Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Бушона пише след 22...

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, Banesc написа:

може пък тя да иска

тва не е ли твой профил

не е мой , затва не са пробвай ! Ще подплашиш кошутата и ще се скараме

Аз нямам интерес да въртя 5 профила и да правя активност в този сайт .

Нито време имам да яздя и да печатам от амнайсе профила !

току-що, Inana.. написа:

направо влизам без дрехи в банята biggrin

Това си е задължително по устав D

Ако не бяха закрили сладкарниците и златния орфей можеше да ти дам съвет ,харесваш си някого ,водиш го на сладкарница да почерпи две толумби и ена боза после на кино ,а ако съвпадне деня в който излъчват златния орфей водиш го у вас да го гледате, слагаш райбера и ... няма неискам ,няма недей.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Така ли? Помисли над това. Страхотна култура. 🤔

Снежанка не търси принцът или парата, а е разбойничка. Снежанка получава името си не защото е бяла като сняг, а защото е родена, когато има фъртуна. Снежна виелица. И каква е тая целувка, която ще спаси Снежанка. Трябва да е по заимно съгласие. И защо мъже и жена? 🤔

Имах предвид темата с играта на думи ,разминахме се в превода

преди 5 минути, Teemo v. X написа:

Бушона пише след 22...

Мда, днес правя изключение )

Тоя отворения аауукскс ме сети за един стар виц...

Срещат се двама приятели. Първият:
- Вчера к'ва афроамериканка свалих ... чудо! Очи като езера, фигура на богиня, котешка походка, леко дрезгав глас ... ммм!
Вторият:
- И к'во стана?
- Е са, к'во... Отидохме у нас, пихме... танцувахме... целувахме се...
- Разказвай де.
- Бавно я съблякох, изгасих лампите...
- И после?
- После, после ... после не можах да я намеря.

преди 45 минути, Звяра! написа:

Когато изразих мнеието си за войната, която започна всички се обърнахте срещу мен.

Всички се обърнахме срещу теб, защото както се изпусна веднъж, целта ти тук е да провокираш хората и те да ескалират. Кой обича провокатори?

Другата причина е, че нито е морално, нито е нормално да си правиш по десетанйсет различни профила от които да пишеш едновременно.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Това си е задължително по устав D

Ако не бяха закрили сладкарниците и златния орфей можеше да ти дам съвет ,харесваш си някого ,водиш го на сладкарница да почерпи две толумби и ена боза после на кино ,а ако съвпадне деня в който излъчват златния орфей водиш го у вас да го гледате, слагаш райбера и ... няма неискам ,няма недей.

Абсурд , да направя такива раоти ..... Аз съм много смела , ама само виртуално ... D В реалността усетя ли , че някой се опитва да ме сваля и бягам с 200 biggrin

преди 1 минута, lebel написа:

Тоя отворения аауукскс ме сети за един стар виц...

Срещат се двама приятели. Първият:
- Вчера к'ва афроамериканка свалих ... чудо! Очи като езера, фигура на богиня, котешка походка, леко дрезгав глас ... ммм!
Вторият:
- И к'во стана?
- Е са, к'во... Отидохме у нас, пихме... танцувахме... целувахме се...
- Разказвай де.
- Бавно я съблякох, изгасих лампите...
- И после?
- После, после ... после не можах да я намеря.

Това си е съвсем в реалността ,винаги има някаква електроника която да те прецака в най неподходящ момент.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Всички се обърнахме срещу теб, защото както се изпусна веднъж, целта ти тук е да провокираш хората и те да ескалират. Кой обича провокатори?

Другата причина е, че нито е морално, нито е нормално да си правиш по десетанйсет различни профила от които да пишеш едновременно.

Оооо Добър вечер , мосю ...

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

Ка изведнъж завъртехте любов, с елементи на зверска политика.

садо - мазо 😋

само не знам къде изчезнаха всички ... 🙄

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Правиш ли разлика между изпуснал и написал нарочно? 🤷

За профилите признавам, че съм правил, но те не са всички за които ме обвинявате!!!! Ти знаеш ли, че Митко Вълчев също правеше профили, които вие мислехте за мои? 🤭 Той ми пише на Л.С. вие го обвинявате, че съм бил аз.... 😂

Всъщност с това го улеснявахте де.... 🙂

Другото което НЕ знаеш, е че отдавна нямам никакви профили, дори доста време нямах профил, последния който направих е този на Саша, който преименувах на ДзВяРа и миналата вечер на Звяра!

току-що, Teemo v. X написа:

Ка изведнъж завъртехте любов, с елементи на зверска политика.

Че любовта е политика и политиката любов ,тръгнеш да сваляш мадама е като да убеждаваш комунист да приеме демокрацията ,успееш ли няма сила която да прекъсне такава любов

преди 1 минута, Inana.. написа:

садо - мазо 😋

Сигурно са заспали, което и аз трябваше да направя отдавна )

преди 1 минута, Inana.. написа:

садо - мазо 😋

Все ме сещаш за сиренката - закуската...

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Че любовта е политика и политиката любов ,тръгнеш да сваляш мадана е като да убеждаваш комунист да приеме демокрацията ,успееш ли няма сила която да прекъсне такава любов

28 години...

преди 3 минути, Звяра! написа:

За профилите признавам, че съм правил, но те не са всички за които ме обвинявате!!!! Ти знаеш ли, че Митко Вълчев също правеше профили, които вие мислехте за мои? 🤭 Той ми пише на Л.С. вие го обвинявате, че съм бил аз.... 😂

Другото което НЕ знаеш, е че отдавна нямам никакви профили, дори доста време нямах профил, последния който направих е този на Саша, който преименувах на ДзВяРа и миналата вечер на Звяра!

Вълчев пишеше много злобно и остро , няма как да те сбъркаме с него ... Ти звучиш винаги инфантилно и меко ...колкото и профила да направиш .... онзи имаше доста тестостерон и го излъчваше при писането си .... имаше мъжка агресия в него .... тц ....няма как да е бил тук и да не съм разбрала ...възможно е , всъщност , понеже от доста време не следя форума

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Сигурно са заспали, което и аз трябваше да направя отдавна )

остаряхте , ей ....biggrin с кокошките си лягате

Някой момък напет не се ли появи в този форум ? 🥰

преди 52 минути, pepel_ot_roza написа:

Аз повечко Ви чета и по малко пиша. Основно така релаксирам. Комуникацията малко ми куца. Обичам музиката, темите за любовта, особено на Инана, но тя няма муза да пише. Политиката не е моето. :)

И аз почти само чета и по рядко пиша е за писането пиша ако не ме е домързяло или не съм задремал. Кажи речи в тая тема почти винаги вися и редовно си има тук хилеш. По едно време надничах и в една тема забравих и името само си спомням че само картинки се постваха.

Един път разцъках темата но тя е много страници, и както цъках заспах седнал цигарата в устата ми аз си спа и съм бил захъркал, та съм се чувал на стълбите и комшиите най редовно ми мрънкат че съм бил грамогласен.

А сега кат каза любов се сетих нещо тъкмо поне ще има още хилеш.D Отивам вчера в един магазин до нас и на касата гледам една съученичка в първия момент едвам я познах но тя мен веднага ме позна с нея преди години още кат по млад имахме някаква връзка близо 2 години и половина. Един месец живеем у тях един у нас и тая имаше един пинчер кучето голям перушан със него сме си лика прилика и ние имахме пинчер та кат дойдем в нас нейния пинчер и той със нас и като се съберат двата песа става голям цирк.

Една вечер бях излезнал бях се събрал с една компания, приятели да се почерпим и се прибрах късно, и още със отварянето на вратата се спънах и паднах и лудите кучета веднага дойдоха да ми се галят. И аз нали средно положение матилка онези луди кучета си играят с мен лижат ме по лицето и какво съм направил взел съм че съм ги нацелувал по устните.

Идва буля да ме посрещне и навика и ми вика всичко съм очаквала от теб но баш и със кучетата да се целуваш не съм очаквала.

Та вчера от дума на дума докато ме обслужваше на касата си ми каза че никога няма да се променя и съм си същия перушан.😁Даже и тук в темата най редовно ме бъзикаха по едно време за един домашен любимец който ми се навърта в избата Ванчо и все ми прави поразии.😁

@AAUUXX Аз си мислех че онази гад Ванчо е хванал къра но онзи ден профуча покрай краката ми нещо беше награбил в устата и търчи мръсното му говедо. И понеже бях забравил да си прибера солната киселина и я бях зарязал на масата киселината я няма а на шишето гърлешника нагризан целия и се чудя вече тоз Ванчо как е още жив.shock11

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Добра да е, мадам.

Драго ми е да те видя .. 🙂

Пак въвеждаме Роузи във висшето общество shy11

преди 10 минути, Звяра! написа:

Не ми разправяй приказки от Хиляда и една нощ. Така си си постлал, че дори и да кажеш някой път по изключение истината, вече никой не ти вярва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.