Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Въпрос на отговорност,когато трябва да гарантирате живота на стотици хиляди участници. Особено след като Гърция изтегля ракетите си "Пейтриът, които пазят въздушното ви пространство.

В момента, дори туризма не е желателен и препоръчителен в Исраел. Какво да "говорим" за пристигането на толкова чужди участници,делегации и гости от много страни. Нямаме нужда от допълнително напрежение в тази обстановка. Нямаме нужда от такъв конкурс в момента. Вече се е случвало и то не веднъж. Не виждам никаква полза да се доказва нещо,което е доказвано.

Виж мила моя, дори и имахте някаква нужда - загубихте позорно от България и Дара!

А това дали ти имаш някаква нужда или нямаш, на нас българите ни е през оня! grimace

За Иво Тошев те подкрепям с двете ръце, тоя не заслушава да..... 🙂

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 38 минути, valkiria1 написа:

Нямате нужда от външни врагове с такива мърши сред вас.

Във всяко стадо има мърша. Израел не е изключение.

току-що, The Lone Star написа:

Във всяко стадо има мърша. Израел не е изключение.

Много и е широко около врата с подкрепата на Тръмп, но той е временно! 🙂

Времето тече и скоро може да и запари под краката! 😂

Врагове само да искаш, Израел има много и те няма да забравят събитията.

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Остави логистиката - тя не е проблем нито за Варна, нито за Бургас..... Просто няма зали в бг......не като капацитет за публика, а като техническо обезпечаване.... Монтирал съм видео стени в Бургас и Варна (не особено големи - 70-80 кв м).....ад е. За озвучаване да не говорим. Във Варна самата конструкция е абсурдна за озвучаване..... За София нямам наблюдение, но не вярвам и там да е по различно

Не съм по-навътре за спецификациите от теб, но в Арена София съм бил на бая концерти .... Мейдън, Браян Адамс, Род Стюарт и т.н. Става си залата.

току-що, Звяра! написа:

Виж мила моя, дори и имахте някаква нужда - загубихте позорно от България и Дара!

А това дали ти имаш някаква нужда или нямаш, на нас българите ни е през оня! grimace

Виж какво, Немилий, какво мислите ти или някой друг нискоинтелигентен твой сателит е през смокиновия лист на всеки един евреин по света. Все пак,евреите са повече от българите по света. С радост допринесохме за "позорното си второ място",като гласувахме за Дара , а Бетан беше един от първите които я прегърна след излизането на класацията. Дара и Бетан са на космическо ниво от промитите мозъци на антисемитите и слава богу,че е така. Затова и написах :Честито на Дара и нейния екип! Българите нямат нищо общо с нейния успех. Самата тя заяви в интервю,че отива на подготовка в Гърция,за да може да диша въздух, който не е напоен с омраза и хейт. Целият и екип беше от чужденци, платен от собствениците на телевизия, които също са чужденци. Българин я ограби преди да се е нарадвала на успеха си.

Няма гаранция,че мършите ще измрат след "робството " си в пустинята на ограничените си еднополюсни мозъци. Ако твоите умения са ограничени до един дебилен емотикон и смяташ това за израз на мъдрост и ум никой не може да изисква от теб да преминеш към следващо ниво на еволюция. Това се отнася до всеки един ярък форумен представител от тази таргет група.

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Виж какво, Немилий, какво мислите ти или някой друг нискоинтелигентен твой сателит е през смокиновия лист на всеки един евреин по света. Все пак,евреите са повече от българите по света. С радост допринесохме за "позорното си второ място",като гласувахме за Дара , а Бетан беше един от първите които я прегърна след излизането на класацията. Дара и Бетан са на космическо ниво от промитите мозъци на антисемитите и слава богу,че е така. Затова и написах :Честито на Дара и нейния екип! Българите нямат нищо общо с нейния успех. Самата тя заяви в интервю,че отива на подготовка в Гърция,за да може да диша въздух, който не е напоен с омраза и хейт. Целият и екип беше от чужденци, платен от собствениците на телевизия, които също са чужденци. Българин я ограби преди да се е нарадвала на успеха си.

Няма гаранция,че мършите ще измрат след "робството " си в пустинята на ограничените си еднополюсни мозъци. Ако твоите умения са ограничени до един дебилен емотикон и смяташ това за израз на мъдрост и ум никой не може да изисква от теб да преминеш към следващо ниво на еволюция. Това се отнася до всеки един ярък форумен представител от тази таргет група.

Обожавам когато аргументите се изчерпат и се обърнете към автора на коментара - тоест мен! 😂

Дарина Йотова е българка и имаше хейт преди Евровизия, който се дължеше главно от недоверието на хората в нейните възможности. Факта, че тя прие всичкият хейт лично и имаше опасения, че е възможно да се провали не означава, че нейните възможности за победа са малки. Хейта и подейства като положително и нейтият характер, силната воля да покаже на хейтърите, че грешат също помогнаха на Дара да победи.

Победата на Евровизия не се дължи само на мотивация, тя е комбинация от характер, възможности, желание и дух! 🙂

Израел загуби, колкото и да ти е гадно! Дара размаза Израел, същото ще се случи и когато Тръмп си отиде...... grimace

преди 3 минути, Звяра! написа:

Обожавам когато аргументите се изчерпат и се обърнете към автора на коментара - тоест мен! 😂

Дарина Йотова е българка и имаше хейт преди Евровизия, който се дължеше главно от недоверието на хората в нейните възможности. Факта, че тя прие всичкият хейт лично и имаше опасения, че е възможно да се провали не означава, че нейните възможности за победа са малки. Хейта и подейства като положително и нейтият характер, силната воля да покаже на хейтърите, че грешат също помогнаха на Дара да победи.

Победата на Евровизия не се дължи само на мотивация, тя е комбинация от характер, възможности, желание и дух! 🙂

Израел загуби, колкото и да ти е гадно! Дара размаза Израел, същото ще се случи и когато Тръмп си отиде...... grimace

Screenshot_20260518-211011.png

преди 3 минути, Звяра! написа:

Още малко и ще топ 10 е Дара в класациите. Топ глобални. Сега е на 12 място.

Израел всъщност не трябваше да участват зареди войната в Иран ,също както е наложена санкция на Русия да не участва на евровизия ,но това са дребни подробности.

Спечели по добрият и за първи път от години небеше водещо геополитика в иначе силно политиьиран музикален формат, с други думи Дара победи всички без жокери и карти в ръкава.

току-що, AAUUXX написа:

Израел всъщност не трябваше да упастват зареди войната в Иран ,също както е наложена санкция на Русия да не участва на евровизия ,но това са дребни подробности.

Спечели по добрият и за първи път от години небеше водещо геополитика в иначе силно политиьиран музикален формат, с други думи Дара победи всички без жокери и карти в ръкава.

Не искам да взимам страна, но Израел е дала повече на света от тия там арабели. Дала е религия, наука, филми, новини... Техника.

току-що, АСПЕКТ написа:

Не искам да влизам страна, но Израел е дала повече.на света от тия там арабели.

Въпроса е принципен, не кой какво и колко е дал.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Палестина какво даде на света? Освен бомби. В една тъмна уличка да ти ръгне ножа. Защото си погледнал неволно арабката. Примерно. При тях няма диалог. Вадят ножа и това е.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

В Берлин само араби. Ужас.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Не искам да взимам страна, но Израел е дала повече на света от тия там арабели. Дала е религия, наука, филми, новини... Техника.

17791320286194492463644216367138.gif

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Израел всъщност не трябваше да упастват зареди войната в Иран ,също както е наложена санкция на Русия да не участва на евровизия ,но това са дребни подробности.

Пак си прав! )

Аз съм за САЩ и Европа, НО съм против изказването на някои потребители и въпреки. Вал е единият губещ. Въпреки, че съм за САЩ никога няма да подкрепя мнението и!

Твоите мнения може да не съвпадат с подкрепа към САЩ и Европа, но въпреки това ги уважавам..... и не споря с теб!

Вал е обсебена от Израел и господарите им САЩ, но това ще се промени след изборите. Тръмп ще падне и Израел може да се окаже в една много, много лоша позиция, заобиколен от врагове без никаква покрепа от САЩ със следващия президен.

Една държава е толкова велика, колкото подкрепа има от другите държави. Днес Израел има подкрепа май, май, само то САЩ! Въпрос на време е съюзника на Израел да се откаже напълно то подкрепата си. Затова Иран предложи да предаде обогатения си уран на Русия и да се съгласи на временно отлагане на ядрената си програма. Тоест, докато се смени власта в САЩ, след това ...... ;)

преди 1 минута, Звяра! написа:

Пак си прав! )

Аз съм за САЩ и Европа, НО съм против изказването на някои потребители и въпреки. Вал е единият губещ. Въпреки, че съм за САЩ никога няма да подкрепя мнението и!

Твоите мнения може да не съвпадат с подкрепа към САЩ и Европа, но въпреки това ги уважавам..... и не споря с теб!

Вал е обсебена от Израел и господарите им САЩ, но това ще се промени след изборите. Тръмп ще падне и Израел може да се окаже в една много, много лоша позиция, заобиколен от врагове без никаква покрепа от САЩ със следващия президен.

Една държава е толкова велика, колкото подкрепа има от другите държави. Днес Израел има подкрепа май, май, само то САЩ! Въпрос на време е съюзника на Израел да се откаже напълно то подкрепата си. Затова Иран предложи да предаде обогатения си уран на Русия и да се съгласи на временно отлагане на ядрената си програма. Тоест, докато се смени власта в САЩ, след това ...... ;)

Пука ѝ на Израел, кой я обича и кой не. Тя си самодостатъчна. Като САЩ и Россия.

преди 43 минути, Звяра! написа:

Иначе заяждането и провокациите никога не тръгвали от тебе, а?!

на 17.05.2026 г. в 18:38, Звяра! написа:

Ти като човек, който ме познава, би ли приел, че АЗ ще се обърна срещу някой за да го дразня или да се заяждам с него без никаква причина? 🤔

на 17.05.2026 г. в 17:07, ivottoshev написа:

Пак ли някакъв кофти въпрос съм ти задал? Почувствал си се зле и мислиш си че така ще ми го "върнеш" ли giggle1

Ти си толкова глупаво същество и толкова низка душица, че отдавна единственото нещо което успяваш да предизвикаш у мен е смях. Нямаш никакъв шанс да ме обидиш или засегнеш, капацитетът ти не го позволява getout

току-що, АСПЕКТ написа:

Пука ѝ на Израел. Тя си самодостатъчна. Като САЩ и Россия.

Ооооо, ще и запука съвсем скоро..... повярвай ми! )

преди 1 минута, Звяра! написа:

Ооооо, ще и запука съвсем скоро..... повярвай ми! )

Това може и да не се случи съвсем така, не знаем още как ще се пренареди света ,този свят след войната в Украйна и близкия изток.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Иначе заяждането и провокациите никога не тръгвали от тебе, а?!

Когато Вал бълваше глупости за мен без провокация или причина, ти къде беше?

Защо тогава не направихте забележка или поне да и кажете да престане? angry

Вашата защита към Вал няма да ми въздейства колкото и да ви моли капитанчето, особенно когато плюе по нас българите и България! )

преди 6 минути, Звяра! написа:

Когато Вал бълваше глупости за мен без провокация или причина, ти къде беше?

Защо тогава не направихте забележка или поне да и кажете да престане? angry

Вашата защита към Вал няма да ми въздейства колкото и да ви моли капитанчето, особенно когато плюе по нас българите и България! )

Къде виждаш да съм цитирал мнението за нея?! Цитирах как провокираш Тошев!

Цитирай каквото си искаш, не ме интересува. )

Мижитурки!

Кълна се в дъщеря си, че не съм влизал в друг раздел (политика) от една седмица и нямам друг акаунт освен този!

И факта, че всички се влачите в спам темата с опит да да напишете нещо срещу мен е повече от достатъчно. Говори достатъчно за това колко ползвам ИИ за да изразя мнението си в което ме обвинявахте многократно!!!! )

Бангаранга! ❤️

на 17.05.2026 г. в 18:38, Звяра! написа:

Ти като човек, който ме познава, би ли приел, че АЗ ще се обърна срещу някой за да го дразня или да се заяждам с него без никаква причина? 🤔

Олигофренино, целта ти е да провокираш хората и те да ескалират, но после не можеш като мъж да приемеш резултатът от тази ескалация, а вместо това почваш да ревеш като женски полов орган че някой те бил обиждал.

Никой не ти е виновен че си станал пу*ка! Такъв характер си си оформил в първите си седем години hit

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Пука ѝ на Израел, кой я обича и кой не.

Ми на шефовете на държавата не им пука, ама при обикновените евреи нещата не седят така. Постоянно трябва да се крият като мишки и "да бъдат бдителни и да не показват еврейски или израелски символи на обществени места" (това е съвет на техен министър към евреите по света). Някакви самонадеяни идиоти решили да пренебрегнат предупреждението и да празнуват Ханука на плаж в Австралия, ама резултатът за еврейското племе е: минус десет и освен това множество ранени.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.