Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 часа, parmobil написа:

Дайте нещо интересно за гледане! На шпионска вълна съм. Изгледах - https://www.imdb.com/title/tt4063800/?ref_=tt_mlt_t_6

и летвата е много високо.

Нешо шпионските... па и фанах уплах... 2024 ми смениха (май се оплаках и тогава) Йелоустоун с шпионския трилър "Централа (Станция) Берлин", Berlin Station... ЦРУ, ала-бала... Викам си - добре бе, ше гледаме. И гледахме (т'ва аз). Серия, серия и половина... не помня точно. Във всеки случай, някъде в началото, двама шпиони се награбиха (леки еднополови закачки), крехката ми толерантност се сломи и им бих шута. И оттогава не съм гледл нищо шпионско.

А ено време к'ви шпиони имаше... вълшебници... не знам дали ти е попадал стария виц...

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 11 часа, Greta Crocheter написа:

@buldak,това твоето коте ли е?

cat2.jpg

200% D

поста на котето за видовете много ме изкефи lol6

коте виж как са произлезли динозаврите D @"Саша"

220313202_306163941301197_78277889290699822_n.jpg

Да се оплача че като се хваля, много хейт...

Стоя си на буната до пристанището в Приморско, с четворен байпас и чисто нова лява митрална клапа и си къцам. Бутнах с коляно кутията с примамки, корда, куки... Всичко между камъните. Умрях на мъка.

За втори път, на едно и също място.

преди 39 минути, Teemo v. X написа:

Да се оплача че като се хваля, много хейт...

Стоя си на буната до пристанището в Приморско, с четворен байпас и чисто нова лява митрална клапа и си къцам. Бутнах с коляно кутията с примамки, корда, куки... Всичко между камъните. Умрях на мъка.

За втори път, на едно и също място.

Бе...то и аз вече трета година си търся стария телефон (Galaxy Note1) на 1 миля, северно от нос Галата...... ама ядец 😆

Аз па, щъкам си лежерно, сърфирам демек, мяркам с периферното зрение неква тема "Политиците помагат ли наистина за изграждане на мускулна маса или е..." и си викам - тия съвсем изтрещяха... А то било "Пептидите помагат ли наистина за изграждане на мускулна маса или е...", тоест изтрещелият съм аз, колкото и да се имам за недокоснат от всеобщото изтрещяване...

Дръж се, Тиймо, не се давай. Имаш още много такъми за губене в тоя живот.

преди 5 минути, lebel написа:

Аз па, щъкам си лежерно, сърфирам демек, мяркам с периферното зрение неква тема "Политиците помагат ли наистина за изграждане на мускулна маса или е..." и си викам - тия съвсем изтрещяха... А то било "Пептидите помагат ли наистина за изграждане на мускулна маса или е...", тоест изтрещелият съм аз, колкото и да се имам за недокоснат от всеобщото изтрещяване...

Дръж се, Тиймо, не се давай. Имаш още много такъми за губене в тоя живот.

Влязох ти в профила да прегледам новия аватар... Че като дам с мишката и излизат високи сини планини.

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

Влязох ти в профила да прегледам новия аватар... Че като дам с мишката и излизат високи сини планини.

Нов стар, се спатии. (едит: възползвах се от момента с новата визия и същност, да сменя старата чернобяла трефа) А иначе фонът си ме кефи. Цветово, композиционно... високите сини планини са мноо приятно генерализирани за моя вкус... и те така.

аз имам сума ти аватари и мислех през 3 дена да почна да ги сменям ама се оказа, че ме мързи да избирам какво да си тургам

преди 36 минути, lebel написа:

Дръж се, Тиймо

Толкова алкохол и цигари издъних - няма ми нищо нито на белия, нито на черния дроб. Сърцето ме предаде...

преди 12 минути, Teemo v. X написа:

Толкова алкохол и цигари издъних - няма ми нищо нито на белия, нито на черния дроб. Сърцето ме предаде...

Нема страшно. Нали са те ремонтирали.

преди 32 минути, Teemo v. X написа:

Селави, както казват ацтеките.

на 8.04.2026 г. в 14:54, "Саша" написа:

Прав си. Аз поръчах това.

Екранна снимка 2026-04-06 200500.png

@цър-вул ме е научил винаги да чета коментарите.... в тях ясно се казва, че при консуматор с нисък разход като часовника, Пауър банката не изключва. Това е всичко, което ми е необходимо защото всички Пауър банки изключват когато консуматора черпи малко енергия. Това е и причината да се заема с направата на захранване тип сбирщайн с модул, прекъсвач, заряден модул, и батерия.... Тоест тази Пауър банка, която вече поръчах - решава всичките ми проблеми. Поръчах и нови 10 броя батерии, защо толкова много незнам, все за нещо ще ги ползвам останалите.

Телевизора Сони-то проблема му е много странен. Когато избера да търси каналите от кабела - намира ги всички 250 канала. Картина и звук няма. Изкуствения интелект ме накара да проверя сила на сигнала, показва ми 100% качество на сигнала пак ми показва 100%. ИИ се изказа категорично, че проблема бил в драйвъра на тунера. Според него трябва да изчакам следващия ъпдейт на софтуера и всичко щяло да работи. Сега драйвъра бил забил - според ИИ.

Посетих сервиз за ремонт на телевизори, обясних им подробно всичко и те се изказаха так: Тунера е заминал, в България никой няма да се наеме да го смени. Решението било да се смени цялата платка, която струвала към 300€.

То ако ще е до смяната на платката, аз да не съм съкат, че да не мога да си я сменя сам? Сигурно ме сърбят едни 200€ някой друг да ми я смени тази платка. В Алиекспрес дали не продават такива платки на тънка цена?

Всичко останало по телевизора си работи нормално, в Ютуб гледам клипове, интерактивната телевизия също си работи, но там са малко канали. В офиса на кабелния оператор ми дадоха приемник, който струва 50€ и ми казаха да ползвам него и да не се занимавам с ремонти. Кабела влиза в приемника, а приемника свързвам с телевизора чрез HDMI кабел. Това е добре, сега имам още едно дистанционно, но проблема е, че качеството е пълен ЛЕШ! Всички настройки са на макс, резолюцията също на 4К60р и пак е много зле, няма нищо общо с качеството преди. Дразни ме, че не работи тунера. На телевизора съм му направил всички възможни занулявания и връщане на фабричните настройки и софтуер, нищо не помага......🫤

Без да знам модела на телевизора мисля че тези 200-300 евро са прекалено много пари за тунер. Да вярно е ,че майсторите днес масово сменят платката и решават проблема и пестят време ,но разхода е и също голям. Така както описваш ситуацията клони към тунер, но може да не е само тунер ,тоеат да има и друга щета по схемата или тунера са е здрав но проблема да е в друг елемент. В реда на тези мисли е добре да направиш тест за да е ясно дали е тунера или в елемент от веригата около тунера. Свържи антена и сканирай камалите и пиши дали отново е съща ситуацията. Снимай тунера или напиши неговия модел за да видя с какъв монтаж е и дали ще можеш да смениш само тунера ,а не целия блок (платка) това ще спести доста пари.

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Бе...то и аз вече трета година си търся стария телефон (Galaxy Note1) на 1 миля, северно от нос Галата...... ама ядец 😆

Сигурно некоя риба електричка си го ползва beer

викам нушката няма ли да влезе да се подразни малко tease

почти го изпих

утре трябва да гаврътна едно преди да отида в бюрото по труда

преди 1 час, ined написа:

...

Sportal.bg
No image preview

Как 14-годишен прецака Донарума и Италия при дузпите, за...

В Босна и Херцеговина той се превърна в нещо като втори национален герой след драматичното класиране на националния отбор за Световното първенство за сметка на Италия. Не, не става въпрос за обичания
преди 7 часа, buldak написа:

аз имам сума ти аватари и мислех през 3 дена да почна да ги сменям ама се оказа, че ме мързи да избирам какво да си тургам

А таз страшна кукла трябва да плаши някой ли?

преди 16 часа, AAUUXX написа:

И щъркелите вече не са това което бяха ено време в Румъния - Бузъуspeak

Screenshot_2026-04-09-08-59-02-66_d365b52accad0f47adbc08c16219827d.jpg

Бай щъркел ако я завари така,ще фърчи козина.

преди 15 часа, AAUUXX написа:

Без да знам модела на телевизора мисля че тези 200-300 евро са прекалено много пари за тунер. Да вярно е ,че майсторите днес масово сменят платката и решават проблема и пестят време ,но разхода е и също голям. Така както описваш ситуацията клони към тунер, но може да не е само тунер ,тоеат да има и друга щета по схемата или тунера са е здрав но проблема да е в друг елемент. В реда на тези мисли е добре да направиш тест за да е ясно дали е тунера или в елемент от веригата около тунера. Свържи антена и сканирай камалите и пиши дали отново е съща ситуацията. Снимай тунера или напиши неговия модел за да видя с какъв монтаж е и дали ще можеш да смениш само тунера ,а не целия блок (платка) това ще спести доста пари.

Оправи се.

Изключих захранването от контакта и всички останали кабели за цял ден и се оправи все едно нищо не се е случило. ИИ позна, че е забил драйвъра за видеото на тунера.

Какви са тези котки с които сте напълнили темата? 😆

Някой няма ли покаже на Владо мишката?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.