Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 15 часа, АСПЕКТ написа:

Днес на празника някакви фашисти са вилняли и са пребивали хора с прътове.

Четох, че са били крайно десни антифашисти, каквото и да означава това. Гледах и някакъв клип, където са викнали полиция в Берлин, заради едни, които са пекли агне на терасата.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

не смея да погледна Силвито дали ми е приела поканат във фейса

пък и дори да е, тя е омъжена жена ама има ли значение... 🤷‍♀️

преди 6 часа, Inana.. написа:

Не можем да се разделим ... така е , като се виждаме рядко 😋

Така е ,но пък ми беше изключително приятно да попишем и много сънливо ,че след 22ч. не съм себе си )

преди 12 минути, buldak написа:

не смея да погледна Силвито дали ми е приела поканат във фейса

пък и дори да е, тя е омъжена жена ама има ли значение... 🤷‍♀️

Няма да казвате на мъжът и hush

@pepel_ot_roza ето една моя любима група и песен ,надявам се че харесваш такъв стил музика )

Добро утро на всички,

преди 8 часа, vlado1985 написа:

Незнам но проклетия плъх откакто ми се появи в избата не е минало ден без да ми е направил поразия. А преди малко се сетих за откачения поп какво направи сутринта и ептем ми става лошо да вземе ненормалника да се изсушава със станцията ми с топъл въздух и я е изгорил.

Тоз поп ти прави повече бели от Ванчо ohmy

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Някакъв вирус ми нападнал Вътрешното ухо. Кат стана и ми се завърта главата се едно съм изпил кило и канче на екс. Вече съм много по-добре. Днес за пръв път от три седмици се изкъпах прав, а не седнал на столче под душа.

Кристалите в ухото? Бързо оздравяване.

преди 2 часа, Teemo v. X написа:

Момичето не може да си вдигне кюлотите

Това... ем нема нишо общо (повтарям - н и щ о о б щ о, че тъдява са ени четци... и няма кьорав чукча), ем ми напомни за заблудените души, които бродят из политиката, мислейки си, че гаврят някого, а на практика не моат се огащи...

и общо-взето гаврят толко колкото малкото коте... бе, разправял съм я тая винаги актуална история...

Че си им викам на споменатите гавърмейкъри, за които "гaвренето" и "нaсирaнето" на "врага" са като... ъъ, въздуха и слънцето за всяко живо същество (по Г.Димитров) и най-вече като eбaнeто за малкото коте, което помолило батко си и той го зел със себе си на покрива да чакат котките, за да разбере най-после и то к'во е eбaнe... Че горе било кучи студ и котките естествено не дошли... И че малкото коте, одървено, ама от студ, най-накрая не издържало и изфъфлило на батко си...

- Бате, аз ше пoeба оше малко и ше си ходя...

И те така

едит: ква е поуката ли?... Ми... примерно... Неуверен не гаври! Ама кел файда, като бедата е в увереността. То бая народ е уверен и, че е Наполеон (или Ленин... а некои и Надежда Крупская/респективно Зиновиев), ама...

преди 4 часа, buldak написа:

как е котета? bye1

виждам много писали снощи

@pepel_ot_roza много се радвам че такова мило същество се присъединява към нашия колектив, пълни ми душата P приятно изкарване ти пожелавам

Привет. Благодаря ти.

преди 3 часа, Teemo v. X написа:

Момичето не може да си вдигне кюлотите

Всъщност, като прочетох това (споменах ли вече, че ме усмихна), се сетих и за още една песен (любима мене)

Нека пък тя да е за Пепелта от рози и обожателите и тъдява... Не съм включил себе си между тях само и единствено поради възрастови ограничения... и щото внуците четат какво пиша...

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Тоз поп ти прави повече бели от Ванчо ohmy

Мани и отгоре на това тоя ненормален поп се разтанцува в избата и за малко да ми бутне един рафт и му викам дедо попе ша та трепа ненормалнико. И той оооо чедо сега трябва да си търся ново расо а той нали неговото замина щото врътнал станцията на 350℃ и кат си е опърлил половината брада ептем смешен.

И като видях поразиите и се сетих за оня откачен жичкаджия който ми съсипа осцилоскопа ептем превъртях. Е този модел FNIRSI 2C53T бях си го взел миналата година и съвсем малко съм го ползвал и съм доволен от него ама оня ненормалник му видял сметка и го изгорил и нищо от апарата.

res_b3e58fa5e86508fb0302c9f6512b50ba.jpg

преди 12 минути, vlado1985 написа:

Мани и отгоре на това тоя ненормален поп се разтанцува в избата и за малко да ми бутне един рафт и му викам дедо попе ша та трепа ненормалнико. И той оооо чедо сега трябва да си търся ново расо а той нали неговото замина щото врътнал станцията на 350℃ и кат си е опърлил половината брада ептем смешен.

И като видях поразиите и се сетих за оня откачен жичкаджия който ми съсипа осцилоскопа ептем превъртях. Е този модел FNIRSI 2C53T бях си го взел миналата година и съвсем малко съм го ползвал и съм доволен от него ама оня ненормалник му видял сметка и го изгорил и нищо от апарата.

res_b3e58fa5e86508fb0302c9f6512b50ba.jpg

Хората са казали - вържи попа за да е мирна избата- topsecret

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Така е ,но пък ми беше изключително приятно да попишем и много сънливо ,че след 22ч. не съм себе си )

Няма да казвате на мъжът и hush

@pepel_ot_roza ето една моя любима група и песен ,надявам се че харесваш такъв стил музика )

Добро утро на всички,

Здравей. Малко твърда като звучене е за мен, но нека да пусна и аз нещо любимо( за което не подсети поста на label) но пък в изслушах )

преди 8 минути, pepel_ot_roza написа:

Здравей. Малко твърда като звучене е за мен, но нека да пусна и аз нещо любимо( за което не подсети поста на label) но пък в изслушах )

Да, права си ,но Жената на Блекмор вече няма как да не харесаш като звучене )

Това е плейлистата в случай ,че те заинтригуват.

https://m.youtube.com/@TrueBlackmoresNight/videos

Тая пък е за мен...

Предимно за мен, защото не мога да спра никого да я харесва.

-- -- -- -- --

Честит да бъде!

Здрави, щастливи и късметливи!

преди 44 минути, Greta Crocheter написа:

WhatsApp Image 2026-05-10 at 11.00.04.jpeg

При нас е ден на майката, излизам да си празнувам с котилото, да са ми живи и здрави! 🌸

Хубав ден на всички!

преди 8 минути, parmobil написа:

Снощи е било "Искрено и лично" тук.

По-скоро Имаш Поща с Гала.

преди 1 минута, lebel написа:

Сигурно има личен живот...

:полушега:

Сигурно е така, ние също имаме ,Както и съседката (добрече не е научила ,че ѝ се крия във форума) ама си споделяме тук искренно и лично също.

Реших да видя какво пускат по немските канали и реших да оставя канала с Tyra Banks по бикини. По ftv канал. На 50 години е жената. Браво.

Друго интересно нямаше. Нямали немците керосин за самолетите, хантавирус, данък на захарта, 13 часов работен ден ... Ей, такива неща...

преди 6 часа, The Lone Star написа:

Четох, че са били крайно десни антифашисти, каквото и да означава това. Гледах и някакъв клип, където са викнали полиция в Берлин, заради едни, които са пекли агне на терасата.

Във всеки случай крайно десните антифашисти кефят. Поне мен. Чесно.

а ако се окаже, че са си и твои - и поздравления. искрени!

-- -- -- -- --

А са да си продължим "Туристът" на Олен Стейнхауер... https://chitanka.info/book/9021-turistyt

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.