Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Някой вчера е стрелял по автобус в кв. Изток, Перник. Новият световен ред? Ми... той като стария...

едит: Глори, глори, тра-ла-ла.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

утре имам гостенин

и ще гледам да си пийна там като се отбием за дюнери, магазини ала бала

Горките хора, .... забутали ги по българските пътища

Corner.dir.bg
No image preview

Кръв под дъжда: Ново масово падане и много пострадали в "...

Катастрофата се случи малко преди финала във Велико Търново

Добър вечер Банда! 🙂

Паур банката за която ви споменах пристигна преди две седмици. Тя представлява комплект DIY направи си сам, два капака, пликче с платката и пластините. Сглобих я и сложих в нея 4 чисто нови 18650 LG HG2 които са чудовище. Часовника работи две седмици с тази пауър банка, което е повече от достатъчно и все още имаше заряд едната лампа светеше, но днес я заредих за втори път. Толкова хубава пауър банка никога не съм имал и може би причината за това е, че във готовите които се продават слагат но нейм батерии или някакъв евтин слабичак литиев пакет. За две седмици часовника изостана с една минута, което е проблем, който ще отстраня скоро. Невъзможно е зеленият часовник, който преживя 10 волта и го превърнах в "Франкенщайн" да не изостана, а уж здравият часовник изостана. Предстои ми да сглобя часовник №7 за подарък.

На снимката се виждат моите два часовника белият и Франкенщайн.

Пауър банката и часовника, който предстои да сглобя, но няма да е днес или утре защото имам други задачи. 🙂

IMG_20260509_1945571.jpg

Хубава вечер на всички! 🙂

Наздраве на тези, които се почерпват! beer

преди 1 час, buldak написа:

пиша му аам той е неадекватен

кой знае колко алкохол е издумкал 🤐

Неадекватен , ама се сетил да ме намери във фейса и да ме спасява , сметай 😆

преди 1 час, AAUUXX написа:

Да той е ,тук също но неуспя да спаси никой D

Казах му какъв му е проблема , ама той ми пише - "Аз обичам тишината " !

И го питам - Ми що нарушаваш моята , бре !?

• ам да те спася , вика ...щот си заблудена ...😂

преди 1 час, lebel написа:

Някой вчера е стрелял по автобус в кв. Изток, Перник. Новият световен ред? Ми... той като стария...

едит: Глори, глори, тра-ла-ла.

Серго е бил ...сега се е скрил под леглото и ме спасява във фейса .. от новият световен ред 🙄

Баси сутринта слизам в избата да си побачкам, и се появява попа както винаги пиян и незнае, къде се намира.

Остави ми 2 кашона платки и пак взе да ми осветява избата ама и този път го гледам целия вир вода викам му дедо попе що си мокър бе и тоя ък мък неще да ми каже и както си правихме мохабет ми звънна един познат от Асеновград да ми каже че ме чака пред блока.

И той да ми остави няколко кашона излизам от избата, да видя човека връщам се и още със влизането в избата има пушек, и мирише на изгоряло. А лудия поп ми приполовил станцията с топъл въздух да се изсушава ненормалника и взел че я врътнал на 350℃ расото му цялото почти изгоряло брадата му половината я няма и мирише на опърлено и като за капак видял сметката на станцията изгорил я е.

Направо ми идеше да го утрепа казах му че сега той ще ми плаща ремонта за станцията обадих се на един познат и дойде на обяд да я вземе да я оправя но кога ще стане готова не ми каза. Вика няма да е скоро щото съм затрупан от работа седнах си аз на стола и взех да се занимавам с един поялник който, взех на скоро китайски боклук и се зачоплих с гайката му щото на по високи температури, започва да се развива и пада.

А преди няколко дни с целия си акъл дадох на един приятел един от поялниците ми да си свърши работа и папагала смотам му видял сметката от поялника нищо нестава нагревателя е леш даже се опитвал да го прави та ми носи отгоре на това в едно пликче нагревателя целия на сол.

И вика ако можеш оправи си го щото аз неможах .А два дни преди него един друг приятел жичкаджия ми иска мобилния осцилоскоп щото той нямал и какво е правил тоя ненормалник изгорил осцилоскопа и нищо нестава от него.

Искам неискам ще си взимам нов пак същия модел и като за капак ми звъни кварталния да ми каже че ме чака да ида в кварталното щото бившата пак изревала от мен. Та днес целия ден само нерви и викам айде ще си побачкам спокойно бачках си до 15:00 глътнах си 4 чая и легнах да подремна щото и без това ме заболя главата и преди малко се качих в апартамента.

преди 1 час, Inana.. написа:

Неадекватен , ама се сетил да ме намери във фейса и да ме спасява , сметай 😆

късметлиика

аз от кое време му пиша, уговарям го с джуджета, с баби и все се дърпа

бах туй жуже

преди 3 минути, buldak написа:

късметлиика

аз от кое време му пиша, уговарям го с джуджета, с баби и все се дърпа

бах туй жуже

Хитрушко е той ! Намерил ме е във фейса , щото знае , че не влизам тук и сега ме разпитва за Вселената и кой я бил създал . Търси ме да му метна бисери , че да има с какво да ви занимава тука 😄

преди 6 минути, Inana.. написа:

Хитрушко е той ! Намерил ме е във фейса , щото знае , че не влизам тук и сега ме разпитва за Вселената и кой я бил създал . Търси ме да му метна бисери , че да има с какво да ви занимава тука 😄

преди 6 минути, Inana.. написа:

какво да мъцна

за такива като тебе трябва да има министерство на истината

и да ги хващат и да им подредят мислите

кажи за по -добрата система

"НИВО"

преди 1 минута, Banesc написа:

какво да мъцна

за такива като тебе трябва да има министерство на истината

и да ги хващат и да им подредят мислите

кажи за по -добрата система

"НИВО"

Разкажи сега за този нов световен ред - Какво ще стане ?

преди 1 минута, Inana.. написа:

Разкажи сега за този нов световен ред - Какво ще стане ?

ще се въведе малко закона на джунглата

ще умрат няколко милиарда неподготвени

и когато някой пролее достатъчно кръв и вземе властта на силовите структури и направи честна организация пак ще се тръгне напред.

@pepel_ot_roza е нова във форума ,още е плаха да общува тук, не познава никого освен мен и Сирена от този форум ,моля ви да бъдете дружелюбни и да и помогнете да открие интересни теми от форума в които да общувате заедно.

Благодаря )

преди 7 минути, AAUUXX написа:

@pepel_ot_roza е нова във форума ,още е плаха да общува тук, не познава никого освен мен и Сирена от този форум ,моля ви да бъдете дружелюбни и да и помогнете да открие интересни теми от форума в които да общувате заедно.

Благодаря )

Е, какви са нейните интереси ? Повечето тук обичат да пият алкохол.

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Благодаря )

За мен сигурно сте и наговорили доста неща, но едва ли сте и казали истината!

Не съм лош човек и не харесвам руското "ръководство" ще използвам тази комунистическа дума "ръководство" защото нападна Украйна и развали мира в Европа. Това е и причината да се скарам с повечето потребители, защото моето мнение за войната се различава от мнението на тези с които съм се карал.🙂

преди 2 минути, Звяра! написа:

Не съм лош човек и не харесвам руското "ръководство" ще използвам тази комунистическа дума "ръководство" защото нападна Украйна и развали мира в Европа. Това е и причината да се скарам с повечето потребители, защото моето мнение за войната се различава от мнението на тези с които съм се карал.🙂

Не е война, а операция. Денацификация.

преди 6 минути, Звяра! написа:

Аз уважавам мнението твоето и на всеки друг от форума независимо дали го споделям или не, писал съм го това много пъти. В случая не знам как го свърза с политика?

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Е, какви са нейните интереси ? Повечето тук обичат да пият алкохол.

Аз повечко Ви чета и по малко пиша. Основно така релаксирам. Комуникацията малко ми куца. Обичам музиката, темите за любовта, особено на Инана, но тя няма муза да пише. Политиката не е моето. :)

Свързах защото е самата истина!

Когато изразих мнеието си за войната, която започна всички се обърнахте срещу мен.

Някой замислил ли се е дали ми е било приятно?

Всички ме нападнахте, започнахте да ме обиждате и да се караме...... от там нататък знаеш. 🙂

Хубавото е, че всичко това вече е към своя край! 🙂

https://www.actualno.com/europe/putin-vidja-kraj-na-vojnata-s-ukrajna-njamalo-tankove-na-parada-v-moskva-zashtoto-sa-sysredotocheni-da-pobedjat-video-news_2592026.html

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 6 минути, pepel_ot_roza написа:

Аз повечко Ви чета и по малко пиша. Основно така релаксирам. Комуникацията малко ми куца. Обичам музиката, темите за любовта, особено на Инана, но тя няма муза да пише. Политиката не е моето. :)

Ето някой раздели които може да харесаш.

https://www.kaldata.com/forums/forum/65-%D0%BF%D0%BE%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/

https://www.kaldata.com/forums/forum/6-%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0/

преди 10 минути, Звяра! написа:

Свързах защото е самата истина!

Когато изразих мнеието си за войната, която започна всички се обърнахте срещу мен.

Някой замислил ли се е дали ми е било приятно?

Всички ме нападнахте, започнахте да ме обиждате и да се караме...... от там нататък знаеш. 🙂

Хубавото е, че всичко това вече е към своя край! 🙂

https://www.actualno.com/europe/putin-vidja-kraj-na-vojnata-s-ukrajna-njamalo-tankove-na-parada-v-moskva-zashtoto-sa-sysredotocheni-da-pobedjat-video-news_2592026.html

Звер стига с тази политика бре ,малко ли ни е в другото отделение политиката?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Звер стига с тази политика бре ,малко ли ни е в другото отделение политиката?

Спирам, просто изброих причините. 🙂

Знаеш, че ако проявя желание да пиша за политика, знам в кои теми да пиша! 🙂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.