Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, pepel_ot_roza написа:

Добро да е. Всичко далеч от нормалността е Евровизия.

И всичко след Кончита Вурст е по добре в евровизията )

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, nusho73 написа:

Аз предпочитам

никой не го интересува какво предпочиташ

преди 2 минути, nusho73 написа:

Охлюв,мислиш ли че и аз се интересувам от твоите чайчета ?

какви чайчета те гонят пък сега?

тебе обаче сериозно не те слуша главата...

преди 5 минути, nusho73 написа:

Аз предпочитам

Е ако беше на лични предпочитания ,аз бих искал Радка куршума да спечели ,но съдба ...

преди 10 минути, nusho73 написа:

Аз предпочитам

И взимаш тубата с вода... правиш гимнастика.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

И взимаш тубата с вода...

На хубав бийт тренира бадамата!

И показва кафе на зърна.

Тубата с вода е за @buldak ,още не може да оправи от чая менте ,зеленски. Днес е погледа му мътен ,мисълта друг.

Така дават на булдака начална скорост .

https://www.facebook.com/reel/1155980716659527

преди 37 минути, AAUUXX написа:

Е ако беше на лични предпочитания ,аз бих искал Радка куршума да спечели ,но съдба ...

Е, ние ако бяхме пратили кака Радка, то австралийците трябваше да пратят огнеборците:

Shop Now - Australian Firefighters Calendar

Жалко за момичето, вместо оня джендър от Норвегия можеше да спечели момичето от Люксембург. Не беше лоша песента и текстът е супер.

😔

Кой, според вас ще спечели Евровизия ? И да паднем и да пием ,пак ще се напием. За тези които могат да пият.

преди 1 минута, Greta Crocheter написа:

Е, ние ако бяхме пратили кака Радка, то австралийците трябваше да пратят огнеборците:

Shop Now - Australian Firefighters Calendar

Не случайно е кур,шума ,прави пожари .

"Да не я мислим Дара. Дара и арпаджик на Женския пазар да продава, пак ще е звезда и пак само нейната сергия ще ви търсят очите, и пак цялата ипотека за арпаджик ще похарчите. Защото това момиче има харизма и мащаб, с които или се раждаш, или не. И вместо да се облегне на генетика и сексапил и да я кара по-полека през живота, тя се скъсва от бачкане, за да си преследва мечтите.

Дара дразни прекършените. Отказаните от друг или отказалите се сами да вярват, че в този живот има и хубаво. Че в България има хубаво. Забилите поглед в калта няма да простят на никого, камо ли жена, че стъпва на червен килим по-спокойно и естествено, отколкото те стъпват на плочките вкъщи.

Да не я мислим Дара. Да помислим нас. Кои искаме да бъдем - вятър в платната или котва на шията на едно 27-годишно момиче? Защото Дарина Йотова преди всичко не е "българският представител на Евровизия" или виртуална чернова за нашите съобщения, мили или отвратителни, а човек, който има работа, харесва си работата и се опитва да я върши добре. Толкоз.

Успех, Дара. Не прави нищо за нас. Направи го за себе си."

Май пак ше загубим евровизия lock

Не отговаряме на визията европейска

Първо – лошо позиционирана песен! Къде е обратът, в който главният герой осъзнава своята полова преходност? Къде е момичето, което като малко е изнасилено от баща си? Къде е чичкото педофил, който ненатрапливо лекува душите на юношите? Къде е невероятният разказ как в едно крехко тяло живеят повече от две същества? Ние живеем в 21. век, бе! Това е Европа!

Лошо заглавие! Лошо! Лошо! Лошо! Не-до-мис-ле-но! Можехме тази клета песен поне „Славаукраянга“ да я кръстим. Или „Умрипунинянга“. Някак по-интернационално и в тренда щеше да бъде. Дори скучното „Бананга-ранга“ или нежното „Лапай-бананга“ щеше да е по-подходящо. Сега с това име си бийте произведението в главата и се чудете защо никой не ви разбра посланията.

За музиката! Добре де, не се ли научихте? Защо се опитвате да пеете, като досега никой не е спечелил с пеене? Преди няколко години една само с кукуригане го докара до приза.

Аутфитът е щета! Изпълнителката веднага да си пусне брада! Няма значение какво мисли. Днес, тук и сега на нейната брада виси щастието на цял един народ. Хайде малко по-жертвоготовно! Феновете ще разберат и ще простят.

Задължително дрехите да се заменят с ямурлук или поне контошче, направено от кожите на претърпели домашно насилие норки. Дрехата да бъде придружена със сертификат за доброволно отдаване на кожите в името на един по-добър, устойчив и въглеродно неутрален свят. Но предвид, че норката не е наше национално животно и следователно кожите ще се наложи да са от лъвове – а тъй като лъвове в България липсват, освен в зоологическите градини, където се водят на отчет – ще трябва да се прибегне до кожи на порове, които се самоопределят като лъвове. Аз ли да ви уча?

Как пък в хореографията не вкараха един със СОП? Ей така, да се мандахерца по сцената, за да създава усещането за толерантност.

И накрая – нито един призив за отварянето на Ормузкия проток, който не е в Европа, но пък то кой ли неизвъневропейски субект не се набърка в този конкурс.

Ако не поработите по горните точки, гарантирам, че няма да влезете дори в десетката. Ако не вярвате, ще си говорим след няколко дни.

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Защо българското предложение за Евровизия е провал

Изпълнителката веднага да си пусне брада! Няма значение какво мисли. Днес, тук и сега на нейната брада виси щастието на цял един народ
преди 41 минути, nusho73 написа:

Кой, според вас ще спечели Евровизия ? И да паднем и да пием ,пак ще се напием. За тези които могат да пият.

Не случайно е кур,шума ,прави пожари .

"Да не я мислим Дара. Дара и арпаджик на Женския пазар да продава, пак ще е звезда и пак само нейната сергия ще ви търсят очите, и пак цялата ипотека за арпаджик ще похарчите. Защото това момиче има харизма и мащаб, с които или се раждаш, или не. И вместо да се облегне на генетика и сексапил и да я кара по-полека през живота, тя се скъсва от бачкане, за да си преследва мечтите.

Дара дразни прекършените. Отказаните от друг или отказалите се сами да вярват, че в този живот има и хубаво. Че в България има хубаво. Забилите поглед в калта няма да простят на никого, камо ли жена, че стъпва на червен килим по-спокойно и естествено, отколкото те стъпват на плочките вкъщи.

Да не я мислим Дара. Да помислим нас. Кои искаме да бъдем - вятър в платната или котва на шията на едно 27-годишно момиче? Защото Дарина Йотова преди всичко не е "българският представител на Евровизия" или виртуална чернова за нашите съобщения, мили или отвратителни, а човек, който има работа, харесва си работата и се опитва да я върши добре. Толкоз.

Успех, Дара. Не прави нищо за нас. Направи го за себе си."

Нушо, посочвай поне кого цитираш.

Георги Блажев on Facebook.

Денис пък спечелил в предаването Кухнята на Ада. С този лош кастинг, кой друг да спечели.

преди 20 минути, nusho73 написа:

@AAUUXX Твоята комшийка вика ли по време на секс и да те смущава ?

Не, неправи така.

преди 24 минути, nusho73 написа:

На 15 май честваме Международния ден на семейството.

От тези празници не остава време да работим.

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

Денис пък спечелил в предаването Кухнята на Ада. С този лош кастинг, кой друг да спечели.

Звучи като Роналдиньо

преди 11 часа, Муца Дебелогъзова написа:

И защо? Не е ли по-правилно да гласуваш за най-хубавата песен.

Какво хубаво и/или българско има в маймунската песен на Дара?

Нали уж сме българи?

Що все тряя да се правим на по-умни от Платон и по-праведни от папата?
Пък и аз вгледах снощи и останалите претенденти и ни един не струва.

преди 4 часа, Greta Crocheter написа:

...

Коя песен е хубава?

Иначе, убийте ме с камъни, но като стана дума за Папи Ханс, се сетих, че харесвам и ... ще я сложа тук, макар че са за различни постове

едит: за да не бъда зле разбран, наистина ме кефи.

Правиш нова тема, пускаш увод с ИИ, после самоцитираш увода и отговаряш пак с ИИ.

Тее изпердашиха яко...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.