Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 минути, Teemo v. X написа:

Едно бабе в Солун - ебати машината. Между една и две секунди за рибе, барбун и сафрид. Викам на жената - ако съм аз, ще има да се гъзя... Както съм го и правил.

...

Анджък. Толкова е. 1 движение и измъкваш хриле, вътрешности... бе действително 1-2 сек на сафридче (барбун не съм пипал). Не се шегувах, зaeби адамовата ябълка. Не знам дали не съм го разправял, но при една командировка преди години, трима души (споменатият вече колега - баш рибаря между нас, аз и един неспоменат, аджамия като мен) си зехме некъде около 4-5 кила (толко помня) сафрид. Неспоменатият си избра да мие почистената риба. Споменатият ми показа как, и двамата за 0 време опукахме "пасажа". Седнахме двамата, сипахме си... двамата, казахме си наздраве... тримата, запалихме си - двамата и сума време, излъчвайки емпатия - двамата (поне така ни се струваше), съзерцавахме пича, който си избра да мие изчистеното. И който по ено време изпъшка и вика - аз май се прeeбах.

Мноо ми е вкусен дребния сафрид (то едър не съм и ял).

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 11 часа, Ding - Dong написа:

Звяра

Звяра да се яви в изповеалнята и да доложи за часовника.

И аз също съм нов ма никой не ма поздрави.

Здравей Динг Донг!

Каква зодия си?

Здравейти, михлюзи!

Честит празник на медицинските сестри!

Жените в униформи на медицински сестри възбуждат безотказно мъжете, защото те подсъзнателно считат, че щом имат униформи, начи имат и спирт!

Некъф пич свалил медицинска сестра, отишли на хотел, разкъсали си трескаво дрехите, той я хвърлил на леглото, подпрял се до него в поза "Аполон" и небрежно попитал:
- Как го искаш, орално или ан*лно!? !
- Като го гледам... венозно...

Добро утро,

Гледам сте започнали деня с вицове, та и аз но не е съвсем виц.

НАСА съобщиха, че са открили вода на Марс. От нашето В и К обмислят, как да я включат към сметките за май...

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

Гледам сте започнали деня с вицове, та и аз но не е съвсем виц.

НАСА съобщиха, че са открили вода на Марс. От нашето В и К обмислят, как да я включат към сметките за май...

Добро утро на всички. Аз започвам деня с кафето и форума

https://youtu.be/hx9DL9edvoY?is=EhrwhmnWKm1s97yM

преди 11 минути, pepel_ot_roza написа:

Аз също ,минавам из темите да видя какво са писали ,най вече в политиката там е безнадежна ситуацията винаги но е забавно )

преди 16 минути, pepel_ot_roza написа:

аз как искам деня ми да започне с упражнения и медитация ама не става

все към кафето и компютъра ме дърпа, много силно изграден навик

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Аз също ,минавам из темите да видя какво са писали ,най вече в политиката там е безнадежна ситуацията винаги но е забавно )

:) Няма лошо, щом е забавно

преди 2 минути, buldak написа:

аз как искам деня ми да започне с упражнения и медитация ама не става

все към кафето и компютъра ме дърпа, много силно изграден навик

Ако и работата ти е свързана с компютъра те разбирам. Това,защото си сам, ако има някоя момичка, може и да стане.

току-що, pepel_ot_roza написа:

:) Няма лошо, щом е забавно

Ако и работата ти е свързана с компютъра те разбирам. Това,защото си сам, ако има някоя момичка, може и да стане.

И аз все това му казвам ,но все не събира смелост да отиде до съседката за захар rolleyes

Когато пренареждам миялната, ми се иска да има бутон Undo [еее, преди неше по-добре, хайде сега пак нареждай].

Добро утро и слънчев ден! 😎

Да питам тук. Имам един айфон, но си забравих паролата и го блокирах. Идеи как да си го отблокирам?

преди 27 минути, AAUUXX написа:

...

Просто е. 54 години космическа държава, космонавти, уреди, космическа храна... но това, което ще помогне е космическата оранжерия "СВЕТ" (1-n).

Арабето ти редим... СВЕТ - растения (репички, марули... трее си купя репички, лук, краставици и домати, дге) - специална субстратна система за контролирано подаване на водата към корените на растенията... хидропоника, майка... т'ва вода иска. И пара. И инвестиции... нови марсиански канали, търгове, ала-бала. Даже и при социализма, при който всичко беше безплатно, водата се плащаше. А т'ва е Марс ве! И кой мислите ше плати? Познахтеее.

преди 2 минути, pepel_ot_roza написа:

Да питам тук. Имам един айфон, но си забравих паролата и го блокирах. Идеи как да си го отблокирам?

Само от Apple знаят как ,е и някой сервизи също предлагат такава услуга но ще е на значителна цена. Опитай се да си спомниш паролата или поискай съдействие от Apple за отключвнето на телефона.

преди 4 минути, pepel_ot_roza написа:

казусът с iPhone е малко по-различен от Android — ако си забравиш паролата, няма начин да го отключиш без да го изтриеш, защото кодът за отключване е криптографски вързан към Secure Enclave. Това не е като при Samsung, където понякога има обходни методи.А какъв е модела ?

току-що, AAUUXX написа:

Само от Apple знаят как ,е и някой сервизи също предлагат такава услуга но ще е на значителна цена. Опитай се да си спомниш паролата или поискай съдействие от Apple за отключвнето на телефона.

Не мога да си я спомня. Еми, ще се ходи до сервиз, щом не става сама да го направя с нечия помощ

преди 1 минута, pepel_ot_roza написа:

Не мога да си я спомня. Еми, ще се ходи до сервиз, щом не става сама да го направя с нечия помощ

И сервиз ,може да не помогне : Причини:

• Данните са криптирани с ключ, който се отключва само с твоя PIN.

• Дори Apple не може да го отключи.

• Хардуерно сваляне на чипа също не помага — криптографията е така направена.

А добро утро ви.newspaperАз сега се качих в стаята ми щото до преди малко бях в избата и пак ще ходя там да си побачкам.

А и като знам какво ме чака направо ми се отщява да се разправям.

преди 1 час, lebel написа:

Честит празник на медицинските сестри!

Празника за само за мед сестрите ли е или и за доктори тъкмо ще имам повод да бъзикна един приятел доктор който ми звъня снощи и после може да го бъзикна.😁

преди 43 минути, pepel_ot_roza написа:

Това е доста старо парче отдавна не го бях слушал и го бях забравил.

преди 3 минути, pepel_ot_roza написа:

Пиши им на Apple Support за телефона ,най вероятно ще поискат да докажеш че е твой телефона с документи и след това ще съдействат за отключването му.

преди 1 минута, nusho73 написа:

И сервиз ,може да не помогне : Причини:

• Данните са криптирани с ключ, който се отключва само с твоя PIN.

• Дори Apple не може да го отключи.

• Хардуерно сваляне на чипа също не помага — криптографията е така направена.

Отлючват ги, но цената е доста висока в сервиз.

току-що, AAUUXX написа:

Пиши им на Apple Support за телефона ,най вероятно ще поискат да докажеш че е твой телефона с документи и след това ще съдействат за отключването му.

Телефонът ми е наследство от детето. Документите му са някъде по кашоните.( ако при преместването в БГ не сме ги хвърлили) Дори не знам 13 при макс ли е или 14.

преди 10 минути, nusho73 написа:

казусът с iPhone е малко по-различен от Android — ако си забравиш паролата, няма начин да го отключиш без да го изтриеш, защото кодът за отключване е криптографски вързан към Secure Enclave. Това не е като при Samsung, където понякога има обходни методи.А какъв е модела ?

Не знам модела.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Отлючват ги, но цената е доста висока в сервиз.

Да, но данните заминават

преди 9 минути, pepel_ot_roza написа:

Трябва да имаш Apple акаунт за да се свършжеш с поддръжката на ябълките и да ти съдействат ако имаш акаунт при тях спомни си с коя поща е правен акаунта и пробвай да си възстановиш паролата.

преди 2 минути, pepel_ot_roza написа:

Телефонът ми е наследство от детето. Документите му са някъде по кашоните.( ако при преместването в БГ не сме ги хвърлили) Дори не знам 13 при макс ли е или 14.

Кой модел iPhone е?

Колко опита за отключване остават?

Имаш ли iCloud backup включен?

Знаеш ли Apple ID и паролата?

преди 11 минути, pepel_ot_roza написа:

Ресет на паролата на акаунта. Удостоверяваш че ти използваш устройството. Чакаш един - два дена за имейл и си променяш паролата за устройството.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.