Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, Teemo v. X написа:

Ще се криеш в стаичката на чистачката, на 3,5 етаж.

Неможе там ,ако ме хване леля Станка ше ме пребие с метлата.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 1 минута, ivottoshev написа:

То сигурно и сега може, ама трябва допинг, а на мен чичо доктор не ми дава да употребявам поне до края на този месец

Добре ли си ?

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Ма не питам с какво идва на работа

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Ауууу какви са тези кокошки дето се бият за теб денонощно

ще трябва да си сложа ризницата и дойда да въведа ред аз

не може така да те тормозят от всички етажи тези женки 🙄

преди 6 минути, Inana.. написа:

Преди печатах толкова бързо и динамично .... тук е даже бавно ... имам предвид един друг форум , вече го няма де ...

Та там , си разхвърлян в няколко теми и по 10 човека те цитират .... голяма динамика ..тук нищо не е 😄

аАа ,,,,само приятелки имаш .... дооооообре ! Спокойна съм ...😋

Скоро не си показвала метлата, печата също..... 😁

Сигурно ти липсва бг мама? 😕

преди 2 минути, Inana.. написа:

Ауууу какви са тези кокошки дето се бият за теб денонощно

ще трябва да си сложа ризницата и дойда да въведа ред аз

не може така да те тормозят от всички етажи тези женки 🙄

Тя леля Станка няма да се бие за мен ,а мен ше бие , щот си пази сервизното кат очите speak

преди 1 минута, pepel_ot_roza написа:

Ама като пишеш- го правиш добре И аз имам мини пинчер :)

Нашия пинчер не беше точно чист пинчер кръстоска ето го и него е поживя си 15 години те май толова им дават до колкото знам но хайванчето ми се оказа най умното ми куче от всички които съм имал до сега. Даже лично го научих да си взима мезе от вилицата без да я докосва, със език и за да ми прави компания взех че го научих, да си попийва по малко ракия и бира е като за ракията винаги съм му давал съвсем малко и то слаба. Тя затова и майка най редовно ме навикваше и нали научих и на буля песа на същите щуротии и един ден опитах тигана в тиквата ми. Чисто нов и взе че се огъна и за него имаше мрънкане доста та даже трябваше аз да ходя да взимам нов тиган.

Взех нов но буля и мама така и невидяха тигана защото му намерих веднага друго приложение но то да е само той майка най редовно ми опява че и липсват чисто нови тави и тенджери а те са в избата. От някои от тях си направих антени и ги подарих на приятели а други си ги ползвам да си готвя защото когато съм в избата имам навика да си готвя сам но на последак взех да ги правя едни буламачи.

Преди 3-4 дни си направих мусака и понеже съм си перушан и бях набувал доста работи и докато си я правех се бях надрънкал хубаво бил съм слагал банани орехи фъстъци заедно с каймата. А картофите съм ги бил нарязал все едно кон ще мляска занесал съм бил творението си горе в апартамента и веднага съм задремал та мама и нейния са се пулили над готварските ми дарби.

Опитали малко и кат се събудих поне 1 час ме навикваха и вечерта като съм си пийнал пак съм бил още по красив и съм марширувал цял нощ в коридора та на следващия ден пак ми четоха конско и изядох шамар зад врата.😁

arx1778362192w.jpg

преди 8 минути, Inana.. написа:

Добре ли си ?

Някакъв вирус ми нападнал Вътрешното ухо. Кат стана и ми се завърта главата се едно съм изпил кило и канче на екс. Вече съм много по-добре. Днес за пръв път от три седмици се изкъпах прав, а не седнал на столче под душа.

преди 7 минути, Звяра! написа:

Скоро не си показвала метлата, печата също..... 😁

Сигурно ти липсва бг мама? 😕

Никога не съм била регната или писала в бг мама ...Къде ме сложи ти - мома сред майките 😀

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Тя леля Станка няма да се бие за мен ,а мен ше бие , щот си пази сервизното кат очите speak

Само да ти запрати метлата , ще й направя сервизчето пера и перушинки ....😄

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Някакъв вирус ми нападнал Вътрешното ухо. Кат стана и ми се завърта главата се едно съм изпил кило и канче на екс. Вече съм много по-добре. Днес за пръв път от три седмици се изкъпах прав, а не седнал на столче под душа.

Лоша работа е вестибуларният апарат .... Бързо възстановяване !

току-що, Inana.. написа:

Никога не съм била регната или писала в бг мама ...Къде ме сложи ти - мома сред майките 😀

Свързвам те защото преди години паказваше една лисица по спомен която метеше с една метла. 😁

В бг мама постоянно говорят за админите които метат с метлата.... 😆

От там ги навързвам нещата. Не ме чети, спи ми се вече. 🙂

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 30 минути, Inana.. написа:

Серго , не мога да пия толкова , че да разкодирам какво ми пишеш ☹️

не съм коледа -няма подаръци

не ям деца но когато взема властта ще имат вечерен час

за съжаление много ще умрат образователната система ги е направила непотребен човешки материал

преди 2 минути, Звяра! написа:

Свързвам тем защото преди години паказваше една лисица по спомен която метеше с една метла. 😁

В бг мама постоянно говорят за админите които метат с метлата.... 😆

От там ги навързвам нещата. Не ме чети, спи ми се вече. 🙂

Не мога да се сетя за каква лисица става въпрос .... ама това "метат с метлата " е много стар лаф и той произлиза от форума , в който бях преди ...така , че някоя жена , явно е била и в онзи форум и е довела лафа в бг мама

Лягай ...

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Онова е било Ванко1, ма той вече не е на мода. Сигурно си видял синчето му - Ванко 2. Сега трябва да го обучиш докато е млад, че ако стане кат' баща си, жална ти майка scared3

Незнам но проклетия плъх откакто ми се появи в избата не е минало ден без да ми е направил поразия. А преди малко се сетих за откачения поп какво направи сутринта и ептем ми става лошо да вземе ненормалника да се изсушава със станцията ми с топъл въздух и я е изгорил.

преди 34 минути, AAUUXX написа:

Той има и Ванчо мишка е ,яде всичко и има десетки животи ,голям колкото пинчер ,Владо го е дресирал бира да му носи от хладилника Ванчо земе че я изпие докато му я донесе speak

Между другото преди да ми изяде киселината успях да си калайдисам някои поялници и съм кажи речи доволен ама гадта да му няма нищо от киселината незнам и май май ще се откажа да го гоня то оправия няма с това животно.

преди 20 минути, AAUUXX написа:

Да и аз си лягам от един час вече ohmy

Не можем да се разделим ... така е , като се виждаме рядко 😋

Аз се зачетох в най - красивата и чувствена тема в този форум ....

Какво изящество , емоционална палитра - Красота !

Жалко , че не можете да я видите ...понеже е скрита , по желание на единият участник

Много ми се иска да я отворя , за да се насладят естетите на чувствени преживявания ..

Ала дума съм дала , да я пазя съкровено ...

преди 40 минути, vlado1985 написа:

Нашия пинчер не беше точно чист пинчер кръстоска ето го и него е поживя си 15 години те май толова им дават до колкото знам но хайванчето ми се оказа най умното ми куче от всички които съм имал до сега. Даже лично го научих да си взима мезе от вилицата без да я докосва, със език и за да ми прави компания взех че го научих, да си попийва по малко ракия и бира е като за ракията винаги съм му давал съвсем малко и то слаба. Тя затова и майка най редовно ме навикваше и нали научих и на буля песа на същите щуротии и един ден опитах тигана в тиквата ми. Чисто нов и взе че се огъна и за него имаше мрънкане доста та даже трябваше аз да ходя да взимам нов тиган.

Взех нов но буля и мама така и невидяха тигана защото му намерих веднага друго приложение но то да е само той майка най редовно ми опява че и липсват чисто нови тави и тенджери а те са в избата. От някои от тях си направих антени и ги подарих на приятели а други си ги ползвам да си готвя защото когато съм в избата имам навика да си готвя сам но на последак взех да ги правя едни буламачи.

Преди 3-4 дни си направих мусака и понеже съм си перушан и бях набувал доста работи и докато си я правех се бях надрънкал хубаво бил съм слагал банани орехи фъстъци заедно с каймата. А картофите съм ги бил нарязал все едно кон ще мляска занесал съм бил творението си горе в апартамента и веднага съм задремал та мама и нейния са се пулили над готварските ми дарби.

Опитали малко и кат се събудих поне 1 час ме навикваха и вечерта като съм си пийнал пак съм бил още по красив и съм марширувал цял нощ в коридора та на следващия ден пак ми четоха конско и изядох шамар зад врата.😁

arx1778362192w.jpg

Умни животинки са, да.Сладур. Това някакъв нов вид мусака :))))

преди 36 минути, pepel_ot_roza написа:

Умни животинки са, да.Сладур. Това някакъв нов вид мусака :))))

Да определено пинчерите са умни макар да казват че не подлежали на възпитание и не възприемали което си не е вярно де. Аз поне лично съм забелязал че са инатливи доста но по важно е как е възпитано самото животно. А за мусаката определено беше нов вид но то не ми е и за първи път де да сътворя нещо ново.

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Може да я обезоръжиш, като я изненадаш... ъъ, емпатично... примерно да я попиташ "Ти шо си такава, от метлата ли падна?"... а ако е от тъй наречената "руска школа" - "Ты почему такая? С метлы упала?" Разбира се, ако не се възползваш веднага от пространствено-времевия коридор, който ще ти се отвори (хипотетично), ситуацията леко ше се поусложни и е възможно да ти се отворят други неща... Но... ти си човек на риска, хората на риска обикновено са силно интуитивни, с бърза реакция и предполагам ш'се справиш. Е, ако пък е от "българската школа", най-мноо ти се отвори... ъъ, стара рана... в пряк или преносен смисъл.

-- -- -- -- --

Добри трети петли!

как е котета? bye1

виждам много писали снощи

@pepel_ot_roza много се радвам че такова мило същество се присъединява към нашия колектив, пълни ми душата P приятно изкарване ти пожелавам

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.