Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

не смея да погледна Силвито дали ми е приела поканат във фейса

пък и дори да е, тя е омъжена жена ама има ли значение... 🤷‍♀️

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 6 часа, Inana.. написа:

Не можем да се разделим ... така е , като се виждаме рядко 😋

Така е ,но пък ми беше изключително приятно да попишем и много сънливо ,че след 22ч. не съм себе си )

преди 12 минути, buldak написа:

не смея да погледна Силвито дали ми е приела поканат във фейса

пък и дори да е, тя е омъжена жена ама има ли значение... 🤷‍♀️

Няма да казвате на мъжът и hush

@pepel_ot_roza ето една моя любима група и песен ,надявам се че харесваш такъв стил музика )

Добро утро на всички,

преди 8 часа, vlado1985 написа:

Незнам но проклетия плъх откакто ми се появи в избата не е минало ден без да ми е направил поразия. А преди малко се сетих за откачения поп какво направи сутринта и ептем ми става лошо да вземе ненормалника да се изсушава със станцията ми с топъл въздух и я е изгорил.

Тоз поп ти прави повече бели от Ванчо ohmy

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Някакъв вирус ми нападнал Вътрешното ухо. Кат стана и ми се завърта главата се едно съм изпил кило и канче на екс. Вече съм много по-добре. Днес за пръв път от три седмици се изкъпах прав, а не седнал на столче под душа.

Кристалите в ухото? Бързо оздравяване.

преди 2 часа, Teemo v. X написа:

Момичето не може да си вдигне кюлотите

Това... ем нема нишо общо (повтарям - н и щ о о б щ о, че тъдява са ени четци... и няма кьорав чукча), ем ми напомни за заблудените души, които бродят из политиката, мислейки си, че гаврят някого, а на практика не моат се огащи...

и общо-взето гаврят толко колкото малкото коте... бе, разправял съм я тая винаги актуална история...

Че си им викам на споменатите гавърмейкъри, за които "гaвренето" и "нaсирaнето" на "врага" са като... ъъ, въздуха и слънцето за всяко живо същество (по Г.Димитров) и най-вече като eбaнeто за малкото коте, което помолило батко си и той го зел със себе си на покрива да чакат котките, за да разбере най-после и то к'во е eбaнe... Че горе било кучи студ и котките естествено не дошли... И че малкото коте, одървено, ама от студ, най-накрая не издържало и изфъфлило на батко си...

- Бате, аз ше пoeба оше малко и ше си ходя...

И те така

едит: ква е поуката ли?... Ми... примерно... Неуверен не гаври! Ама кел файда, като бедата е в увереността. То бая народ е уверен и, че е Наполеон (или Ленин... а некои и Надежда Крупская/респективно Зиновиев), ама...

преди 4 часа, buldak написа:

как е котета? bye1

виждам много писали снощи

@pepel_ot_roza много се радвам че такова мило същество се присъединява към нашия колектив, пълни ми душата P приятно изкарване ти пожелавам

Привет. Благодаря ти.

преди 3 часа, Teemo v. X написа:

Момичето не може да си вдигне кюлотите

Всъщност, като прочетох това (споменах ли вече, че ме усмихна), се сетих и за още една песен (любима мене)

Нека пък тя да е за Пепелта от рози и обожателите и тъдява... Не съм включил себе си между тях само и единствено поради възрастови ограничения... и щото внуците четат какво пиша...

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Тоз поп ти прави повече бели от Ванчо ohmy

Мани и отгоре на това тоя ненормален поп се разтанцува в избата и за малко да ми бутне един рафт и му викам дедо попе ша та трепа ненормалнико. И той оооо чедо сега трябва да си търся ново расо а той нали неговото замина щото врътнал станцията на 350℃ и кат си е опърлил половината брада ептем смешен.

И като видях поразиите и се сетих за оня откачен жичкаджия който ми съсипа осцилоскопа ептем превъртях. Е този модел FNIRSI 2C53T бях си го взел миналата година и съвсем малко съм го ползвал и съм доволен от него ама оня ненормалник му видял сметка и го изгорил и нищо от апарата.

res_b3e58fa5e86508fb0302c9f6512b50ba.jpg

преди 12 минути, vlado1985 написа:

Мани и отгоре на това тоя ненормален поп се разтанцува в избата и за малко да ми бутне един рафт и му викам дедо попе ша та трепа ненормалнико. И той оооо чедо сега трябва да си търся ново расо а той нали неговото замина щото врътнал станцията на 350℃ и кат си е опърлил половината брада ептем смешен.

И като видях поразиите и се сетих за оня откачен жичкаджия който ми съсипа осцилоскопа ептем превъртях. Е този модел FNIRSI 2C53T бях си го взел миналата година и съвсем малко съм го ползвал и съм доволен от него ама оня ненормалник му видял сметка и го изгорил и нищо от апарата.

res_b3e58fa5e86508fb0302c9f6512b50ba.jpg

Хората са казали - вържи попа за да е мирна избата- topsecret

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Така е ,но пък ми беше изключително приятно да попишем и много сънливо ,че след 22ч. не съм себе си )

Няма да казвате на мъжът и hush

@pepel_ot_roza ето една моя любима група и песен ,надявам се че харесваш такъв стил музика )

Добро утро на всички,

Здравей. Малко твърда като звучене е за мен, но нека да пусна и аз нещо любимо( за което не подсети поста на label) но пък в изслушах )

преди 8 минути, pepel_ot_roza написа:

Здравей. Малко твърда като звучене е за мен, но нека да пусна и аз нещо любимо( за което не подсети поста на label) но пък в изслушах )

Да, права си ,но Жената на Блекмор вече няма как да не харесаш като звучене )

Това е плейлистата в случай ,че те заинтригуват.

https://m.youtube.com/@TrueBlackmoresNight/videos

Тая пък е за мен...

Предимно за мен, защото не мога да спра никого да я харесва.

-- -- -- -- --

Честит да бъде!

Здрави, щастливи и късметливи!

преди 44 минути, Greta Crocheter написа:

WhatsApp Image 2026-05-10 at 11.00.04.jpeg

При нас е ден на майката, излизам да си празнувам с котилото, да са ми живи и здрави! 🌸

Хубав ден на всички!

преди 8 минути, parmobil написа:

Снощи е било "Искрено и лично" тук.

По-скоро Имаш Поща с Гала.

преди 1 минута, lebel написа:

Сигурно има личен живот...

:полушега:

Сигурно е така, ние също имаме ,Както и съседката (добрече не е научила ,че ѝ се крия във форума) ама си споделяме тук искренно и лично също.

Реших да видя какво пускат по немските канали и реших да оставя канала с Tyra Banks по бикини. По ftv канал. На 50 години е жената. Браво.

Друго интересно нямаше. Нямали немците керосин за самолетите, хантавирус, данък на захарта, 13 часов работен ден ... Ей, такива неща...

преди 6 часа, The Lone Star написа:

Четох, че са били крайно десни антифашисти, каквото и да означава това. Гледах и някакъв клип, където са викнали полиция в Берлин, заради едни, които са пекли агне на терасата.

Във всеки случай крайно десните антифашисти кефят. Поне мен. Чесно.

а ако се окаже, че са си и твои - и поздравления. искрени!

-- -- -- -- --

А са да си продължим "Туристът" на Олен Стейнхауер... https://chitanka.info/book/9021-turistyt

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Реших да видя какво пускат по немските канали и реших да оставя канала с Tyra Banks по бикини. По ftv канал. На 50 години е жената. Браво.

Друго интересно нямаше. Нямали немците керосин за самолетите, хантавирус, данък на захарта, 13 часов работен ден ... Ей, такива неща...

Четох статистика в Германия 70% от пенсионерите изпитват притеснение за финансовото си състовние след пенсиониране- едно време преди 20-30г много им завиждах на германските пенсионери и не само ,мислих си как и кога ще ги стигнем макар че по това време се чудехме как да стигнем американците ,та искам да кажа ,че ние неуспяхме да стигнем нито американците ,нито германците ,но виждам че те ще стигнат нас ,глей кво нещо е живота ,незнаеш от къде ше ти изненада.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.