Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

за почти килограм козунак колко да искат?

нормалния козунак е много по-малък

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 30 минути, АСПЕКТ написа:

С какво го правят, като е без глутен и захар? Любопитно ми е какъв му е вкуса, но не чак толкова, че да си купя.

Аз от доста години, по неволя се научих сама да си правя козунаците. Има само един гръцки магазин наблизо, където могат да се поръчат и са им доста добри, но домашните стават още по-добри.

Светли Великденски празници! 🐣

Светли... но без бели нощи, ако не е проблем. И без белая горячка тоже.

Ного любов, смиреност и светлина! Живи, здрави, щастливи и късметливи!

... което ме сеща за...

- Иска ми се да сме по-смирени и около нас да няма толкова злоба, агресия и...

- А на мен, а на мен...

- Ей, смотан, а си ме прекъсна̀л пак, а съм ти пръсна̀л вафлата!

преди 22 минути, Greta Crocheter написа:

С какво го правят, като е без глутен и захар? Любопитно ми е какъв му е вкуса, но не чак толкова, че да си купя.

Аз от доста години, по неволя се научих сама да си правя козунаците. Има само един гръцки магазин наблизо, където могат да се поръчат и са им доста добри, но домашните стават още по-добри.

Светли Великденски празници! 🐣

Срещал съм в Кауфланд такъв микс от брашна.

Ориз, картофи, тапиока, царевица, елда..

Безглутенов Рай

БЕЗГЛУТЕНОВO брашно за хляб 1кг. MIX B, Микс Б, д-р Шер -...

Състав: царевично нишесте , оризово брашно , растителни фибри(псилиум, бамбук) , пълнозърнесто оризово брашно 3,8% , лещено брашно 3,6% , декстроза , сгъстител: хидроксипропилметил целулоза ; сол . Мо

Честит! Здрави!

Тиймо... сякаш си клал... да го кажем по-изискано - сякаш си принесъл в жертва някого над тия яйца. Даже се сещам кого...

Бъди здрав, приятелю (ако ми позволиш това обръщение)! Домочадието (жени, деца, котки) - също!

преди 1 час, lebel написа:

Честит! Здрави!

Тиймо... сякаш си клал... да го кажем по-изискано - сякаш си принесъл в жертва някого над тия яйца. Даже се сещам кого...

Бъди здрав, приятелю (ако ми позволиш това обръщение)! Домочадието (жени, деца, котки) - също!

Пак е малко. Да мажеш яйца с ръкавици... Имаше само една капка на масата - учудващо за мен.

Приятел... Надявам се, сме такива. Много здраве на теб и на домашните - жена, деца, внуци.

преди 48 минути, Teemo v. X написа:

Пак е малко. Да мажеш яйца с ръкавици... Имаше само една капка на масата - учудващо за мен.

Приятел... Надявам се, сме такива. Много здраве на теб и на домашните - жена, деца, внуци.

Благодаря!

Домочадието (да ми е живо и здраво) се изнесе за празниците по Западното Средиземноморие. На по-топло.

честит празник, котета beer

преди 10 часа, "Саша" написа:

Уча се да правя видео клипове.....

имаш дрон? 😀

Честит празник на всички , които празнуват ! Христос Воскресе !

Аспект , при нас има доста продукти чиито цени са по-високи от тези в Западна Европа . Говорим за идентични продукти в едни и същи вериги . При това нали помниш , че тук ни продават храни с по-ниско качество . За европейци трета категория .... 😉.

преди 6 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Честит празник на всички , които празнуват ! Христос Воскресе !

Аспект , при нас има доста продукти чиито цени са по-високи от тези в Западна Европа . Говорим за идентични продукти в едни и същи вериги . При това нали помниш , че тук ни продават храни с по-ниско качество . За европейци трета категория .... 😉.

Щом допускате да ви третират като 3 категория, винаги ще си останете в България в тази категория. А и повечето в Западна Европа, не знаят какво е това България. Тъй че... слагачеството не носи ползи.

Не знам защо "Запаметяващи" устройства и памети" ми се видяха като "Зашеметяващи устройства и памети". Трее се стегна, а така ми е добре.

А Джос задълбочава параноята на... този дето никът му не трее се споменава. И ме сеща за...

- У вас се наблюдават явни признаци на параноя.

- Следиш ли ме, гадино?

едит:

преди 4 часа, buldak написа:

...

имаш дрон? 😀

или е хакнал тоя на Радев.

преди 12 минути, vlado1985 написа:

Христос воскресе.

Аз от сутринта поне 10 ми ги изпотрошиха.😁

Мое ти кажем къде е реката на поручик Ржевски...

Наложило му се на Ржевски да преплува река. Тъкмо стигнал до средата, някаква ръка го сграбчила за яйцата и учтив глас попитал:
- Плюс 2 или минус 2?
- Плюс 2 - изплашено реагирал Ржевски.
Излязъл на другия бряг, погледнал, яйцата му 4.
«Ще преплувам още един път и когато попита "Плюс 2 или минус 2?", ще кажа "минус 2"»
Заплувал, по средата ръката отново го сграбчила и учтивият глас попитал:
- Плюс 4 или минус 4?
...
Така си плувал той насам-натам, докато му писнало (на ония работи ) и решил «Край, бал съм ти яйцата»
Заплувал пак, ръката го сграбчила, гласът попитал:
- Плюс 32 или минус 32?
- Минус! Изтребал ми е тоя грозд!
Ръката се свила в юмрук и му избила всички зъби...

преди 25 минути, lebel написа:

А Джос задълбочава параноята на... този дето никът му не трее се споменава.

Вече има всичко с което може да му се помогне. Топката е в неговото поле...

преди 33 минути, Joss Bomon написа:

Вече има всичко с което може да му се помогне. Топката е в неговото поле...

Широко ти е около врата, щето тоя път не излезе (ти) виновен.

едит: на тоя юнак нищо и никой не може да му помогне.

преди 7 минути, lebel написа:

Широко ти е около врата, щето тоя път не излезе (ти) виновен.

едит: на тоя юнак нищо и никой не може да му помогне.

Поне не е от зъбатите и се извинява... Все още не ме е загубил, въпреки че вече ме подпират да сядам на софрата и след малко го оставям на другарчетата...

зема да пийна

що па не, празник е

преди 21 часа, buldak написа:

за почти килограм козунак колко да искат?

нормалния козунак е много по-малък

Любима моя трололинки. Колко много по-малък? Стандартно козунак в България е 400 грама. Стандартна цена между 1.50-2.50€ за тази разфасовка. По едно време в известна верига имаше промоция за 89 стотинки. Тия изключително луксозни 30€ ги дават само някои, които не са полагали достатъчно усилия за да получат парите които харчат. Примерно само са дали дупе на някой и са взели няколко хиляди евро месечен доход.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.