Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 42 минути, valkiria1 написа:

Уникална, Дара!!!! Нямаше друг, по-достоен от нея да спечели! Браво! Честито на Дара и нейния екип!

Слушах интервюто на нейната продуцентка. Жената изнесе факти за отвратителния хейт на който е била подложена Дара след селекцията в родната и България. За сълзите,отчаянието и затова,че е била на крачка да се откаже от участие в конкурса. Радвам се,че не се е поддала на злобата,завистта , хейта и е продължила напред. Единствено една българска телевизия е подкрепила финансово Дара и е осигурила международен екип, който да и помага. Други спонсори българи няма! Ясно е,че сега всички ще се накичат с нейния успех-характерна българска черта... от Разпни до Осанна! Дара изстрада успеха си и най-напред се доказа на българи. Светът я хареса и заобича още с първото и излизане на сцена.

Радваме се за Дара!!❤️

Дара ще върти ли тяло на тазгодишния прайд, както обикновено?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Забелязахте ли колко перфектна беше водещата на Евровизия 2026. Виктория Сваровски?

Имаше коментари, че е като генерирана с ИИ.

v-swarowski.jpg

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Дара ще върти ли тяло на тазгодишния прайд, както обикновено?

Не знам, зависи от хонорара. Ако извадят €€€€€, защо не? Тук поне кметчето извади няколко хилядарки и сега си пия биричката на входа ня морската за сметка на общината. Ще излъчват концерта от Сф на голяма видеостена

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Не знам, зависи от хонорара. Ако извадят €€€€€, защо не? Тук поне кметчето извади няколко хилядарки и сега си пия биричката на входа ня морската за сметка на общината. Ще излъчват концерта от Сф на голяма видеостена

Мне, само приема заплащане на техническите разходи и даже това от дарения, за работата не. В смисъл доброволно участвала. Поне досега. В една друга тема Николов ме пита дали съм я смятал за транс. Че аз откъде да знам. Има мъж, ама в днешните времена това нищо не значи.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Мне, само приема заплащане на техническите разходи и даже това от дарения, за работата не. В смисъл доброволно участвала. Поне досега. В една друга тема Николов ме пита дали съм я смятал за транс. Че аз откъде да знам. Има мъж, ама в днешните времена това нищо не значи.

Че то и аз вдигнах стената "благотворително" - само техническите разходи са с фактура. Ама го уших кметчето, като полякина пред чйндж бюро. Всичко е въпрос на сметки

преди 29 минути, Greta Crocheter написа:

Забелязахте ли колко перфектна беше водещата на Евровизия 2026. Виктория Сваровски?

v-swarowski.jpg

Много корекции и в лицето е като булдог. Нашата председателка е по-хубава.

преди 31 минути, Greta Crocheter написа:

v-swarowski.jpg

5237.png

замина компа, не влиза в биос

остаех батерията да се нулира

току-що, buldak написа:

замина компа, не влиза в биос

остаех батерията да се нулира

Ако имаш клавиатура на PS2 опитай с нея или смени USB порта. Как стигна до това положение компютъра?

Баси една Сърбия какво има, а България няма.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA_%D0%90%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Баси една Сърбия какво има, а България няма.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA_%D0%90%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0

Почему се възхищаваш на цирковете, пък били те и в такъв стационарен вид. Народите нали са много добре, само им трябва да пътуват стотици километри да ходят да се забавляват с глупости като тия, които се играят на такива места. Кат искат забавление да играят на народна топка, или хоро край огъня. Става навсякъде където има свободно пространство и струва няколко евро за купуване на топката. За огъня могат да си наберат сухи клони навсякъде.

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

Почему се възхищаваш на цирковете, пък били те и в такъв стационарен вид. Народите нали са много добре, само им трябва да пътуват стотици километри да ходят да се забавляват с глупости като тия, които се играят на такива места. Кат искат забавление да играят на народна топка, или хоро край огъня. Става навсякъде където има свободно пространство и струва няколко евро за купуване на топката. За огъня могат да си наберат сухи клони навсякъде.

Не, жегна ме думите на сърбина. Когато имаше конференция с Дара. Сръбски оли...

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Натиснал си публикувай, обаче нещо се е случило по средата на изречението.

Какво се случило? При мен всичко е наред.

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Какво се случило? При мен всичко е наред.

Няма ядове, бе...

Просто, простото комуне не сващс, за какво става дума.

ПС: Йетел умряха тотално в центъра

Чакай че Лиско нещо се бъгна.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Няма ядове, бе...

Просто, простото комуне не сващс, за какво става дума.

ПС: Йетел умряха тотално в центъра

Si cada español hablase de lo que entiende, y de nada más, habria un gran silencio que podríamos aprovechar para el estudio

si-cada-espanol-hablase-de-lo-que-entien

преди 6 часа, Greta Crocheter написа:

v-swarowski.jpg

Не е лоша, мяза ми на комбинация между Йеленчето и Еда Едже (Иълдъз). 😉

oyuncu-eda-ece-hayranlarini-cok-kizdirdi

Сити 2-ри! Оле, оле, оле!

5ZeahMq.jpeg

-- -- -- -- --

едит:

Това горното толко ми се е спяло, че съм заспал преди да натисна "изпрати"

Добро утро!

За начало на деня - как се кълне на голо...

... клетва на голо. Съблече се тя, черна и страховита, с разпуснати коси. Когато прескачаше, държеше си ненките в ръце, за да не се спъне. Но ето - рипна, изтърва едната, тя се друсна като топузище между краката й, провеси се и облиза жаравата. Баба беше във въздуха, изпищя неистово, търколи се чак до нощвите...

Бързам да ви успокоя - нищо и няма на - КЛЕТВАРКАТА / Йордан Вълчев

добри утро котета

неудобно ми е да навигирам с лаптопа плюс това не съм си на бюрото и съм с тъчпад

компа ще се оправи, имам едно резервно дъно почти като моето като последна опция

bye1

преди 1 час, buldak написа:

добри утро котета

неудобно ми е да навигирам с лаптопа плюс това не съм си на бюрото и съм с тъчпад

компа ще се оправи, имам едно резервно дъно почти като моето като последна опция

bye1

Замери ли си батерията както ти написах снощи.

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Замери ли си батерията както ти написах снощи.

батерията е добре

инсталирвах снощи Omarchy (линукс дистрибуция) и изглежда че тя е променила биоса

първия път ми даде че не може да буутне, пак инсталирах и на втория път заби на логото на gigabyte

пробвах без харда и без видео картата и пак не бутва

обаче дъното е с dual bios и може да се самопоправи само трябва по някакъв начин да се предизвока

преди 11 минути, buldak написа:

батерията е добре

инсталирвах снощи Omarchy (линукс дистрибуция) и изглежда че тя е променила биоса

първия път ми даде че не може да буутне, пак инсталирах и на втория път заби на логото на gigabyte

пробвах без харда и без видео картата и пак не бутва

обаче дъното е с dual bios и може да се самопоправи само трябва по някакъв начин да се предизвока

Свали си фърмуера за биоса от сайта производител на дъното и го флашни. Трябва да има инструкция как това да стане под ДОС.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Свали си фърмуера за биоса

На кой биос, че

преди 18 минути, buldak написа:

обаче дъното е с dual bios

)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.