Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 12 минути, buldak написа:

пием ли днес котета? beer

Котетата ш'си кажат, а на мен, с утре и вдругиден ми стават 2 дни как не пия.

Добро утро, сомелиери, дегустатори и обикновени алкохолици!

- Интересен експонат. Символизира ли нещо?
- О, да! Символизира смелост, храброст, сила, вяра в бъдещето, радост и любов.
- На мен ми прилича на казан за ракия...
- То ѐ казан за ракия!

Двама варят ракия на казана и се черпят.
По едно време единия се потръскал такъф и  притеснено отронил:
– Ей, брат'чед, дай се стегаме, че казана зе да ни насмогва!

Някой ден ш'си купя казан за ракия, ш'си сложа статус "щастлив" и повече никога няма да бъда online! (тва малко като мойте лс-та)

cropped-rakialogotransparent-1-e17000785

https://rakiamuseum.bg/bg/

Нашият Техният адрес

бул. Патриарх Евтимий №22
София, България

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Ние сме велик народ. Нация от ренесансови личности. В рамките на едва пет месеца българинът успя да премине през толкова тежки преквалификации, за каквито в Оксфорд учат по тридесет години.

През февруари бяхме топ криминалисти. Всеки втори във Фейсбук знаеше кой е „Нотариуса“, как се подслушва съдия и къде са заровени протоколите. Март бяхме геополитици, април изведнъж станахме волейболни треньори и обяснявахме на националите как точно се прави блокада, докато преглъщахме ракията със салата от марули.

Сега дойде май и – о, чудо! – всички завършиха Консерваторията. Изведнъж се напълни с експерти по музикална теория, сценично поведение и етика на облеклото.

DARA отишла на финал на „Евровизия“. И веднага се почна. Пишман специалистите извадиха пергелите и започнаха да мерят морала. Един набожен архитект се прекръсти пред иконата на „традиционните ценности“ и обяви, че се разграничава. Други, дето последно са слушали музика на сватбата на братовчед си в Попово, изведнъж станаха изтънчени критици – песента не била „наша“, не я „разбирали“, не я „одобрявали“.

Българинът има един такъв специален талант – да намери кусур на диаманта, защото му бил твърде лъскав. Вместо да се зарадваме, че едно момиче със зверски талант, енергия и различна визия излиза и мачка на световната сцена, ние си ровим в носа и се възмущаваме от обеците на оня от Ирландия. Гледаме в канчето на ирландците, за да не би случайно да видим, че нашето момиче е единственият изпълнител, от когото не те хваща гнус, а те кара да се гордееш.

Това е нашият национален спорт – хейт до дупка. Жлъч на корем. Омразата ни е като бензин – пали ни бързо, но вместо да караме напред, ние се самовъзпламеняваме от злоба.

Казват, че това ни правело силни. Че минаваме през огъня на обществената завист и излизаме по-корави. Може и така да е. Ама не е ли по-лесно веднъж, само веднъж, да не се борим със страховете си чрез плюене по другите?

Докато другите нации се обединяват около своите и ги бутат към върха като национален интерес, ние се опитваме да подложим крак на финалната права. Защото тук успехът е непростим грях. Особено ако си млад, талантлив и различен като DARA.

За тези, които се чудят какво е това „национален интерес“, ще припомня един случай от 1997-ма. Когато Южна Корея беше пред икономически колапс, три милиона и половина граждани се наредиха на опашки пред банките. Не за да протестират, а за да дарят на държавата си личното си злато – сватбени халки, златни монети и семейни реликви. Хората се обединиха, за да спасят общото си бъдеще, вместо да си вадят очите в социалните мрежи. Това е нация. Останалото е просто територия, населена с хейтъри.

Хайде поне веднъж да пробваме нещо екзотично – да се обединим. Не е страшно. Не боли. DARA е страхотна и заслужава да победи, не защото е „наша“, а защото е добра. А ако на някой архитект или Фейсбук професор му е твърде „модерно“ – да си пусне ВЕФ-а да чуе Кидика как са "дире" и да мълчи.

DARA, мачкай! Ние тук ще се оправим с хейта – в това сме световни шампиони. Дано поне ти ни научиш как се печели с талант, а не с плюене. Вижте по-малко

Веселин Стаменов

Женската злоба край няма .Пък не дай се боже да се окажеш мъж и хейтиш,ще те бия като шкембе у двар .

преди 9 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Какъв дух? За мен тази се тресе като луда кобила.

Хубави са на Финландия, Дания и Чехия.

Е не, тия мъже много на сухо стоят, щом пишат такива хвалебствия за мармозетката, дето има глас на мутиращ мъжки пубер.

Извинявам се нали... Но в БезДара нито има нежност, нито харизма, нито хубав глас.

Една татуирана пушачка, която е направена известна от Саня Армутлиева и Дони, на които им се подмазва от 10 години.

0402325001531739394_big.jpg

images?q=tbn:ANd9GcTIkxOnjGvAej6XBaCTYUM

България настъпва ударно в прогнозите за победа на "Евровизия": На върха има нов фаворит

преди 36 минути, nusho73 написа:

Женската злоба край няма .Пък не дай се боже да се окажеш мъж и хейтиш,ще те бия като шкембе у двар .

България настъпва ударно в прогнозите за победа на "Евровизия": На върха има нов фаворит

Не ми харесва. Ще бъде страна от Източна Европа или от Балканите. Дара вече е в топ 5.

Е не, тия мъже много на сухо стоят, щом пишат такива хвалебствия за мармозетката, дето има глас на мутиращ мъжки пубер.

Извинявам се нали... Но в БезДара нито има нежност, нито харизма, нито хубав глас.

Една татуирана пушачка, която е направена известна от Саня Армутлиева и Дони, на които им се подмазва от 10 години.

Що? Има хубав глас.

ВАРНА Е ГРАДА. 😀

А добро утро ви.newspaperАз преди малко станах и веднага започнаха да ме навикват.

Снощи хубаво съм се бил надрънкал и съм щял да отнеса вратата на кухнята ама там бил на майка нейния и той а да излиза от кухнята и съм бил полетял към него и съм го съборил на земята и до преди малко майка само ми пили на главата.😁

май следобед ще се алкохолизирам 🤔

преди 12 часа, lebel написа:

Ако е това, което предполагам, предпочитам българската... за да съм по-полезен (едит: казват, че дяволът е в детайлите)... и ако не е проблем, разбира се. Или руската ( :шега: ). Когато - тогава.

Приятна разходка!

едит2: дано има къде да гледаш финала на евровизията

Готово...

преди 48 минути, Teemo v. X написа:

Готово...

Не знам какво е готово (щото може да е пак некво гурме), но си отключих лс-тата.

-- -- -- -- --

Без да ангажирам никого с асоциациите си и без никаква (нито позитивна, нито негативна, просто звукова асоциация) конотация в следващото, бих ви поздравил с ... с него...

И харесвано, нехаресвано - успех на наш'то момиче. Т'ва съвсем сериозно.

Няма да гледам... вие и без това ще ми разкажете повече... бе, повече.

при мене бирата вече е само накрая като свърша с твърдия алкохол, за поддържане на градуса

ваче съм на градус..... върви че разбери beer11

преди 16 часа, Муца Дебелогъзова написа:

За един артист, ексцентричността е по-скоро предимство, отколкото недостатък.

Ние тук май повечето сме на над 40 години и едва ли имаме капацитета да разберем "Бангаранга", но 5-годишния ми син ѝ е голям фен. 😆

Last Epoch ще взема да си я купя 🤔

така де ще дам пари на един приятел да ми я купи

преди 10 минути, Greta Crocheter написа:

Ние тук май повечето сме на над 40 години и едва ли имаме капацитета да разберем "Бангаранга", но 5-годишния ми син ѝ е голям фен. 😆

Е, вий да. Вий сте над 40. Готина песен. Ако не е първа поне ще е поне 3.

преди 11 минути, Greta Crocheter написа:

Мръсен мазен топ.

преди 2 часа, buldak написа:

при мене бирата вече е само накрая като свърша с твърдия алкохол, за поддържане на градуса

Wiz Khalifa Smoke GIF

преди 1 час, buldak написа:

ваче съм на градус..... върви че разбери beer11

Влияние на водката според дозата:

100 грама – Иска ви се да започнете всичко отначало и като начало да му цапнете още една.

200  грама – Във вас кипи любов към ближния, особено ако ближният е жена.

300 грама – Очите ви се отварят и откривате, че всички около вас са братя. Търсите кому да прегризете гръцмуля заради тях.

400 грама – Всички около вас са говеда.

500 грама – Философска доза. Мозъкът се изпълва с гениални идеи, които скапаният език не може да доведе до знанието на околните.

600 грама – Издигате се на главозамайваща висота над тоя скапан свят. И от високото ви става лошо.

700-800 грама – Нищо не си спомняте, но очевидци после ще ви уверяват, че всичко строшено е ваша работа. Проверете през свободното си време – може пък да сте потомък на чутовен юнак!

900 грама – Възниква остра и режеща душевна болка: каква стана тя, животът вече почти си замина, а дърво не съм построил, къща не съм родил, дете не съм посадил. Приисква ви се да започнете всичко отначало – да станете, но успявате само да легнете. „Келнер, още сто грама под трета маса!“

1000 грама – Е, станалото станало, а кило водка си замина като едното нищо!

преди 3 часа, buldak написа:

пием ли вече, котета? beer11

От два до четири ние възрастните спим. Какво си се развикал по никое време? А ако ме беше събудил? Келеме slap1

преди 1 минута, ivottoshev написа:

От два до четири ние възрастните спим. Какво си се развикал по никое време? А ако ме беше събудил? Келеме slap1

Прав си ,ено време се викахме с код с почукване по тръбите на парното. Хем тихо ,хем жените неразбират кода, хем гарантирано че съобщението е доставено до правилните хора.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

не се прави ами запуквай D

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Е, вий да. Вий сте над 40. Готина песен. Ако не е първа поне ще е поне 3.

Е, ще гласуваме пак, даже този път ще пусна YouTube по-рано, да го хванем от началото. 😄

току-що, Greta Crocheter написа:

Е, ще гласуваме пак, даже този път ще пусна YouTube по-рано, да го хванем от началото. 😄

Този път мога и аз. Винаги съм гласувал за България. Поли Генова, Кристиян... Разрешено е този път от Германия да се гласува.

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Влияние на водката според дозата:

100 грама – Иска ви се да започнете всичко отначало и като начало да му цапнете още една.

200  грама – Във вас кипи любов към ближния, особено ако ближният е жена.

300 грама – Очите ви се отварят и откривате, че всички около вас са братя. Търсите кому да прегризете гръцмуля заради тях.

400 грама – Всички около вас са говеда.

500 грама – Философска доза. Мозъкът се изпълва с гениални идеи, които скапаният език не може да доведе до знанието на околните.

600 грама – Издигате се на главозамайваща висота над тоя скапан свят. И от високото ви става лошо.

700-800 грама – Нищо не си спомняте, но очевидци после ще ви уверяват, че всичко строшено е ваша работа. Проверете през свободното си време – може пък да сте потомък на чутовен юнак!

900 грама – Възниква остра и режеща душевна болка: каква стана тя, животът вече почти си замина, а дърво не съм построил, къща не съм родил, дете не съм посадил. Приисква ви се да започнете всичко отначало – да станете, но успявате само да легнете. „Келнер, още сто грама под трета маса!“

1000 грама – Е, станалото станало, а кило водка си замина като едното нищо!

преди 8 минути, buldak написа:

не се прави ами запуквай D

На 23-ти съм при чичо доктор на контролен преглед. Една седмица остана. Ако човечето разреши...

преди 10 минути, ivottoshev написа:

60+

току-що, Bubbles написа:

Ехехе един на кило, друг дреме...

Е събота е...

А какви събития и аше едно време ехеее 😹

Е, да какви съботи имаше.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.