Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Варна го може.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, ivottoshev написа:

Всичко опира до пари. Ако държавата реши да инвестира 30-40мил - ние ще сме домакини.

Бил съм на концерти в О2 в Лондон. Бил съм на концерти в Арена София. Не виждам причина да не става.

преди 46 минути, АСПЕКТ написа:

На Плажа във Варна.

Това беше условно беьплатно....не, че не струеа няко милки. И на открито е лесно. Да не говорим, че клипа е манипулиран...пвече от 25к хора там не могат да се съберат.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Всичко опира до пари. Ако държавата реши да инвестира 30-40мил - ние ще сме домакини.

Всичко опира до: На колко ракии или бира си! Що изневеряваш (лъжеш), Ъ?! )

Икономист за "ефекта Бангаранга": Победата ще донесе на България милиони евро | business.dir.bg

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

Рангабанга ,ко друго rolleyes

Или:

Песни из мультфильмов - Чунга-чанга из м/ф ''Катерок''

)

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Идеята е добра да го пратиш ябълки да бере.

Първо са черешите! ;) Т.е. дали да го качвам или не?! )

преди 1 минута, (:IдioiдI:) написа:

Първо са черешите! ;) Т.е. дали да го качвам или не?! )

Той се е вече качвал на черешата и е паднал от нея

току-що, pepel_ot_roza написа:

Добро утро на всички.AAUUXX , имаш си фен :))))

Добро утро, санитарите от време на време ги изпускат, дойдат попишат малко ,покажат желанията си и пак им спрат нета.

преди 2 часа, (:IдioiдI:) написа:

Всичко опира до: На колко ракии или бира си! Що изневеряваш (лъжеш), Ъ?! )

Икономист за "ефекта Бангаранга": Победата ще донесе на България милиони евро | business.dir.bg

За да има Евровизия у нас, държавата ще трябва да се бръкне с 30-40мил. Тазгодишното Джиро в България също струваше горе-долу толкова, така че се надявам държавата да кихне тези пари, но съм убеден че тя пряко няма да си ги върне, защото огромна част от печалбата за която се говори в статията не отива в държавният джоб. Рекламата обаче, която ще си направим пред тези около 40 000 гости, а и пред света като цяло е безценна и именно това трябва да накара държавата да отпусне парите, а не чистата печалба кеш в хазната, която ще е нищожна на фона на вложеното.

Добро ви утро, мили хора )

преди 10 минути, ivottoshev написа:

За да има Евровизия у нас, държавата ще трябва да се бръкне с 30-40мил.

Това може да се заложи в бюджет 2026. Имайки предвид как се финансира въпросната. Т.е. където държавата не може да отдели, то общината трябва да до даде! Образно трябва да се бръкне в два джоба, а не в един. )

Ха да видим сега колко се правят на велики пловдивчани или бургазлии или варненци! )

По мое скромно мнение, то сега е време софиянци в повече да си бръкнат в джобовете, след като "обраха" кадърните хора от другите "бедни" области. )

beer

Добро... ранно утро, ранно предпладне... абе, добро ден. И успешен седмица.

На тия с плейбека, сатанистите, подарените, от съжаление точки, ямайските, малайските и останалите пирати, блудниците, загубилите идентичност и прочее простотии... не бях чел повечето от тия глупости, но напоследък наваксах и бях приятно изненадан, че с лорд Евгени Минчев сте на една вълна.

едит:

преди 1 час, ivottoshev написа:

...

Добро ви утро, мили хора )

Баси, к'во ти стаа бе, чуек... не си ти, когато си жаден

преди 1 час, (:IдioiдI:) написа:

Ха да видим сега колко се правят на велики пловдивчани или бургазлии или варненци! )

Провеждането на Евровизия в други градове е невъзможно. Дори и зала "Арена 8888" в София не отговаря напълно на изискванията, какво остава за по-малките зали в другите градове.

преди 24 минути, lebel написа:

едит:

Баси, к'во ти стаа бе, чуек... не си ти, когато си жаден

Ми нямаше как да се изразя по-поетично, така че да се разбере, че не всички колеги-съфорумци трябва да се чувстват поздравени wink12

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Провеждането на Евровизия в други градове е невъзможно. Дори и зала "Арена 8888" в София не отговаря напълно на изискванията, какво остава за по-малките зали в другите градове.

Ми нямаше как да се изразя по-поетично, така че да се разбере, че не всички колеги-съфорумци трябва да се чувстват поздравени wink12

Довчера се тревожихме кога България ще победи. Сега пък къде ще бъде. 😀

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Добро утро, санитарите от време на време ги изпускат, дойдат попишат малко ,покажат желанията си и пак им спрат нета.

Да, мернах го сутринта.

преди 18 минути, Joss Bomon написа:

Македонски медии за Дара - "Такова девойче може да е само македонче"... girl1

Подсетиме да видя македонските братя ко са писали в пресата.

Празнували са и те ,е някой от тях де ,но пък как не се сдържаха и пак до политика стигнаха.

МАКФАКС
No image preview

Манасиевски: Филипче ја славеше победата на Бугарија на Е...

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција порача дека лидерот на СДСМ, Венко Филипче, ја славел победата на Бугарија на Евровизија и дека, како што кажа

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.