Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 9 минути, buldak написа:

само някое от лапетата в училищния двор ако реша да отида, там има тенис маси

тука в Карнобат времето е спряло и хората от големите градове не могат да го разберат

Ми сега проверих в БДЖ-то. Пътят от Карнобат до Бургас ти е около 40 минути. Че то и аз толкова пътувам с метрото от кв. Лозенец в който живея, до бара в който спортувам дартс и Beerpong в Студентски град, а ако се излъжа да хващам трамвай и после рейс, в час пик може да ми отнеме и повече от час.

Желание нямаш, а не възможност.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ми сега проверих в БДЖ-то. Пътят от Карнобат до Бургас ти е около 40 минути. Че то и аз толкова пътувам с метрото от кв. Лозенец в който живея, до бара в който спортувам дартс и Beerpong в Студентски град, а ако се излъжа да хващам трамвай и после рейс, в час пик може да ми отнеме и повече от час.

40 мин. пътуване е доста време. Толкова време по добре да изгуби при съседката в сладки приказки. Ти имаш мотивация ,че на мястото има бира и съчетавш спорта с пиенето на бира.

преди 10 минути, AAUUXX написа:

40 мин. пътуване е доста време. Толкова време по добре да изгуби при съседката в сладки приказки. Ти имаш мотивация ,че на мястото има бира и съчетавш спорта с пиенето на бира.

Ми да вземе и съседката. 40 минути сладки приказки с нея във влака, после два-три часа спорт, а на връщане даже има и опцията "спален вагон" (каквато аз в метрото нямам), прави каквото прави и се прибира D

току-що, ivottoshev написа:

Ми да вземе и съседката. 40 минути сладки приказки с нея във влака, после два-три часа спорт, на връщане даже има и опцията "спален вагон" (каквато аз в метрото нямам), прави каквото прави и се прибира D

Виж това е много добра идея ,практичен човек си ти.

преди 26 минути, AAUUXX написа:

Не и за Берлин. От Шпандау първата метростанция до Рудова последната станция на У7, е 30км или 1 час и нещо. Не бих пътувал всеки ден 5 станции ми са достатъчни. Най-много 10. 😀

https://de.wikipedia.org/wiki/U-Bahn-Linie_U7_(Berlin)

40 станции ми идват твърде много.

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Ужас.

преди 12 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Всички българи сами казват, че Евровизия е политически конкурс.

Нагласено е Дара да спечели, защото се проведе Джиро ДИталия у нас и България доби популярност и за да прецакат Израел, защото щеше да стане огромен скандал, ако Израел беше спечелила.

Нагласено е Дара да спечели, защото се проведе Джиро ДИталия у нас и България доби популярност и за да прецакат Израел, защото щеше да стане огромен скандал, ако Израел беше спечелила.

Нагласено е всичко, ИРАЕЛЕЦЪТ БЕШЕ ПО-ДОБЪР ОТ НЕЯ, а и много други учасници бяха по-добри.

преди 8 минути, Веси Филипова написа:

Нагласено е всичко, ИРАЕЛЕЦЪТ БЕШЕ ПО-ДОБЪР ОТ НЕЯ, а и много други учасници бяха по-добри.

Какво е нагласеното? През цялото време не даваха на България победата. Постоянно си променяха буукмейкърите своите прогнози, но никога България да победи. Относно Израел повечето точки бяха от зрителите, а не от журито.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Какво е нагласеното? През цялото време не даваха на България победата. Постоянно си променяха буукмейкърите своите прогнози, но никога България да победи. Относно Израел повечето точки бяха от зрителите, а не от журито.

Нагласили са нас зрителите и са ни подкупили да гласуваме за Дара! 😂

https://www.vesti.bg/bulgaria/evroviziia-2027-burgas-oficialno-izrazi-interes-za-domakinstvo-6259830

Кметът на Бургас Димитър Николов заяви желанието на града да бъде домакин на следващото издание на "Евровизия", след като стана ясно, че България ще приеме конкурса през 2027 година. 

Знам, че София ще е чудесен домакин, но заявявам категоричното желание на Бургас за домакинство. Ще дадем всичко от себе си, за да е перфектно. И ще бъде, написа Николов в официалната си страница във Фейсбук.

преди 11 часа, АСПЕКТ написа:

Това е някакво чудо. Такава малка държава и с такива гадни съседи. Румънски композитор, а румънците не дадоха много точки.

Забелязал съм че за нас най много гласуват гърците от съседите.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ми да вземе и съседката. 40 минути сладки приказки с нея във влака, после два-три часа спорт, а на връщане даже има и опцията "спален вагон" (каквато аз в метрото нямам), прави каквото прави и се прибира D

Домашно овче сирене, домашен зелен лук и купени домати, нарязани. Всичко е полято с домашен зехтин. След малко слагам пържолите на скарата овкусени със сос барбекю. Ракията също е домашна, на четири години и половина. Днес съм на домашни продукти.

Наздраве Тошев! cheers

преди 25 минути, nusho73 написа:

Сигурно са се объркали от текста, българска песен пък с англииски текст?

преди 38 минути, nusho73 написа:

@Bubbles Що така прави Франция?🤔

преди 48 минути, Bubbles написа:

Забелязал съм че за нас най много гласуват гърците от съседите.

Не. Гърция и Кипър си разменят винаги по 12 точки. Много рядко дава на България.

преди 42 минути, Звяра! написа:

Домашно овче сирене, домашен зелен лук и купени домати, нарязани. Всичко е полято с домашен зехтин. След малко слагам пържолите на скарата овкусени със сос барбекю. Ракията също е домашна, на четири години и половина. Днес съм на домашни продукти.

Наздраве Тошев! cheers

Какво ще рече домашно овче сирене? Сам си го приготвяш?

преди 1 час, Звяра! написа:

Нагласили са нас зрителите и са ни подкупили да гласуваме за Дара! 😂

https://www.vesti.bg/bulgaria/evroviziia-2027-burgas-oficialno-izrazi-interes-za-domakinstvo-6259830

Кметът на Бургас Димитър Николов заяви желанието на града да бъде домакин на следващото издание на "Евровизия", след като стана ясно, че България ще приеме конкурса през 2027 година. 

Знам, че София ще е чудесен домакин, но заявявам категоричното желание на Бургас за домакинство. Ще дадем всичко от себе си, за да е перфектно. И ще бъде, написа Николов в официалната си страница във Фейсбук.

Варна трябва да е.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Не. Гърция и Кипър си разменят винаги по 12 точки. Много рядко дава на България.

Варна трябва да е.

И македонците пак уж сме един народ?

Борисов: Мерките на Радев няма да сработят, кога българинът е ял шопска салата зимата?

Яде ли българинът шопска салата през зимата?🤔

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Варна трябва да е.

Домашно - това е сирене, което съм купил от нещо като ферма за овце. Млякото не го продават на безценица, а го правят на сирене. Няма етикет и лъскава опаковка.

Абе те са двама братя, които отглеждат овце в едно близко село и от млякото правят сирене. 🙂

Познаваме се от доста години и сиренето им е страхотно. За съжаление много малко сирене правят и много бързо свършва, често преди още да е узряло. 🙂

преди 1 минута, Звяра! написа:

Домашно - това е сирене, което съм купил от нещо като ферма за овце. Млякото не го продават на безценица, а го правят на сирене. Няма етикет и лъскава опаковка.

Абе те са двама братя, които отглеждат овце в едно близко село и от млякото правят сирене. 🙂

Познаваме се от доста години и сиренето им е страхотно. За съжаление много малко сирене правят и много бързо свършва, често преди още да е узряло. 🙂

Аз тука в Берлин взимам овче сирене от Ситово. Не знам дали е хубаво? Но ми харесва. Само, че има много сол. И голямо миене пада. Сигурно на 1 кг сирене са сложили 10 кила сол.

току-що, АСПЕКТ написа:

Аз тука в Берлин взимам овче сирене от Ситово. Не знам дали е хубаво? Но ми харесва. Само. че има много сол.

При нас в България все още има по селата фермери, които правят домашно сирене. Дано и това не забранят!

току-що, Звяра! написа:

При нас в България все още има по селата фермери, които правят домашно сирене. Дано и това не забранят!

И ний сме правили.

преди 1 час, Веси Филипова написа:

Песни като тази на еврейчето вървят постоянно по повечето радиостанции, демек нищо оригинално и запомнящо се. Екипът на Дара много добре уцели какво се търси специално в този конкурс и не случайно тя преби с рекордна в историята разлика останалото на второ място еврейче.

Видях аз зимния дворец и Смолни... Беше написал поета някога... Аз бих казал, Видях аз Евровизия и...абе много нежни мъже в тая зала бе! Само, може би по погрешка в отбора на Чехия мъжете бяха нормални, и още един отбор...не помня кой! С прически, избръснати гърди (че някой ходеха с лека мрежичка като облекло) Водещият с прекрасна усмивка... Е добре де, ако трябва да хванат оръжие...Калашник например..Как ще стане. Те са явно свикнали да държат други неща... А пък победителя от миналата година дето даде наградата на ДАРА, ми направи силно впечатление бе. Ето това е то евро гейската ...пардон, евро европейската култура. Нашето светло бъдеще. УРААА другари! Пардон

Дами и Господа!

п.п.п Браво на ДАРА. !!! Браво!

Редактирано от чичо Сашо (преглед на промените)

преди 1 час, Звяра! написа:

Наздраве Тошев! cheers

Пак ли някакъв кофти въпрос съм ти задал? Почувствал си се зле и мислиш си че така ще ми го "върнеш" ли giggle1

Ти си толкова глупаво същество и толкова низка душица, че отдавна единственото нещо което успяваш да предизвикаш у мен е смях. Нямаш никакъв шанс да ме обидиш или засегнеш, капацитетът ти не го позволява getout

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Пак ли някакъв кофти въпрос съм ти задал? Почувствал си се зле и мислиш си че така ще ми го "върнеш" ли giggle1

Ти си толкова глупаво същество и толкова низка душица, че отдавна единственото нещо което успяваш да предизвикаш у мен е смях. Нямаш никакъв шанс да ме обидиш или засегнеш, капацитетът ти не го позволява getout

Нямам такива намерения! 🙂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.