Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 4 минути, Banesc написа:

а аз как звуча ?

Като лапландеца 😆

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 минути, Звяра! написа:

Правиш ли разлика между изпуснал и написал нарочно? 🤷

За профилите признавам, че съм правил, но те не са всички за които ме обвинявате!!!! Ти знаеш ли, че Митко Вълчев също правеше профили, които вие мислехте за мои? 🤭 Той ми пише на Л.С. вие го обвинявате, че съм бил аз.... 😂

Всъщност с това го улеснявахте де.... 🙂

Другото което НЕ знаеш, е че отдавна нямам никакви профили, дори доста време нямах профил, последния който направих е този на Саша, който преименувах на ДзВяРа и миналата вечер на Звяра!

Не искам да ти се меся, но ако ме попиташ, бих ти казал - не губи време, темпо и прочее в обяснения. Не ги дължиш на никого... Но тъй като не ме питаш (и добре правиш), ще си замълча.

-- -- -- -- --

Лека на цялото кралско войнство.

преди 1 минута, Inana.. написа:

Вълчев пишеше много злобно и остро , няма как да те сбъркаме с него ... Ти звучиш винаги инфантилно и меко ...колкото и профила да направиш .... онзи имаше доста тестостерон и го излъчваше при писането си .... имаше мъжка агресия в него .... тц ....няма как да е бил тук и да не съм разбрала ...възможно е , всъщност , понеже от доста време не следя форума

Права си, не мога да го отрека!

Всеки може да започне да ме имитира при желание. 🙂

И не забравяй, че на мен също не ми става приятно когато някой ме нападне, както в случая Тошев.

Нормално е да отвърна или да потърся начин да се защитя. Това се отнася и за вас. Както е при вас, така е и при мен! 🙂

преди 1 минута, Inana.. написа:

остаряхте , ей ....biggrin с кокошките си лягате

Някой момък напет не се ли появи в този форум ? 🥰

Права си ,дори понякога по рано и от кокошките си лягам, само когато съседката ме заключи у тях след кокошките лягам rolleyes

По напет момък от Сергеев няма във форума topsecret

преди 4 минути, Banesc написа:

демек

дядо коледа

свeти николай дето яде деца ?

А ! ей за тва говорим ! 🤣

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Права си ,дори понякога по рано и от кокошките си лягам, само когато съседката ме заключи у тях след кокошките лягам rolleyes

По напет момък от Сергеев няма във форума topsecret

Каква е тази съседка такава ...да не те заключва и да блудства с теб ? 🙄

преди 3 минути, Inana.. написа:

Драго ми е да те видя .. 🙂

Пак въвеждаме Роузи във висшето общество shy11

Новото дете в детската градина :) ))))

току-що, AAUUXX написа:

Лека нощ на всички от мен ,приятно спамене )

Лекинка, а на мен лека работа

преди 9 минути, Inana.. написа:

остаряхте , ей ....biggrin с кокошките си лягате

Глу-пос-ти. Ние спим "от два до четири" и сега ни точно ни е дошъл power-а

току-що, Inana.. написа:

току-що, Inana.. написа:

имаш грешна представа не обичам да правя подаръци а да ям деца тц в моята политическа система са с предимство пред останалите хора но с вечерен час

току-що, Inana.. написа:

Каква е тази съседка такава ...да не те заключва и да блудства с теб ? 🙄

Ох остави ,бил съм заглеждал съседката от втория етаж ,ми как няма тя млада пък времето се затопли speak

преди 11 минути, vlado1985 написа:

И аз почти само чета и по рядко пиша е за писането пиша ако не ме е домързяло или не съм задремал. Кажи речи в тая тема почти винаги вися и редовно си има тук хилеш. По едно време надничах и в една тема забравих и името само си спомням че само картинки се постваха.

Един път разцъках темата но тя е много страници, и както цъках заспах седнал цигарата в устата ми аз си спа и съм бил захъркал, та съм се чувал на стълбите и комшиите най редовно ми мрънкат че съм бил грамогласен.

А сега кат каза любов се сетих нещо тъкмо поне ще има още хилеш.D Отивам вчера в един магазин до нас и на касата гледам една съученичка в първия момент едвам я познах но тя мен веднага ме позна с нея преди години още кат по млад имахме някаква връзка близо 2 години и половина. Един месец живеем у тях един у нас и тая имаше един пинчер кучето голям перушан със него сме си лика прилика и ние имахме пинчер та кат дойдем в нас нейния пинчер и той със нас и като се съберат двата песа става голям цирк.

Една вечер бях излезнал бях се събрал с една компания, приятели да се почерпим и се прибрах късно, и още със отварянето на вратата се спънах и паднах и лудите кучета веднага дойдоха да ми се галят. И аз нали средно положение матилка онези луди кучета си играят с мен лижат ме по лицето и какво съм направил взел съм че съм ги нацелувал по устните.

Идва буля да ме посрещне и навика и ми вика всичко съм очаквала от теб но баш и със кучетата да се целуваш не съм очаквала.

Та вчера от дума на дума докато ме обслужваше на касата си ми каза че никога няма да се променя и съм си същия перушан.😁Даже и тук в темата най редовно ме бъзикаха по едно време за един домашен любимец който ми се навърта в избата Ванчо и все ми прави поразии.😁

@AAUUXX Аз си мислех че онази гад Ванчо е хванал къра но онзи ден профуча покрай краката ми нещо беше награбил в устата и търчи мръсното му говедо. И понеже бях забравил да си прибера солната киселина и я бях зарязал на масата киселината я няма а на шишето гърлешника нагризан целия и се чудя вече тоз Ванчо как е още жив.shock11

Ама като пишеш- го правиш добре И аз имам мини пинчер :)

преди 8 минути, Звяра! написа:

Права си, не мога да го отрека!

Всеки може да започне да ме имитира при желание. 🙂

И не забравяй, че на мен също не ми става приятно когато някой ме нападне, както в случая Тошев.

Нормално е да отвърна или да потърся начин да се защитя. Това се отнася и за вас. Както е при вас, така е и при мен! 🙂

Добре , разбрахме се ! Няма да притесняваш Рози на лс ! Иначе тук - пишете си , няма проблем ..

Хлъзгав си като хамелион и може да я подмамиш на лс , затова не давам !

преди 4 минути, pepel_ot_roza написа:

Новото дете в детската градина :) ))))

Лекинка, а на мен лека работа

Лека работа , Рози

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Глу-пос-ти. Ние спим "от два до четири" и сега ни точно ни е дошъл power-а

Ти си младеж , знам аз 😃

преди 1 минута, pepel_ot_roza написа:

Ама като пишеш- го правиш добре И аз имам мини пинчер :)

Той има и Ванчо мишка е ,яде всичко и има десетки животи ,голям колкото пинчер ,Владо го е дресирал бира да му носи от хладилника Ванчо земе че я изпие докато му я донесе speak

преди 11 минути, vlado1985 написа:

и се чудя вече тоз Ванчо как е още жив

Онова е било Ванко1, ма той вече не е на мода. Сигурно си видял синчето му - Ванко 2. Сега трябва да го обучиш докато е млад, че ако стане кат' баща си, жална ти майка scared3

преди 6 минути, Banesc написа:

имаш грешна представа не обичам да правя подаръци а да ям деца тц в моята политическа система са с предимство пред останалите хора но с вечерен час

Серго , не мога да пия толкова , че да разкодирам какво ми пишеш ☹️

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Ох остави ,бил съм заглеждал съседката от втория етаж ,ми как няма тя млада пък времето се затопли speak

оххх , ама и ти ли имаш кой да ти се кара , че се заглеждаш ....🤭

преди 18 минути, Inana.. написа:

Драго ми е да те видя .. 🙂

Пак въвеждаме Роузи във висшето общество shy11

преди 5 минути, Inana.. написа:

Ти си младеж , знам аз 😃

Не съм младеж вече. Виж ме как се задъхвам и не мога да ви стигна. Докато прочета един пост, вие сте написали цяла страница (

преди 2 минути, Inana.. написа:

оххх , ама и ти ли имаш кой да ти се кара , че се заглеждаш ....🤭

Имам си я ,съседката от петия етаж ,станала е последно време много нетърпелива и затова градя план за смяна с тази от втория ,пък и е по млада.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не съм младеж вече. Виж ме как се задъхвам и не мога да ви стигна. Докато прочета един пост, вие сте написали цяла страница (

Вярно е ,а като млади спамехме по две теми наведнъж wub

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Имам си я ,съседката от петия етаж ,станала е последно време много нетърпелива и затова градя план за смяна с тази от втория ,пък и е по млада.

Ще се криеш в стаичката на чистачката, на 3,5 етаж.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Преди печатах толкова бързо и динамично .... тук е даже бавно ... имам предвид един друг форум , вече го няма де ...

Та там , си разхвърлян в няколко теми и по 10 човека те цитират .... голяма динамика ..тук нищо не е 😄

преди 4 минути, AAUUXX написа:

аАа ,,,,само приятелки имаш .... дооооообре ! Спокойна съм ...😋

преди 4 минути, AAUUXX написа:

То сигурно и сега може, ама трябва допинг, а на мен чичо доктор не ми дава да употребявам поне до края на този месец

току-що, Teemo v. X написа:

Ще се криеш в стаичката на чистачката, на 3,5 етаж.

Неможе там ,ако ме хване леля Станка ше ме пребие с метлата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.