Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

това козодой много странна птица

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

Telegram
No image preview

Varlamov News

Жителя Сочи оштрафовали на тысячу рублей из-за поста «с публичной демонстрацией символики „Котольф Китлер“, которая является нацистской атрибутикой, использовавшейся Третьим Рейхом», сообщает «Верстка
преди 28 минути, buldak написа:

днес няма много котета

Затова пък изтърваха един автобус изтрщели лигльовци с усмирителни ризи... Скоро и тая тема ще налазят.

Наздраве, да не пиеш сам поне beer

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Затова пък изтърваха един автобус изтрщели лигльовци с усмирителни ризи... Скоро и тая тема ще налазят.

нека, чакам ги 😃

преди 1 час, buldak написа:

днес няма много котета

бира си сипах малко аз beer

С таа бира да не паднеш в бъчвата?

И аз съм на бира! P

a cat is holding a glass of beer and sitting at a table .

току-що, ДзВяРа! написа:

И аз съм на бира! P

аз да не се казвам джуджи джуджев от Перник? 😆

уникално лекарство Бестарен

пия едно и два дена нищо не ме боли

Искате ли мишка с дисплей?

https://de.turtlebeach.com/products/command-series-mc7-mouse?Title=Default%20Title#TechSpecs

Command Series MC7 Gaming-Maus | Turtle Beach

Steuere alles mit der Turtle Beach MC7 Maus – Touch-Display, 8K-Polling, 30K-DPI-Sensor, Tri-Mode-Wireless, RGB und erweiterte Steuerung für Gaming und ...

Странно.

tb-command-series-mc7.jpg

преди 18 часа, ДзВяРа! написа:

И аз съм на бира! P

И после на люлката

Да ви се оплача: Болест ме налегна, дéца. Ма такава, от която все едно перманентно си налюлян - вестибуларен неФрит. Някакъв вирус ми нападнал вътрешното ухо и сега вестибуларният ми апарат работи все едно е китайски, дееба. Като лежа - нищо ми няма, като се изправя - все едно съм изпил кило ракия на екс. Баси, днес за пръв път в живота се къпах седнал на столче, щото иначе...Зарад тая гад една седмица в болница лежах, сега един месец болничен с опция за още един.

Кат' се замисля, то хубава болест няма, ама таз, мойта, май най-много се доближава до това определение. Лежиш си, гледаш си телевизия или там каквото си правиш легнал и си си напълно ОК, изправиш се - моментално се напиваш и то без една стинка да дадеш. Найс, а?

Днес Жоро Игнатов беше направо гнусен. Гледайте демократизъм в действие. В хубавия прекрасен свят наречен демократизъм. Прекрасният нов свят.

prekrasniyat-nov-svyat-novo-izdanie-30.j

преди 44 минути, ivottoshev написа:

Да ви се оплача: Болест ме налегна, дéца. Ма такава, от която все едно перманентно си налюлян - вестибуларен неФрит. Някакъв вирус ми нападнал вътрешното ухо и сега вестибуларният ми апарат работи все едно е китайски, дееба. Като лежа - нищо ми няма, като се изправя - все едно съм изпил кило ракия на екс. Баси, днес за пръв път в живота се къпах седнал на столче, щото иначе...Зарад тая гад една седмица в болница лежах, сега един месец болничен с опция за още един.

Кат' се замисля, то хубава болест няма, ама таз, мойта, май най-много се доближава до това определение. Лежиш си, гледаш си телевизия или там каквото си правиш легнал и си си напълно ОК, изправиш се - моментално се напиваш и то без една стинка да дадеш. Найс, а?

звучи досадно, дано се оправиш скоро

преди 58 минути, bulljo написа:

И джуджи иска на люшката, ама няма кой да го люлее.

Ха наздраве.

аз утре съм запланувал пиенето ама не знам предиобяд ли да се наквася или следобед

взех си едно карнобатско пиво дето прилича на уиски и дано да не е гадно

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 3

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.