Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 18 минути, AAUUXX написа:

Четох статистика в Германия 70% от пенсионерите изпитват притеснение за финансовото си състовние след пенсиониране- едно време преди 20-30г много им завиждах на германските пенсионери и не само ,мислих си как и кога ще ги стигнем макар че по това време се чудехме как да стигнем американците ,та искам да кажа ,че ние неуспяхме да стигнем нито американците ,нито германците ,но виждам че те ще стигнат нас ,глей кво нещо е живота ,незнаеш от къде ше ти изненада.

Не знам, имат много безплатни неща за тях. Не е като в България и с нашите пенсиониери, които умират от глад и няма как да си вземат медикаментите. Липса на аптеки и болнични заведения. Както и липса на магазини, канализация... И всеки да ги третира като б.оклук и никакво уважение към тях.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 16 часа, pepel_ot_roza написа:

Аз повечко Ви чета и по малко пиша. Основно така релаксирам. Комуникацията малко ми куца. Обичам музиката, темите за любовта, особено на Инана, но тя няма муза да пише. Политиката не е моето. :)

Е ние сме шашави но сме добродушни, хапем се тук-там но това е за спорта, иначе сме добри души. За музиката теми има почти за всеки стил, можеш да заповядаш, по темите за любовта...

...е тука специалист си нямаме, мястото е вакантно така че ако имаш интерес можеш да го заемеш.

преди 16 часа, pepel_ot_roza написа:

Политиката не е моето. :)

А, там не влизай че ша ти стане лошо.😋

преди 1 час, Bubbles написа:

А, там не влизай че ша ти стане лошо.😋

Вярно е ,там е като на бермудския триъгълник ,влезеш ли веднъж все на там те тегли.

"Арне Слот: Очаквам с нетърпение следващия сезон, той ще е различен"

В сравнение с Арне, аз съм олицетворение на адекватността... мхм. Оле.

-- -- -- -- --

А в политиката, еехх там в политиката...

...
Там, де земя гърми и тътне
от викове страшни и злобни
и предсмъртни песни надгробни...

Там... там буря кърши клонове,
а сабля ги свива на венец;
зинали са страшни долове
и пищи в тях зърно от свинец,
и смъртта й там мила усмивка,
а хладен гроб сладка почивка!
...

[ Хр. Ботев ]

преди 58 минути, lebel написа:

"Арне Слот: Очаквам с нетърпение следващия сезон, той ще е различен"

В сравнение с Арне, аз съм олицетворение на адекватността... мхм. Оле.

-- -- -- -- --

А в политиката, еехх там в политиката...

...
Там, де земя гърми и тътне
от викове страшни и злобни
и предсмъртни песни надгробни...

Там... там буря кърши клонове,
а сабля ги свива на венец;
зинали са страшни долове
и пищи в тях зърно от свинец,
и смъртта й там мила усмивка,
а хладен гроб сладка почивка!
...

[ Хр. Ботев ]

Минах от там преди малко ,но не можах да се включа из между шамарите и се отказах ,ше намина довечера пак.

преди 10 часа, The Lone Star написа:

Четох, че са били крайно десни антифашисти, каквото и да означава това. Гледах и някакъв клип, където са викнали полиция в Берлин, заради едни, които са пекли агне на терасата.

Половината дъртаци в Берлин са били доносници на ЩАЗИ, останалите са живели в Западен Берлин. Цял живот свикнал с доносите, сега ли няма да се обади на полицията да им се оплачи?

Е, развалиха им празника на мангустите. Сигурно са си мислели, че това е като в България и могат да си правят каквото си искат.

преди 42 минути, AAUUXX написа:

Минах от там преди малко ,но не можах да се включа из между шамарите и се отказах ,ше намина довечера пак.

Аз от два дни събирам смелост за посетя рездела... D

преди 6 минути, The Lone Star написа:

Е, развалиха им празника на мангустите. Сигурно са си мислели, че това е като в България и могат да си правят каквото си искат.

Из нашенско кон на терасите паркират тез в гедерето за агне проблеми ще правят ,изостанала раута

17784255565681732322567686356764.jpg

преди 2 минути, Звяра! написа:

Аз от два дни събирам смелост за посетя рездела... D

Каска ,наколенки и влизай в боя D

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Сега стягам бронежилетката... 😂

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Из нашенско кон на терасите паркират тез в гедерето за агне проблеми ще правят ,изостанала раута

17784255565681732322567686356764.jpg

Лъжи като дрът сиган,денонощно е там и развива малоумни теории

току-що, Звяра! написа:

Сега стягам бронежилетката... 😂

Скалата имаше каска която даваше под наем преди няколко лета ,но скоро не съм го виждал тук.

току-що, AAUUXX написа:

Скалата имаше каска която даваше под наем преди няколко лета ,но скоро не съм го виждал тук.

Аз цял ден се занимавам с глупости защото не ми харесва времето днес.

Работих и по часовника, но ме прекъснаха. 😕 Много е гадно да извадя всичкото инструмент и да трябва да го прибирам без да съм си свършил работата...

IMG_20260510_1018091.jpg IMG_20260510_1019071.jpg

Дано утре да остане време да го завърша.

Хайде да гледаме чуковете и топчиите. Аз съм за Артета, Не щъ Гуардиола да е шампион. Не щъ и Луис Енрике да земе ШЛ.

-- -- -- -- --

пп ако некой не е чел "Кон на втория етаж", на Здравко Попов (светла му памет), начи е живял напразно.

Няма я в читанката (има само "Акорди извън клавиатурата"), но аз бех набрал малко текст (и друг път съм писал за нея) точно от "Коня". Са ше го потърся...

= след няколко минути =

... общо взето фабулата е - едни римляни качват пиано в жилищен блок ...

Цитат

... Двете дъски бяха одялани в предната част така, че се получи нещо като шейна, върху която покачиха пианото. 
Отпред някак си бе впрегнат конят, който в непривичната стълбищна обстановка изглеждаше по скоро объркан, отколкото ентусиазиран. Гафът все пак не дойде от негова страна. Още при първия напън страничните въжета се отскубнаха от дъските, конят политна напред и удари чело о вратата отсреща.
- Кой е? - чу се тревожен мъжки глас отвътре,
На вратата обаче се показа жена в пеньоар.
- Някакъв кон - обясни тя на мъжкия глас. - Ти какви ли не каниш тук...

преди 1 час, parmobil написа:

Защото съм мъж под чехъл и ремонтирам стая и редя мебели по фън-шуй.

Спри да обвиняваш звездите за проблемите си. Научи фън шуй и започни да обвиняваш мебелите.

преди 6 минути, Звяра! написа:

Работих и по часовника, но ме прекъснаха. 😕 Много е гадно да извадя всичкото инструмент и да трябва да го прибирам без да съм си свършил работата...

Не само на теб не ти е ден ,аз разглобих компресор за смяна на окабеляването и два пъти вместо да изкюча компресора от мрежата след измерване изключвам поялника и ме хваща ток ,но не се предадох нито по воля нито по дух, но пък сега съм наелектризиран и зареден на макс D

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Не само на теб не ти е ден ,аз разглобих компресор за смяна на окабеляването и два пъти вместо да изкюча компресора от мрежата след измерване изключвам поялника и ме хваща ток ,но не се предадох нито по воля нито по дух, но пък сега съм наелектризиран и зареден на макс D

Като каза компресор се сетих, че вратите за гаражите ми са за боядисване. Пистолета не съм го ползвал от доста години и незнам дали работи.

То да едно да го свършиш, но само като помисля колко неща имам за правене..... всичко мен чака.

току-що, Звяра! написа:

Като каза компресор се сетих, че вратите за гаражите ми са за боядисване. Пистолета не съм го ползвал от доста години и незнам дали работи.

То да едно да го свършиш, но само като помисля колко неща имам за правене..... всичко мен чака.

Най вероятно дюзите ще трябва да почистиш.

току-що, AAUUXX написа:

Най вероятно дюзите ще трябва да почистиш.

Това мисля и аз, но може да е ръждясал, защото е от евтините.

преди 47 минути, Звяра! написа:

Я да те питам щото на снимката гледам че поялника ти е като един от моите.

Виждам че си го нагласил на 350℃ случвало ти се е гайката сама да се отхлаби и да падне металната тръбичка която предпазва нагревателя защото при мен на едно ZD-735 като го наглася на 350℃ и гайката се разхлабва сама и металната тръбичка изпада.

А на другия поялник като твоя от снимката този яд го няма със гайката.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.