Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Само рускиня за жена ако си вземе може да го укроти D

трябва да го уредим D

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Да си избере някоя от отряда на Путин

1779000941401644354016226639775.jpg

тия ги предложи и на джуджи, на теб можа и да ти върше, мен ме отсвирва D

преди 2 минути, buldak написа:

тия ги предложи и на джуджи, на теб можа и да ти върше, мен ме отсвирва D

Взел се е на сериозно да спасява света ,не му е до жени D

Взел се е на сериозно да спасява света ,не му е до жени D

аз го потърсих на горещата линия ама ме игнорира

а исках джуджи да е моят спасител D

току-що, buldak написа:

аз го потърсих на горещата линия ама ме игнорира

а исках джуджи да е моят спасител D

Усетил е че му нямаш доверие D

От известно време ми попада една реклама- едно негърче с къдрава коса казва: Мамо, отлепяме ОРЕО и т.н., а майката една скандинавка - бяла бледа спирохета, и се питам какъв е таткото?!

преди 3 минути, nickolaycho написа:

От известно време ми попада една реклама- едно негърче с къдрава коса казва: Мамо, отлепяме ОРЕО и т.н., а майката една скандинавка - бяла бледа спирохета, и се питам какъв е таткото?!

индиец

тия в скандинавието се напълниха с боклуци

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Усетил е че му нямаш доверие D

ще го набия

отдавна трябваше D

преди 3 минути, buldak написа:

ще го набия

отдавна трябваше D

Повече ще го заболи ако му намериш ракията която крие в гардероба и му я изпиеш D

Повече ще го заболи ако му намериш ракията която крие в гардероба и му я изпиеш D

има ли промоция в кауфланд или билла на алкохол джуджи е първо там

напива се и идва да ръси щуротии D

Поздравявам ямайските опиум пирати, те спечелиха евровизия. А България понесе поредна загуба на идентичност.

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Няма да казвам точно на колко съм бил. Но не можеш да смяташ. Да кажем бил съм 3 клас. Те са създадени 94 година. Сметни. Прави ли това над 40 години.

2026-1994 прави 32. Пак няма 40.

Това беше добро.

И ме върна в младостта, извиквайки пак спомена за моя фатмак (дано е жив и здрав, въпреки че пиеше, като видински смок) и нещо, което съм разказвал... и сега, простете, пак ще разкажа. Знам, че това няма да ме оправдае, но както вече отбелязах - слаб човек съм, а и... тая красота трее се споделя...

Та, накратко, въпросният Бог на математиката, който в ония години съвместяваше божественото с военното дело, една вечер ни строи и с неподправена гочивина в гласа си сподели, че според него той не получава от нас уважението, което заслужава, аргументирайки се със зашеметяващото с простотата, красотата и силата си логическо съждение:

"Аз съм 11 години по-голям от вас, значи, когато вие сте се раждали, аз съм бил 11-и клас!"

Ценка... бъди жив и здрав, човече! Помня те с добро! Чесно!

преди 22 минути, lebel написа:

Това беше добро.

И ме върна в младостта, извиквайки пак спомена за моя фатмак (дано е жив и здрав, въпреки че пиеше, като видински смок) и нещо, което съм разказвал... и сега, простете, пак ще разкажа. Знам, че това няма да ме оправдае, но както вече отбелязах - слаб човек съм, а и... тая красота трее се споделя...

Та, накратко, въпросният Бог на математиката, който в ония години съвместяваше божественото с военното дело, една вечер ни строи и с неподправена гочивина в гласа си сподели, че според него той не получава от нас уважението, което заслужава, аргументирайки се със зашеметяващото с простотата, красотата и силата си логическо съждение:

"Аз съм 11 години по-голям от вас, значи, когато вие сте се раждали, аз съм бил 11-и клас!"

Ценка... бъди жив и здрав, човече! Помня те с добро! Чесно!

И това какво общо има с мен?

преди 1 час, valkiria1 написа:

Уникална, Дара!!!! Нямаше друг, по-достоен от нея да спечели! Браво! Честито на Дара и нейния екип!

Слушах интервюто на нейната продуцентка. Жената изнесе факти за отвратителния хейт на който е била подложена Дара след селекцията в родната и България. За сълзите,отчаянието и затова,че е била на крачка да се откаже от участие в конкурса. Радвам се,че не се е поддала на злобата,завистта , хейта и е продължила напред. Единствено една българска телевизия е подкрепила финансово Дара и е осигурила международен екип, който да и помага. Други спонсори българи няма! Ясно е,че сега всички ще се накичат с нейния успех-характерна българска черта... от Разпни до Осанна! Дара изстрада успеха си и най-напред се доказа на българи. Светът я хареса и заобича още с първото и излизане на сцена.

Радваме се за Дара!!❤️

8 точки от Израел и 12 точки от зрителите. Но от Усрайна 0 и 4 от зрителите. Срамота! 😔

Браво Израел! На черното бяло не можеш да кажеш.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Да си избере някоя от отряда на Путин

1779000941401644354016226639775.jpg

Точно тия хейтиха Дата във Фейса.

преди 1 час, (:IдioiдI:) написа:

п.п. Браво и на хореографите! Защото: Зад един продукт не стои само гола идея.

В случая е точно голата идея... да се работи като хората, а не по български. Не казвам че българи нямаше да се справят (може би щяха дори и по-добре), но като знам нашата типична шуробаджанащина, много се съмнявам че проектът щеше да е възложен на най-кадърните.

от фейса:

Първо - селекцията на изпълнител

За първи път не избрахме песен. Избрахме посланик. Журито от елита на българската музика избра кой може да понесе тежестта на цяла държава върху раменете си в три минути. Избраха Дара. И едва тогава започна търсенето на песен.

Второ - потърсихме най-добрите в Европа.

Бангаранга е написана от Димитрис Контопулос (гръцки композитор), Моноир (румънски продуцент на балкански хитове) и Ан Джудит Уик (норвежка авторка). Сцената е дело на Фредрик Ридман - швед, който е правил най-успешните участия на Евровизия от последното десетилетие. Швеция 2015. Финландия 2023. Швейцария 2024. И сега — България 2026.

мен талантите повече ме кефеха от това пеене

преди 8 часа, АСПЕКТ написа:

Няма да казвам точно на колко съм бил. Но не можеш да смяташ. Да кажем бил съм 3 клас. Те са създадени 94 година. Сметни. Прави ли това над 40 години.

2026-1994 прави 32. Пак няма 40.

Хайде стига си се оправдавал, като че ли е нещо лошо да си над 40. Ако сега не си - да си жив и здрав, и ти ще станеш. Какво ще правиш тогава?

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Песента и на мен също не ми хареса ,но пък младите я харесват.

Това само показва, че за някои неща трябва да се доверяваме на младежите.

Според мен Дара спечели вота не само с песента и представянето си на сцената, но и с държанието си извън сцената. Сигурно беше най-ентусиазираната участничка.

На мен, като гласове, най-много ми харесаха французойката и полякинята.

Молдовците бяха големи сладури: "Salute a tutti, Moldova is on duty!", хехехе... само че накрая се оказа, че България ще е "on duty". Догодина сме домакини! Bulgarian Flag GIF

преди 1 час, buldak написа:

има ли промоция в кауфланд или билла на алкохол джуджи е първо там

напива се и идва да ръси щуротии D

Ти пък защо го нападаш? Може да не е виновен човекът. Сигурно спазва лекарските препоръки:

https://www.facebook.com/reel/1321990406493006

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ти пък защо го нападаш? Може да не е виновен човекът. Сигурно спазва лекарските препоръки:

https://www.facebook.com/reel/1321990406493006

Докторите трябва да се слушат.

преди 58 минути, valkiria1 написа:

Уникална, Дара!!!! Нямаше друг, по-достоен от нея да спечели! Браво! Честито на Дара и нейния екип!

Слушах интервюто на нейната продуцентка. Жената изнесе факти за отвратителния хейт на който е била подложена Дара след селекцията в родната и България. За сълзите,отчаянието и затова,че е била на крачка да се откаже от участие в конкурса. Радвам се,че не се е поддала на злобата,завистта , хейта и е продължила напред. Единствено една българска телевизия е подкрепила финансово Дара и е осигурила международен екип, който да и помага. Други спонсори българи няма! Ясно е,че сега всички ще се накичат с нейния успех-характерна българска черта... от Разпни до Осанна! Дара изстрада успеха си и най-напред се доказа на българи. Светът я хареса и заобича още с първото и излизане на сцена.

Радваме се за Дара!!❤️

Не приемай долното като проява на куртоазия, наистина си го помислих, когато гледах обявяването на победителя и реакциите в двете половини на екрана...

Не знам дали ще се отвори при теб... https://www.vbox7.com/play:372dd7f2c5

Ще погледна дали го има и в тубата...

има го...

И макар че ти сигурно си го видяла - направи ми впечатление реакцията на представителя на Израел...не е проблем да погледна името, но след като не съм гледал самите изпълнения и към тоя момент не го знам, ако го направя сега, ще ми стои някак изкуствено... макар че ти няма да го знаеш.

Та, загледах се... напрежение... и после усмивка - изразяваща съжаление, кимане - изразявашо разбиране... аплаузи - изразяващи уважение ... ако си позволя да опиша реакцията му с една дума, то тя е - с достойнство.

Винаги са ми правили впечатление умеещите да губят с достойнство. Макар че ... второто място не е баш загуба. От друга страна, като се замисля... за страна с няколко първи места през годините може пък и да си е баш.

Бъдете здрави и щастливи!

пп Ноам Бетан

преди 50 минути, АСПЕКТ написа:

8 точки от Израел и 12 точки от зрителите. Но от Усрайна 0 и 4 от зрителите. Срамота! 😔

Браво Израел! На черното бяло не можеш да кажеш.

Може да не са имали мобилна мрежа в този момент?

току-що, AAUUXX написа:

Докторите трябва да се слушат.

и моя така

виса алкохол е забранен с тия антидепресанти

и викам добре айде ти живей от сутрин до вечер нищо да не ти е интересно, страничен ефект (подтискат допамина)

и как да не пия като това ме прави по-весел...

току-що, buldak написа:

и моя така

виса алкохол е забранен с тия антидепресанти

и викам добре айде ти живей от сутрин до вечер нищо да не ти е интересно, страничен ефект (подтискат допамина)

и как да не пия като това ме прави по-весел...

Прав е ,лекарства и алкохол е много ама много лоша идея.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Може да не са имали мобилна мрежа в този момент?

И през интернет се гласува. Аз така направих и по интернет с банкова карта и чрез SMS. Общо 20 гласа се получава.

току-що, АСПЕКТ написа:

И през интернет се гласува. Аз така направих и по интернет с банкова карта и чрез SMS.

И интернет не са имали ,ама ти вярно ли мислиш че им пука за нас ? Не си слагай това на душа или сърце.

току-що, AAUUXX написа:

И интернет не са имали ,ама ти вярно ли мислиш че им пука за нас ? Не си слагай това на душа.

Не, защото немците това коментират. Че Украйна не е дала никаква точка на немците, а те са на хранилка тука. Германия получи 0 точки от зрителския вот.

Е, поне на нас от зрителския вот е дала 4 точки.😁

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.