Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Балончо, ти сам си призна, че си от село и живееш на село. Не ме бъркай с теб, моля те.

А и сега заплахи ауууу. Показва колко сте жегнати от липсата ви на интелект и даже в групичка не може да ме оборите.

Отговори ми на въпроса де, последно българите богати ли са или са бедни? И ти не помниш какво си писал преди няколко седмици 🤣 Пий си хапчетатата, за твое добро го казвам.

Какво искаш да кажеш? Аргументирай се. Ама копейките нямате този капацитет. Всички копейки си нацапахте гащите и заедно не можете да ме победите в аргумент, както любимата ви руЗия не може вече 5 години да превзема Украйна 🤣

Балончо, ти сам си призна, че си от село и живееш на село. Не ме бъркай с теб, моля те.

А и сега заплахи ауууу. Показва колко сте жегнати от липсата ви на интелект и даже в групичка не може да ме оборите.

Отговори ми на въпроса де, последно българите богати ли са или са бедни? И ти не помниш какво си писал преди няколко седмици 🤣 Пий си хапчетатата, за твое добро го казвам.

Какво искаш да кажеш? Аргументирай се. Ама копейките нямате този капацитет. Всички копейки си нацапахте гащите и заедно не можете да ме победите в аргумент, както любимата ви руЗия не може вече 5 години да превзема Украйна 🤣

Аз не съм гласувал за Възраждане, не членувам във Възраждане, че да ми казваш Копейка или там, както е обидно за тях.

Ми, какво искам да кажа. Твърдиш, че си в Великобритания. Пакистанци, филипинци ... които ти се срещаш са чужденци като тебе. Те си имат своя общност и за разлика от тебе си я поддържат, оценяват.

Ти си излишен и при тях. Защо нямаш англичани познати, след като толкова много обичаш Великобритания, а само чужденци като тебе?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, АСПЕКТ написа:

Ми, какво искам да кажа. Твърдиш, че си в Великобритания. Пакистанци, филипинци ... които ти се срещаш са чужденци като тебе. Те си имат своя общност.

Това какво общо има с това колко са пълни заведенията в България? Нещо не разбирам какво искаш да кажеш. Също, тия пакистанци и филипинци са родени в Англия, имат британски паспорти и съответно са британски граждани, за разлика от Ганьо.

Иначе имам доста приятели англичани (местни от севера) и на тях им се доверявам повече, отколкото на българите. Няма такова племе като българопитеците 😀

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Това какво общо има с това колко са пълни заведенията в България? Нещо не разбирам какво искаш да кажеш. Също, тия пакистанци и филипинци са родени в Англия, имат британски паспорти и съответно са британски граждани, за разлика от Ганьо.

Иначе имам доста приятели англичани (местни от севера) и на тях им се доверявам повече, отколкото на българите. Няма такова племе като българопитеците 😀

Хамстер роден при конете, в конюшната е хамстер, не е кон. Чел ли си Грозното Пате?

преди 6 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Доверие всекиму - вересия никому.

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Кунг- фу пица мастер D

преди 7 часа, B-boy/StyLe/ написа:

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Кунг- фу пица мастер D

При мене не се отваря.

на 15.04.2026 г. в 6:15, HelpMeGetOut1 написа:

Иначе имам доста приятели англичани

Ти точно приятели нямаш, имаш клиенти!

на 15.04.2026 г. в 6:21, АСПЕКТ написа:

Чел ли си Грозното Пате?

Не е чел със сигурност. Все пак детето е само на 29...

преди 1 час, Belefor написа:

Ти точно приятели нямаш, имаш клиенти!

Бъркаш ме май със себе си. Защо не ми отговаряш на въпроса де, последно бедни ли са българите или са богати? Май зависи от това, което ти изнася 🤣

Студията станаха пълен цирк. Миналата седмица една хем грозна, хем дебела, хем подкъсена и ако не и бяха сланините, щеше да и се вижда фютката. Е, беше се завършила с някакво Тифани или подобно , за 20-30к. За футбол изобщо дума да не става.

Бъркаш ме май със себе си.

"Излизал съм с китайки, корейки, индонезийки, филипинки и азиатки" , "Всяка една африканка, с която съм бил", "Даже в Тиндър ми се падна една нигерийка за тази вечер.","Откъде мислиш, че имам пари за вагю? " ,"Вие на мен че ми фанете курса, ама без с-то. "

Ти сам обясняваш на ляво и на дясно че си мъжка про*****тка а сега се мъчиш да изкараш другите такива? Злетак...

преди 44 минути, Belefor написа:

"Излизал съм с китайки, корейки, индонезийки, филипинки и азиатки" , "Всяка една африканка, с която съм бил", "Даже в Тиндър ми се падна една нигерийка за тази вечер.","Откъде мислиш, че имам пари за вагю? " ,"Вие на мен че ми фанете курса, ама без с-то. "

Ти сам обясняваш на ляво и на дясно че си мъжка про*****тка а сега се мъчиш да изкараш другите такива? Злетак...

И какво, завиждаш ми, че ми върви с жените, докато теб никоя не иска да те докосне?

Хайде отговори ми на въпроса де, последно българите бедни ли са или богати? Щом не ми отговаряш, значи си признаваш, че съм прав.

Повечето българи са бедни. Има и по-заможни, основно в София и някои от по-големите градове.

Като си мърша, си оставаш мърша - без значение дестинацията. Видяхме коптора в Манчестър. Или като оня дет вика че сме трети свят, а той живее в първия с 400 евра заплата. На мен пенсията ми е четири пъти повече.

Умреляци...

преди 44 минути, Teemo v. X написа:

Като си мърша, си оставаш мърша - без значение дестинацията. Видяхме коптора в Манчестър. Или като оня дет вика че сме трети свят, а той живее в първия с 400 евра заплата. На мен пенсията ми е четири пъти повече.

Умреляци...

Къде в първия свят живеят с 400 евро заплати? Само в България има толкова смешно възнаграждение и само в България съм виждал възрастни хора да ровят по кофите.

Ганьовците сте турбо смешници, жалкари и простаци, затова си мизерствайте в сметището Булгаристан.

на 10.04.2026 г. в 0:12, Teemo v. X написа:

Толкова алкохол и цигари издъних - няма ми нищо нито на белия, нито на черния дроб. Сърцето ме предаде...

Като гледам и мозъкът ти отдавна те е предал...

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Къде в първия свят живеят с 400 евро заплати? Само в България има толкова смешно възнаграждение и само в България съм виждал възрастни хора да ровят по кофите.

Ганьовците сте турбо смешници, жалкари и простаци, затова си мизерствайте в сметището Булгаристан.

Тука си прав. 👍🏻 Ганьо иска Ганьо.

преди 55 минути, Teemo v. X написа:

Умреляци...

Пенсията ти е 4 пъти повече, но в 3 свят. Африка даже е по-добре от България.

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Това само доказва, че не ви е грижа за България и за българите.

Вас не ви е грижа за България и българите. Избирате ДПС и ГЕРБ, примерно. Ако случайно се размърдате от дивана, че да вдигнете малко активността, че активността е 20 процента. Сиреч само на ци.ганите избират как да живеят българите.

Ясно. Които гласуват за ДПС и ГЕРБ не ги е грижа. Но които гласуват за Трифонов или Руди Гела са големите патриоти и ги е грижа, нали?!

току-що, The Lone Star написа:

Ясно. Които гласуват за ДПС и ГЕРБ не ги е грижа. Но които гласуват за Трифонов или Руди Гела са големите патриоти и ги е грижа, нали?!

Да.👍🏻 На 19.04💪🏻 Всичко без ГЕРБ и без ДПС.

То не бяха фронтенд, то не бяха бекенд... С петнайсе профила и постоянно върти рефреша - после много бачкал. Той не излиза от форума. Такива безпарични идиоти, които са много смели в нета - под път и над път. После рови в буркана за жълти стинки, да си купи едно кисело мляко. Единия в Манчестер - беше постнал снимка от мрежата, берлинския не можеш да му стигнеш носа и с лайняна клечка - не може нищо, не знае нищо, бачка от десет години по кенефите - даже има и смелост да се обажда. Аз ако съм, няма и да си помисля за форум, да ми се смеят всички. Защото сте за смях. Безподобни мързели

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.