Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

FB-IMG-1778310002076.jpg

Хубавата Елена

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%95%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0

Елена от Троя много е почерняла. Стояла е много на слънце. Щом ходи много на плаж.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

FB-IMG-1778310002076.jpg

Хубавата Елена

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%95%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0

Елена от Троя много е почерняла. Стояла е много на слънце. Щом ходи много на плаж.

В Троя през лятото е било много топло ,но пак е хубава тази Елена rolleyes

преди 28 минути, AAUUXX написа:

В Троя през лятото е било много топло ,но пак е хубава тази Елена rolleyes

А, Ахил станал много жествен.

🤔leo-dicaprio-ellen-page-inception-la-pre

🤔

images?q=tbn:ANd9GcQ-vGi28E1ctegFW_e9oN8

каква дивотия стана, котета

не мога да си отворя патрончето

върнах го на магазина и им викам на каките ще си зема друго, това ви го оставям на вас

взех и викам направо на място ще пробвам дали се отваря да не зема друго такова

не можах и едната кака ми го отвори с ножа и викат айде земай го ние ще залепим на това второто бандерола с тиксо на първото готово

добре че излязоха печени, сега си сърбам и се кефя

D

преди 7 минути, buldak написа:

върнах го на магазина и им викам на каките ще си зема друго, това ви го оставям на вас

не можах и едната кака ми го отвори с ножа и викат айде земай го ние ще залепим на това второто бандерола с тиксо на първото готово

D

Тия са били некви Ахилки.

-- -- -- -- --

едит:

За празнуващите неска...

и стандартния поздрав...

преди 12 минути, buldak написа:

D

Е хубаво ,но защо не взе и каката с теб ,в бъдеще отново ще трябва да ти отвори шишето добре ще е е да бъде до теб в такъв момент.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Е хубаво ,но защо не взе и каката с теб ,в бъдеще отново ще трябва да ти отвори шишето добре ще е е да бъде до теб в такъв момент.

бе ти си щураво коте D

зарибило си комшииката и викаш и аз да се пробвам да зарибявам тъй D

Минах по диагонал политиката ( що ли ми трябваше ) - десетина теми, посещавани от десетина индивида и едни и същи приказки. По интересното е градиращите постове с мания за величие - наритах ли ви, разбих ли ви, след това меле което ви направих мога да почина...

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

Минах по диагонал политиката ( що ли ми трябваше ) - десетина теми, посещавани от десетина индивида и едни и същи приказки. По интересното е градиращите постове с мания за величие - наритах ли ви, разбих ли ви, след това меле което ви направих мога да почина...

От сутринта съм в това отделение ,голям миш- маш става, добре че още няма 4D интернет всички шяхме да сме бушон до обяд D

преди 2 минути, AAUUXX написа:

От сутринта съм в това отделение ,голям миш- маш става, добре че още няма 4D интернет всички шяхме да сме бушон до обяд D

Да бърка през монитора ?

преди 1 час, buldak написа:

D

Имам нещо за теб, но са гледам филм. Имаш отворено питие, начи можеш да изчакаш. До после.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Е как така бре questions

Та това се учи в първи клас.

хрумна ми да пробвам с ножа ама викам тия дни такива глупости ми се случват да не взема да се порежа

имал съм трудни отваряния ама като това никога

цялата им партида ром е такава, нали каката трябваше да отваря с нож, това беше второто патронче поред

току-що, AAUUXX написа:

Не съвсем ,аз го научих в 4-ти клас hush

Теб явно училището на живота те е налегнало по-късно. Аз първи и втори клас живеех в Люлин. Там нема шест-пет. Или от рано ставаш човек, или...

току-що, ivottoshev написа:

Теб явно училището на живота те е налегнало по-късно. Аз първи и втори клас живеех в Люлин. Там нема шест-пет. Или от рано ставаш човек, или...

Ставаш човек, когато в детската градина поркаш алкохол и пошляпваш по дупето другарката. И после един масур.

Интересно.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ставаш човек, когато в детската градина поркаш алкохол и пошляпваш по дупето другарката. И после един масур.

Интересно.

мрадя предучилищна

казах на всички че се сражавам с турците

те се изсмяха, ма те били по-големи от мен

викам какво от това

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Интересно.

В училище каква другарка по руски език имахме само.

Днес ИИ ми отговаря на руски speak

преди 3 минути, buldak написа:

цялата им партида ром е такава

Като стана дума за ром - една от любимите ми марки явно ще навлиза масово в България (досега я нямаше по магазините, само в баровете го бях виждал) и от понеделник го пускат на яка прИмоция в Кауфланд:

РОМ.jpg

Всичките са ОК, но препоръчвам или този черния който се вижда и на снимката - Spiced, или ако го има "Coffee Rum":

ROM 3.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.