Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, lebel написа:

Трее да питам в ... бе, в зукия раздел - не мое ли се напрай нешо... неква проверка от сорта "if ... then ... Else" и ако в резултат на проверката се окаже, че в цитата има нешо вкусно, в икономичното (не знам как другояче да го нарека) му представяне (на цитата, респективно вкусното) да пише "Направи още", вместо "Покажи още"... нешо такова...

6n0t8Gu.jpeg

хахахаха разсмя ме с глас

За горното - снимки задълже. За хейтърите, хрупащи джанки със сол.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 14 часа, lebel написа:

Абе, имам чувството, че съдийските бригади вече се попълват направо от прайдовете. Ебaти, от футбола нищо не остана.

Кога не е било така? Аз може да не разбирам от футбол, но всеизвестен факт е, че "съдията е *******'"

Даже имаше една такава песен: "Съдиятааааа, съдиятаааа ееее...." - неофициалния текст, разбира се.

преди 24 минути, NewRedDragon написа:

Абе....какво става тука, в бг? Сега виждам, че Giro d’Italia 2026 стартира утре в ....... Несбър. Да не би България да е купила Италия?

В България има ли условия за такова нещо? Не знаех, че в България има пътища с асфалт.

ууу нямах търпение да се прибера си отворя биричката

наздраве, котета beer

преди 25 минути, NewRedDragon написа:

Абе....какво става тука, в бг? Сега виждам, че Giro d’Italia 2026 стартира утре в ....... Несбър. Да не би България да е купила Италия?

в събота в Карнобат и ще затворят навсякъде

преди 4 часа, Greta Crocheter написа:

Кога не е било така? Аз може да не разбирам от футбол, но всеизвестен факт е, че "съдията е *******'"

Даже имаше една такава песен: "Съдиятааааа, съдиятаааа ееее...." - неофициалния текст, разбира се.

Така е... и не е така. Има нюанси... и няма нюанси... Това което остатъците от старомодното ми възпитание позволяват да кажа е... ееехх, едно време какви съдии имаше... вълшебници!

Иначе, да, песен... да, и други вицове... примерно за двамата ... нетрадиционалисти, дето си споделяли мечтите: единият искал да е съдия, да даде несъществуваща дузпа в дерби, и целият стадион да ревне... другият - да е линейка... с обособена задна врата на санитарния отсек... Но с теб някак ми е трудно да дискутирам тая тема. Струва ми се, че играя ... с вързани ръце (в случая език).

Шегувам се, Грета. През повечето време. Но никога с футболното "съдийство".

зеха да свършват парите

ама не е заради пиячката

no-no

преди 4 минути, buldak написа:

зеха да свършват парите

ама не е заради пиячката

Да не си почнал да харчиш по оная кака, дето ни разправяше тука за нея миналата седмица? 😃

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Това е лошо ,много лошо ,еврото се харчи по бързо.

пиячката е някакви смешни 0.84-1.25 еврака

аз съм доволен от цените

преди 1 минута, Greta Crocheter написа:

Да не си почнал да харчиш по оная кака, дето ни разправяше тука за нея миналата седмица? 😃

де да беше така, коте

аз мисля, че днес я видях в комбилизон връщаше се явно от работа ама дали беше тя... 🤷‍♀️

Трябва да си намеря друг браузър за телефона (сега съм с Вивалди) ,който консумира по малко ток ,защото с това темпо на спамене из форума батерията ми пада бързо speak

преди 13 минути, AAUUXX написа:

Трябва да си намеря друг браузър за телефона (сега съм с Вивалди) ,който консумира по малко ток ,защото с това темпо на спамене из форума батерията ми пада бързо speak

аз така и не се научих да пиша на телефон

клавиатурен човек съм малко аз

преди 5 минути, buldak написа:

аз така и не се научих да пиша на телефон

клавиатурен човек съм малко аз

Сложих лиско да го видя как ще харчи ток.

преди 29 минути, AAUUXX написа:

Опера мини, "Опера мини" ще реши проблема ти за браузер на телефона и никога повече няма да помислиш за друг!

преди 1 час, AAUUXX написа:

Аз на телефона ползвам хрома и мозилата но вече по често започнах мозилата да използвам за сега се справя добре,

А като казах телефон до преди, малко си играх по на майка телефона щото много, забива samsung a21s 4ram но си е гола вода и няма оправия. Разкарах му всички ненужни приложения оставих и само тези които си ползва фейс вайбър тик ток и пак забива и тя утре или други ден отивам и си взимам нов. Викам и като взимаш нов гледай само да не вземеш пак някой кат тоя куц викам и утре ме няма в града ако нещо изчакай до други ден ще идем заедно и ще си вземеш ама да видим в краен случай ще и взема аз някой по пъргав поне да знам че няма да цикли.

То аз затова отдавна заебах телефоните на Самсунг .След 1 година ползване започва адски да забива дори и да имаш 2 / 3 приложения. Откакто ползвам поко сега съм със xxaomi redmi pro се преродих

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Редовно тези обиколки стартират от други държави. Джирото миналата година стартира от Албания, 2022 тръгнаха от Унгария. Тази година Тур Дьо Франс стартира от Испания, преди няколко години стартираха от Белгия, догодина ще стартират от Единбург...

преди 59 минути, vlado1985 написа:

Викам и като взимаш нов гледай само да не вземеш пак някой кат тоя куц викам и утре ме няма в града ако нещо изчакай до други ден ще идем заедно и ще си вземеш ама да видим в краен случай ще и взема аз някой по пъргав поне да знам че няма да цикли.

Ако кажеш примерен бюджет, може да се включим с някоя идея

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Ако кажеш примерен бюджет, може да се включим с някоя идея

За бюджета не съм мислил но преди малко мернах това шаоми и не е лошо.

https://www.technomarket.bg/telefoni/xiaomi-redmi-15c-8-256gb-ds-blue-09231916

това

No image preview

Keep Android Open

Предстои телефонът ви да спре да бъде ваш. През септември 2026 г. Google възнамерява да блокира всяко приложение за Android на разработчици, които не са регистрирани.
преди 3 часа, AAUUXX написа:

И него ще тествам ,имали опция адресната лента да е долу ,че последно преди 3-4г го ползвах?

Не знам дали може да се мести. Иначе държи много. Пускаам си сериалите като съм за риба...

преди 39 минути, vlado1985 написа:

За бюджета не съм мислил но преди малко мернах това шаоми и не е лошо.

https://www.technomarket.bg/telefoni/xiaomi-redmi-15c-8-256gb-ds-blue-09231916

Този е с архаичен проФесор на 12nm, няма 5G, голяма тухла със 171мм височина...

Аз бих избирал м/ду тези:

Honor X7d 8/256 за 155€ / 303.15лв

XIAOMI REDMI NOTE14 8/256 за 139€ / 271.86лв

Ако все пак държиш на твойта пръчка, вземи това долу. Апаратите са абсолютно еднакви с Redmi 15c, но за този пише че е с калъфче в комплекта пък и е с 4€ по-евтин:

XIAOMI Poco C85 8/256 за 125€ /244.48лв

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.