Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

@Teemo v. X, а на теб като ти се запуши канализацията, сам ли си я отпушваш, или си благодарен, че има на кого да платиш, за да я отпуши вместо теб?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 8 минути, buldak написа:

@АСПЕКТ с какъв линукс си сега?

Още пробвам Уубунту, досега съм доволен, пробвах и Федора новата. Но Убунту повече ми допадна. Чакай, че форума има голям латентност.

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

Ебати тъпанара. Не знае какво е Apple Devices.

Не ползвам Уиндоус, умнико. Колко пъти да го напиша. Нали се водиш умник. НЕ ПОЛЗВАМ УИНДОУС!!! ТАКА ПО–ДОБРЕ ЛИ Е! НЕ ПОЛЗВАМ WINDOWS... WINDOWS - NEIN!

току-що, АСПЕКТ написа:

Още пробвам Уубунту, досега съм доволен, пробвах и Федора новата. Но Убунту повече ми допадна. Чакай, че форума има голям латентност.

пробвал ли си tilling window manager, дето програмите се отварят с клавиатура?

аз мислех да пробвам едно такова дистро Omarchy виж го ако искаш ама се не ми стига смелост

има мишка ама главно отворяш нещата с клавиатура

преди 1 минута, Greta Crocheter написа:

@Teemo v. X, а на теб като ти се запуши канализацията, сам ли си я отпушваш, или си благодарен, че има на кого да платиш, за да я отпуши вместо теб?

Сега ме хвана в настроение и ще ти кажа - не е проблема в професията. Проблема е че от нищо не разбира, а се прави на специалист, с помощта на ии. И понеже е кух като гъдулка и не може да зададе правилен въпрос - се осира постоянно.

Ей го е - Убунту, Федора... Не ги е и помирисвал.

преди 1 минута, buldak написа:

пробвал ли си tilling window manager, дето програмите се отварят с клавиатура?

аз мислех да пробвам едно такова дистро Omarchy виж го ако искаш ама се не ми стига смелост

има мишка ама главно отворяш нещата с клавиатура

Тествах i3, но не ми допадна. Беше отдавна. https://i3wm.org/

преди 8 минути, Greta Crocheter написа:

Остави го, такива хора се давят в собствената си злоба. Нямам намерение да се цапам аурата с такива. Нека си пиши.

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

За да ползваш Windows, трябва да имаш компютър.

И в момента как пиша в този форум, ако нямам компюър?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Тествах i3, но не ми допадна. Беше отдавна. https://i3wm.org/

hyperland е по-хубаво, това i3 е много архаично

ако си със cachyos или omarchy, hyperlnd e готов конфигуриран

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

Пращам писмо до Калин, адрес София 1000 и той пише вместо мене? Как пиша от форума след като нямам компютър? Сигурно, пращам и гълъб. То вярно, че омразата заслепява... но това вече е ...

hyperland е по-хубаво, това i3 е много архаично

ако си със cachyos или omarchy, hyperlnd e готов конфигуриран

Ядрото според мен си е по-добре с CFS https://documentation.ubuntu.com/real-time/latest/explanation/schedulers/

😄

cfs_scheduler.svg

преди 2 часа, pepel_ot_roza написа:

Да питам тук. Имам един айфон, но си забравих паролата и го блокирах. Идеи как да си го отблокирам?

Ако нямаш нещо важно можеш да го форматираш или пък го закарай на сервиз дето отблокирват телефони.Мисля,че ще ти помогнат :) :)

преди 27 минути, Teemo v. X написа:

Сега ме хвана в настроение и ще ти кажа - не е проблема в професията. Проблема е че от нищо не разбира, а се прави на специалист, с помощта на ии. И понеже е кух като гъдулка и не може да зададе правилен въпрос - се осира постоянно.

Ей го е - Убунту, Федора... Не ги е и помирисвал.

Bildschirmfoto vom 2026-05-12 10-51-12.png

преди 11 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Здравей Динг Донг!

Каква зодия си?

аз съм везни

преди 29 минути, Teemo v. X написа:

Teemo, прости му на мустака

каквото и да ти е писал тогава не го е мислел

недейте да се биете само

Teemo, прости му на мустака

каквото и да ти е писал тогава не го е мислел

недейте да се биете само

Аз нищо не съм писал срещу него. Той ходи след мен и търси удобен момент да ме обижда. Няма значение къде. Казах му, че не съм от ромски произход. Той продължава да пише, че съм бил манго. Кенеф, не знам си какво...Вече не ги помня.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз нищо не съм писал срещу него. Той ходи след мен и търси удобен момент да ме обижда. Няма значение къде. Казах му, че не съм от ромски произход. Той продължава да пише, че съм бил манго. Кенеф, не знам си какво...Вече не ги помня.

и на мене нушката ми вика че съм гентрофил

бях го блокирал, отблокирах го да прави каквото иска, не ме бърка

изтрих Age of Mythology, достатъчно ме нервираше

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Не се притеснявай приятелю :) Мен също са ме обиждали с разни нецензурни и други думи,но аз не съм им обръщал внимание.Да не ти пука.Дето е казал Ръдиард Киплинг Ако можеш да запазиш разума си,когато всички около теб са го загубили те обвиняват за това ти не приемай тяхното недоразумение.Така,че не се притеснявай и не падай толкова ниско.С извинение на думата,но им телгли една майна и не се занимавай с такива дето са те обиждали.

толкова пих че ми се доигра League of Legends

толкова пих че ми се доигра League of Legends

Аз се занимавам с малината и ще пускам NFS

Аз като малък много играех NFS Underground 2 :) Много ми харесва и песента на Snoop Dogg - Riders on the storm :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.