Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 42 минути, buldak написа:

хрумна ми да пробвам с ножа ама викам тия дни такива глупости ми се случват да не взема да се порежа

имал съм трудни отваряния ама като това никога

цялата им партида ром е такава, нали каката трябваше да отваря с нож, това беше второто патронче поред

Нали бехте с Борното некви пилета по ено време... Га "воювахте" с Пиги (ако си спомням добре).

Я се стегни и си припомни добрите стари времена...

TCZDLKp.gif

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, lebel написа:

Нали бехте с Борното некви пилета по ено време... Га "воювахте" с Пиги (ако си спомням добре).

Я се стегни и си припомни добрите стари времена...

TCZDLKp.gif

борното си замина незнайно къде

прасето пак е с нов акаунт

колкот до мене пак съм пиле buldak значи горещо пиле на корейски

преди 3 минути, buldak написа:

Каква е тая мания по тия корейци. 😀

преди 35 минути, AAUUXX написа:

В училище каква другарка по руски език имахме само.

Днес ИИ ми отговаря на руски speak

Сигурно, защото благодарение на Россия има Европа. Освободиха ни от фашистите.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Каква е тая мания по тия корейци. 😀

Сигурно, защото благодарение на Россия има Европа. Освободиха ни от фашистите.

не знам

там дето си земам пиенето магазина имаше люти спагети buldak

оттам ми е ника

току-що, buldak написа:

не знам

там дето си земам пиенето магазина имаше люти спагети buldak

оттам ми е ника

А, да и тук ги има. Пуснаха и КИМЧИ в Кауфланд. Някакво китайски зеле с лютичко. Не е лошо.

А, да и тук ги има. Пуснаха и КИМЧИ в Кауфланд.

много хубав тоя Кауфланд

нямаме тука и навивам бащата да идем до Сливен там има

С количката от пепко ходя на лидъл, с количката от лидъл до фантастико, с тази от фантастико...

Две бабета комшийки само ме гледат и - откъде ги взимаш. Вземи и на нас, ще ти дадем пари...

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

А, да и тук ги има. Пуснаха и КИМЧИ в Кауфланд. Някакво китайски зеле с лютичко. Не е лошо.

Tук има един китайски ресторант, дето го предлагат това люто зеле. Води се "Китайско кисело зеле със сладко-лютив сос". Много ми допада.

ПС: Това е единственото място, където пия пещерска ракия - не, че ми харесва толкова, но си умирама от смях, как китайката-сервитьорка признася (по-скоро се мъчи да произнесе) думата "пещерска" 😄

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Tук има един китайски ресторант, дето го предлагат това люто зеле. Води се "Китайско кисело зеле със сладко-лютив сос". Много ми допада.

ПС: Това е единственото място, където пия пещерска ракия - не, че ми харесва толкова, но си умирама от смях, как китайката-сервитьорка признася (по-скоро се мъчи да произнесе) думата "пещерска" 😄

аз на тоя китайски дето ходя в Бургас китайката знае само Здравеййй, ама го казва се едно се е отегчила от света 😄

преди 3 минути, buldak написа:

аз на тоя китайски дето ходя в Бургас китайката знае само Здравеййй, ама го казва се едно се е отегчила от света 😄

Случкя от същив китайски ресторант тук:

Сервитьор - българин. Питам го: Може ли ето това свинско да се приготви без люто?

Отговор: Как си с китайския език? Сигурно може. Ето тама е кухнята - иди и обясни на готвача, какво искаш! Аз само му подавам бележка с номерче от менюто 😄

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Случкя от същив китайски ресторант тук:

Сервитьор - българин. Питам го: Може ли ето това свинско да се приготви без люто?

Отговор: Как си с китайския език? Сигурно може. Ето тама е кухнята - иди и обясни на готвача, какво искаш! Аз само му подавам бележка с номерче от менюто 😄

готвачите в китайските в България са странни

имаше един китаец дето не говореше китайски само български

туй джужди го питам пак ли си пияно не ми отговаря ще го бия beat

преди 4 минути, buldak написа:

готвачите в китайските в България са странни

имаше един китаец дето не говореше китайски само български

туй джужди го питам пак ли си пияно не ми отговаря ще го бия beat

Не е толкова странно. И в този ресторант, едното китайче (вече 19 годишно) е родено в бг. Представя се, като Янко. Питал съм го - вика: По принцип, горе долу се оправямс мандарин, но да чета не мога. За рисуване на йероглифи, изобщо забрави!

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Не е толкова странно. И в този ресторант, едното китайче (вече 19 годишно) е родено в бг. Представя се, като Янко. Питал съм го - вика: По принцип, горе долу се оправямс мандарин, но да чета не мога. За рисуване на йероглифи, изобщо забрави!

сега навивам джуджи да ми каже нещо на китайски ама не иска

D

преди 45 минути, NewRedDragon написа:

Да, сирача. Може и вкъщи да си го направиш. След 3, 4 дена вкисва.

наобяд си направих китайско по тази рецепта

https://recepti.ezine.bg/r-190717-%D0%9F%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%BE_%D1%81_%D0%B3%D1%8A%D0%B1%D0%B8_%D0%B8_%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%87%D1%83%D1%86%D0%B8_%D0%BF%D0%BE_%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8

ама викам той соса много малко няма да стигне и добавих още една лъжица мед към соса

стана много медено ама ми се прищя още

щом искам още значи съм се справил 😄

преди 1 час, buldak написа:

По добре горещо пиле, отколкото горещо куче на корейски.

Иначе, обичам кутии сметанов Изида Ванилия и Лимон.

As5C7Kp.jpeg

преди 11 минути, buldak написа:

наобяд си направих китайско по тази рецепта

https://recepti.ezine.bg/r-190717-%D0%9F%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%BE_%D1%81_%D0%B3%D1%8A%D0%B1%D0%B8_%D0%B8_%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%87%D1%83%D1%86%D0%B8_%D0%BF%D0%BE_%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8

ама викам той соса много малко няма да стигне и добавих още една лъжица мед към соса

стана много медено ама ми се прищя още

щом искам още значи съм се справил 😄

Прилича на пиле по сечуански, ако махнем гъбите, чушките, меда, морковите, тиквичките...

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

A, да бе....ще си играя вкъщи 😄

Порцията е огромна и е 4,20€.....изпивам половинка гроздова с една порция......

🍻

преди 9 минути, Inana.. написа:

Сергеев да се яви веднага в изповедалнята !

няма да се яви

два пъти му пиша

накрая го бъзикнах за любимата му игра и пак не отговаря

костелив орех

преди 2 минути, buldak написа:

няма да се яви

два пъти му пиша

накрая го бъзикнах за любимата му игра и пак не отговаря

костелив орех

Някакъв ми пише във фейса и се представя за него .. Искам да знам дали е той ! Попитай го като дойде ... Иначе определено е някой от калдата , понеже ме нарича "Сиренче ' ...

преди 2 минути, Inana.. написа:

Някакъв ми пише във фейса и се представя за него .. Искам да знам дали е той ! Попитай го като дойде ... Иначе определено е някой от калдата , понеже ме нарича "Сиренче ' ...

Сергеев ако е бил сигурно е искал да ти разкаже как ще ни спаси ,само той бил знаел ,даже тема беше направил но не знам дали не я изтриха D

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Сергеев ако е бил сигурно е искал да ти разкаже как ще ни спаси ,само той бил знаел ,даже тема беше направил но не знам дали не я изтриха D

Значи е той ! 😂 И във фейса дойде да ме спасявал ...щото съм била мноо заблудена и няма да мога да се оправя в "новият световен ред " ! 🤣

преди 9 минути, Inana.. написа:

пиша му аам той е неадекватен

кой знае колко алкохол е издумкал 🤐

преди 5 минути, Inana.. написа:

Значи е той ! 😂 И във фейса дойде да ме спасявал ...щото съм била мноо заблудена и няма да мога да се оправя в "новият световен ред " ! 🤣

Да той е ,тук също но неуспя да спаси никой D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.