойде ми моя ред да влезна при доктора.

А до преди това както си чакам на опашката, покрай мен се въртят кунтузени екземпляри, млади дърти и разни крокодили а аз само си ги зяпам едно чудно онея хорица ах ух ох. А аз в коридора докато чакам глътнах за бързо 2 кенчета имах още едно в джоба и в същия момент доктора отваря вратата и вика следващия моля и аз нали съм си заплес бях забравил кой номер съм и викам.

Май бях аз ама май преди мен имаше други но то па като имаше други файда всичко живо си мълчи в коридора влезнах аз в кабинета затворих вратата културно и какво се завъртях викам я да си сваля якето че ми стана жега нещо.

И взех и да се прозявам де и доктора ми вика моля, седнете и аз аха добре сетих се че в джоба имам чай извадих си бирата, и пред доктора си отварям кенчето и оня луд доктор само слуша как съска кенчето и вика. Аааааа болен си значи а ама да отваряш бирата не си болен и аз с целия си акъл му викам така и така повече няма да се виждаме казвай ми как ми е ръката. И оня ък мък и пак го го попитах абе докторе как ми е ръката и тоя ненормалник пак не ми казва и аз се ядосах и пред него скъсах бинта и си свалих гипса и лудия доктор.

Ама господине не така моля ви успокойте се и медицинската сестра едно младо моме ми вика господине моля ви седнете успокойте се слушайте доктора и аз и викам ами добре ще го слушам. Бръкнах се в джоба извадих пари от джоба и викам на момето ще скокнеш ли за бързо до павильончето на ъгъла да ми вземеш 3 чая. И тая ама какъв чай и кат и светна че става въпрос за бира взе да се тупка по главата.

А доктора нещо ми обяснява и аз си зяпам в телефона и него отразявам и по едно време взе да пелтечи и ми вика напълно си добре ръката ти е заздравяла много добре. 😁

пак си ги намлял

12 кенчета 😲

преди 31 минути, lebel написа:

Що се мориш да щъкаш насам-натам... Шибни си два кега венозно - ем пиеш, ем си лежиш. Почти като змия (ем си лежиш, ем одиш), ама по-тарикатската.

Като каза венозно сега се сетих първата ми жена беше доктор (хирург) и една вечер нещо май ми стана лошо щото доста бях попрекалил с пиенето и ги бях омешил много. Та буля ми ръгна една система и кажи речи ден и половина два бях на легло и кат се пооправих малко първата ми работа беше да се сетя къде съм си скрил едношише водка подарък от един приятел да го опитам.

И буля в къщи ама аз и не се усетих де намерих си водката и буля кат ме видя че съм прегърнал шишето радостен и ми вика простак как те не е срам аз заради теб си взех цяла седмица отпуска да те гледам и да те лекувам а ти пак се наливаш.😁

преди 5 минути, vlado1985 написа:

Като каза венозно сега се сетих първата ми жена беше доктор (хирург) и една вечер нещо май ми стана лошо щото доста бях попрекалил с пиенето и ги бях омешил много. Та буля ми ръгна една система и кажи речи ден и половина два бях на легло и кат се пооправих малко първата ми работа беше да се сетя къде съм си скрил едношише водка подарък от един приятел да го опитам.

И буля в къщи ама аз и не се усетих де намерих си водката и буля кат ме видя че съм прегърнал шишето радостен и ми вика простак как те не е срам аз заради теб си взех цяла седмица отпуска да те гледам и да те лекувам а ти пак се наливаш.😁

тоя номер с бирата/рома трябва да го пробвам

аз като имам разговор с някой непознат ставам нервен понякога ама ако ударя преди това нещо по ще ми понесе

преди 1 минута, buldak написа:

тоя номер с бирата/рома трябва да го пробвам

аз като имам разговор с някой непознат ставам нервен понякога ама ако ударя преди това нещо по ще ми понесе

Точно и на мен ми се е случвало много пъти като трябва да водя разговор с някой и да съм напрегнат или просто да не съм предразположен незнам. Но кат лепна някой елексир за бързо и ми минава и бързо се отпускам.

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Точно и на мен ми се е случвало много пъти като трябва да водя разговор с някой и да съм напрегнат или просто да не съм предразоложен незнам. Но кат лепна някой елексир за бързо и ми минава и бързо се отпускам.

алкохола вдига всите показатели за щастие

допамин, серотонин и ендорфин

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Готин филм за котета. 😺

и вие ли станахте лелка с котки

https://www.facebook.com/reel/1055590320973019

https://www.facebook.com/reel/1473957047726093

преди 15 часа, Teemo v. X написа:

То не бяха фронтенд, то не бяха бекенд... С петнайсе профила и постоянно върти рефреша - после много бачкал. Той не излиза от форума. Такива безпарични идиоти, които са много смели в нета - под път и над път. После рови в буркана за жълти стинки, да си купи едно кисело мляко. Единия в Манчестер - беше постнал снимка от мрежата, берлинския не можеш да му стигнеш носа и с лайняна клечка - не може нищо, не знае нищо, бачка от десет години по кенефите - даже има и смелост да се обажда. Аз ако съм, няма и да си помисля за форум, да ми се смеят всички. Защото сте за смях. Безподобни мързели

Е, как ще съм мързел, след като пишеш бачка от 10 години по кенефите?🤔 Както винаги никаква логика.

И защо да нямам смелост? Нещо лошо ли съм направил? Откраднал ли съм нещо? Престъпник ли съм?

преди 13 часа, buldak написа:

алкохола вдига всите показатели за щастие

допамин, серотонин и ендорфин

Алкохола - враг на пола, чрез плодов сок към полов скок!

преди 47 минути, АСПЕКТ написа:

Е, как ще съм мързел, след като пишеш бачка от 10 години по кенефите?🤔 Както винаги никаква логика.

И защо да нямам смелост? Нещо лошо ли съм направил? Откраднал ли съм нещо? Престъпник ли съм?

Оф добре ,че все още кенефите в гедерето са аналогови ,че ако беше в Япония щеше да се наложи още едно висше да учиш, ама какво ли знаят тук hush

преди 40 минути, nickolaycho написа:

Алкохола - враг на пола, чрез плодов сок към полов скок!

И също

17764044205784692195425444707190.png

преди 22 минути, AAUUXX написа:

Оф добре ,че все още кенефите в гедерето са аналогови ,че ако беше в Япония щеше да се наложи още едно висше да учиш, ама какво ли знаят тук hush

И също

17764044205784692195425444707190.png

Те така се жегват, сякаш те чистят този кенеф. И не мога да схвана и какво че човек работи това?

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Те така се жегват, сякаш те чистят този кенеф. И не мога да схвана и какво че човек работи това?

Не знам това ,все пак това е работа както всяка друга ,сигурно ако беше казал че работиш WC мениджер щяха да те възприемат като по равен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.