Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Добро утро,

покемони. Виждам, че къркате.🤔

да

повтаряй Аспект, това е покемон името ти

D

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 4 минути, buldak написа:

да

D

да

D

да

D

Аз съм екип Ракета.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Ко праиш ти върни малко смукача бре speak

смучам 3 вида алкохор

мнаго взех да правя грешки D

преди 43 минути, АСПЕКТ написа:

Добро утро,

покемони. Виждам, че къркате.🤔

Защо все в гардероба се крият когато под леглото е по сигурно.

Прибира се мъж от командировка, а в гардероба - друг мъж.

- Какво правиш тука, бе?!

- Ако щеш ми вярвай, но търся покемони.

преди 46 минути, buldak написа:

набарах една водка от нашите

не е лоша

преди 19 минути, AAUUXX написа:

преди 21 минути, AAUUXX написа:

И намери ли Пикачу?

ПИКА ПИКА

Pokemon Reaction GIF

преди 3 часа, AAUUXX написа:

На днешно време годините са само число, хвърляй се смело в това начинание.

Абсолютно! И всяка възраст си има некво преимущество. 51 години, примерно, се делят на 3 без остатък.

едит: супа от тиквички, пилешко шишче с картофена салата, ягоди.

Няколко цитата от Ричи Блекмор, копирани от https://badrockradio.net/24-любопитни-цитата-на-големия-ричи-блек/

Ако вярвате на добрите отзиви, трябва да вярвате и на лошите, следователно не вярвайте на никакви проклети отзиви. Сами знаете как сте се справили: добре, зле или сте се прескочили. Така че оставете тези писания.

Най-бързият начин, по който една китара може да повлияе на човек, е да го удариш с нея по главата!

Аз съм преди всичко китарист, но понякога и забавлявам хората. Зависи от това колко добре действа уискито.

Бих ли поканил стария състав на „Deep Purple“ на концертите на „Blackmore`s Night“? Разбира се, някой трябва да носи усилвателите.

SnapInsta.to_124295809_3311848195579303_

А добър ви ден. Ама то май вече е вечер де. )Превди малко се качих и си влезнах в стаята ми днес си пропуснах следобедната дрямка и после може да подремна но кат знам че трябва да скокна за чай май дрямката ще е мираж а днес си ги опуках от 8:00 3 каси чай.😁

Баси, аз никога не съм пил повече от 2. Даже и две са ми много. Газираното не ме кефи, хълцам, а и предпочитах твърдото гориво. Някога, някога... Толкова някога, колкото девет лета... Са, понякога. малко Пломари и те така.

преди 2 минути, buldak написа:

сега ме черпят бира

неща

цял ден порках D

А после ако решат да те почерпят ракия и нея ли ша откажеш. Цял ден ги мешиш и на края да се предадеш не е хубаво.😁

преди 1 минута, vlado1985 написа:

А после ако решат да те почерпят ракия и нея ли ша откажеш. Цял ден ги мешиш и на края да се предадеш не е хубаво.😁

свърши пивото тръгнах да търся бира, имаше една чаша после тръгнах да търся водка и водка имаше една такава мека и хубава ама малко пих, че взех да танцувам по едно време пък не помня да съм искал D

преди 19 минути, buldak написа:

свърши пивото тръгнах да търся бира, имаше една чаша после тръгнах да търся водка и водка имаше една такава мека и хубава ама малко пих, че взех да танцувам по едно време пък не помня да съм искал D

Това означава че си добре.)Аз от избата преди да се кача в стаята ми скокнах до бензиностанцията за цигари щото тя ми е най близо и по пътя съм срещнал един познат и в жегата с целия си акъл съм го помислил за жена и май май съм го бил свалял. Та от одеве ми звъни да ми се оплаква че такива неща не е очаквал от мен и даже по пътя съм си бил марширувал и съм си козирувал.😁

преди 47 минути, lebel написа:

Поклон към ВЕЛИКАНИТЕ! Не знам причината, но.... аз израстнах с по-тежкия рок. И въпреки това, доста често слушам и по "лиричните" парчета - особено като карам мотора безцелно.....

А има една интерпретация на Nothing else matters /Metallica/, която направо ме убива - как може да се разкаже един текст, без думи......

......никога не съм се интересувал, какво другите правят

......никога не съм се интересувал, какво другите знаят

И знам......

Няма мустак, какво му е красивото

😁

https://urbn.dir.bg/thegamechangers/krasiviyat-lebed-na-balgarska-armiya-vladimir-mateev

преди 33 минути, NewRedDragon написа:

Поклон към ВЕЛИКАНИТЕ! Не знам причината, но.... аз израстнах с по-тежкия рок. И въпреки това, доста често слушам и по "лиричните" парчета - особено като карам мотора безцелно.....

Причини предполагам всякакви. Както съм споменавал и друг път, нявга (па и сега) ме вълнуваха Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Pink Floyd, Uriah Heep... в различните ученически години - в различен ред. Ти си по-малък от мен (не влагам никакво неуважение, снизходителност или каквото и да е подобно) и ученическите ти години вероятно хващат по-добре следващите музикални вълни... Освен това, изброените от мен също се променят... хардрок, хеви метъл, прогресив... блус рок, фолк рок... нешо такова

А това...

преди 1 час, NewRedDragon написа:

...

А има една интерпретация на Nothing else matters /Metallica/, която направо ме убива - как може да се разкаже един текст, без думи......

наистина е супер!

От мен, нищо че съм я "пускал", оригиналът на Turn The Page. Харесвам кавъра на Металика, но оригинала - повече. Имам чувството, че е заради сакса,

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.