Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 23 минути, buldak написа:

силвето се скри (

ся не ми отваря профила й

С какво я изплаши ?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, AAUUXX написа:

С какво я изплаши ?

с покана за приятелство (

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Ясно значи не иска да сте приятели ,но пък ти остават още 9 опита с други.

що пък точно 9? 🤔

преди 1 час, ivottoshev написа:

Цялата му теза се крепеше на някаква съвсем неясна снимка, на която уж се било виждало че на спринцовката има капачка, демек Радев не се бил боцнал наистина, но пък после бил говорил за ползата от боцакенто. И тази глупост я вади сега като повод да плювне по Радев, нищо че е още от 2021-ва. Това е типично за Лоботомир20, но не го очаквах от Аспект. Разбирам че го е яд за загубените гласове за неговите хора (които гласове отидоха при Радев), ама заради това да се рови в кафяви сайтове е присъщо само на дребни душици, каквато се оказа и той.

Кои гласове отидоха за Радев? Има 2 министри от ИТН. Както и да е.

току-що, АСПЕКТ написа:

Кои гласове отидоха за Радев? Има 2 министъра от ИТН. Както и да е.

Тези двама министри не са били членове на ИТН, те са експерти. Или греша ? При Радев отдоха от ИТН ,от Герб, БСП ,от ДПС, от Възраждане и др.

току-що, AAUUXX написа:

Тези двама министри не са били членове на ИТН, те са експерти. Или греша ? При Радев отдоха от ИТН ,от Герб, БСП ,от ДПС, от Възраждане и др.

https://www.parliament.bg/bg/MP/3600

Избран(а) с политическа сила: ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД, 10.000 %

Какъв експерт, той си беше в парламента от името на ИТН. Член на ИТН. Народен представител.

3 парламента.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

https://www.parliament.bg/bg/MP/3600

Избран(а) с политическа сила: ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД, 10.000 %

Какъв експерт, той си беше в парламента от името на ИТН. Член на ИТН. Народен представител.

3 парламента.

Може да си в листите на нечия партия без да си член на същата.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Може да си в листите на нечия партия без да си член на същата.

https://bntnews.bg/news/plamen-nikolov-predstavi-proektokabineta-na-itn-1164569news.html

Даже и на същата позиция, която ИТН представиха своя проектокабинет. Който всеки им се смееше тогава. Пацо Шнорхела и какви ли не обиди,...

Не МИСЛА... 😁

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

https://bntnews.bg/news/plamen-nikolov-predstavi-proektokabineta-na-itn-1164569news.html

Даже и на същата позиция, която ИТН представиха своя проектокабинет. Който всеки им се смееше тогава. Пацо Шнорхела и какви ли не обиди,...

Не МИСЛА... 😁

Да си вършат работата пък друго няма значение.

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Кои гласове отидоха за Радев? Има 2 министри от ИТН. Както и да е.

Млъкни, Лоботомирко Дваесеипървий. Има други теми, в които да разпространяваш фейковете от кафявите сайтове в които се ровиш hit

преди 58 минути, ivottoshev написа:

Млъкни, Лоботомирко Дваесеипървий. Има други теми, в които да разпространяваш фейковете от кафявите сайтове в които се ровиш hit

Много си заспал. Дано се събудиш, че положението при тебе е необратимо в момента.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Да си вършат работата пък друго няма значение.

Да, ще станете Швейцария на Балканите.

преди 1 час, ivottoshev написа:

и "Бандера роса" D

Не може да им се отрече че са я барнàли от към музика и аранжимент yanim

Е те са я втасааме. Чуваш ли конския тропот. Attj, известен още като Атамана, препуска насам и води 2 сотни (x 100-150 саби ената). Докато се изяснят некои спорни историко-лингвистични моменти (примерно, Бандера роса ли е или Степан", Attj ще ни е скъсил с по ена глава, ще е изтрил шашката и ще е препуснал към следващата станица... в измъчения си мозък.

Бих ти предложил да смениш Бандера роса с Бела чао, ма вече нема смисъл. Без глави (респективно уши), и Птичи грип (Сава бенд) да сложиш, се тая.

преди 7 минути, lebel написа:

Е те са я втасааме. Чуваш ли конския тропот. Attj, известен още като Атамана, препуска насам и води 2 сотни (x 100-150 саби ената). Докато се изяснят некои спорни историко-лингвистични моменти (примерно, Бандера роса ли е или Степан", Attj ще ни е скъсил с по ена глава,

Аз съм с връзки, щот' по некои теми пеем в един хор с него. Ше си принтирам аватара от форума и ше го развявам като знаме за да ме познае кой съм.

За теб обаче не ми се мисли как ще се спасяваш. Спукана ти е работата lock

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Аз съм с връзки, щот' по некои теми пеем в един хор с него. Ше си принтирам аватара от форума и ше го развявам като знаме за да ме познае кой съм.

Комсомолеца Coco ако ви подгони тогава ще разберете какво му е на Attj D

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Комсомолеца Coco ако ви подгони тогава ще разберете какво му е на Attj D

Цоцко е безопасна игла. Куче дето много лае, не хапе. Освен това празните каруци най-силно дрънчат, а пък и от голям облак малък дъжд вали.

Баси колко бързо се изчерпах от към поговорки. Мислех че съм по-напред с материала, ма явно славните ми дни са отишли в миналото shy11

преди 38 минути, ivottoshev написа:

Ха-ха, изсмя се атаманът на развален казашки. Мислех да ти пиша да не разчиташ, ама... бе... не разчитай. От ена страна... ако питаш него, той ползва малко по-различен изказ и вместо 2-те сотни, щеше да каже простичко - "идвам и водя ада със себе си". А в ада... знаеш к'ва палитра е... бели, червени, лилави, пепел от рози (с усмивка и надежда да не бъда низвергнат).

Т'ва от една. От друга - на Attj не му знам името (бе, знам го, но за целта на тоя пост ми е по-удобно да не го знам) и понеже ще го водя условно Вовочка (т'ва е казашкия Иванчо), естествено се сетих за виц...

Учителката по история:
- Вовoчка
, какъв е бил Чапаев?
- Чапаев е бил предводител на негрите.
- К'ви негри бе, гений!?
- Е, нали вие самата казахте, че е воювал срещу белите...
- Чуй ме добре, придурок (
т'ва Вовочка, не Attj) - Чапаев е бил предводител на червените!!
- Егати, там к'во, и индианци ли е имало?

... та ко разчиташ да разпознае нешо...

И от трета... да речем нешо разпознае...

Нали знаеш к'во пееше група "Контра"... За съжаление през последните 10-ина години, пичовете се преселиха, един по един (Гогин Валерий Николаевич - 2016, Полинек Валерий Яковлевич - 2020, Дёмин Сергей Александрович - 2021),  в по-добрия, както казват, свят. Светла им памет.

Пееха "Шоб без комисаров и без беляков"... демек и без бели, и без червени (комисаров)... казано по-изискано - сичките дгд

Те я цялата ... дребният (Дёмин Сергей) сиeбaлмaмaта... ко не се пише така, Николайчо ше ни алармира.

и още една...

Общуването онлайн или офлайн е двупосочен процес и в този процес както и при други процеси има правила ,правилата са че получаваш толкова колкото и даваш в отношението на общуването си със събеседника си.

преди 20 минути, AAUUXX написа:

Общуването онлайн или офлайн е двупосочен процес и в този процес както и при други процеси има правила ,правилата са че получаваш толкова колкото и даваш в отношението на общуването си със събеседника си.

Така е.

преди 9 часа, pepel_ot_roza написа:

Аз съм прекалено мека за тази роля. Ще ми се качат на главата :) )))

Се сетих за Петя Дубарова.

СБОГОМ, ЛЯТО

Една жестока ножица със крясък отхапа злобно моите коси, разпръсна ги по пода като пясък, гърба ми вече нищо не краси.

Червената ми рокля в гардероба посърнала, измачкана лежи.

Проскърцва закачалката със злоба, че черната престилка ѝ тежи.

преди 21 часа, vlado1985 написа:

Класация точно нямам. А за MSI не са лоши дъна като цяло макар че и при тях има някои дървета от бюджетните модели с по малко фази и доста слаби модули за регулиране на напрежението VRM (voltage regulator module)

Ако сега реша да премина на ам5 определено няма да се спра на asrock asus gigabyte по скоро бих взел на msi някое дъно с повече фази.

преди 20 часа, AAUUXX написа:

Asrock за AMD никак не бях доволен от тях навремето когато ползваха nForce чипсети.

Преди две години си взех MSI Z790 GAMING PLUS WIFI

images?q=tbn:ANd9GcT7ZQnf8PE72bS2XslA0yUqGkj0-jz8T-ZyDPMPa4kmLu36BCYh

Много съм доволен, БИОС е много добре направен и настройките са лесни, много добре работи процесора.

Здравейте банда! 🙂

Неуспях да ви прочета всичките коментари, много сте писали!

Кой каза? beer

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.