Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, buldak написа:

още съм на сливови не знах, че има и бананова 🙄

ся кажи че има и от ананас D

От ананас незнам дали има но колко му е и да има.😁Крушовата ракия и тя е много хубава.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

И запомнете - ракия и ч*кия човек си прави най-добре САМ!

преди 15 минути, adersa написа:

Да попитам някой , който използва Hyper os на андройд да е получавал големият ъпдейт с многото промени ?

Аз още миналия месец ъпнах до официален EU HyperOS 3.0.2.0 със смяна на региона на Финландия. Сменяш, рестартираш, пускаш ъпдейта и си готов. След известно време връщаш на регион България и отново рестартираш. Ъпдейта беше над 5GB. Аз не видях някакви очевадни промени...

преди 5 часа, vlado1985 написа:

Ооооо аз вино гледам да го избягвам заради кръвното

Стига да не прекаляваш, червеното вино помага срещу високото кръвно. Чичо Гугъл казва не повече от двеста грама (на ден по двеста, не на всяка дупка по зъбите да сипваш по толко)

Сега ще го пробвам. Преди пробвах с регион Финландия, но без да рестартирам и вероятно заради това не се е обновил. С Poco C85 съм.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Стига да не прекаляваш, червеното вино помага срещу високото кръвно. Чичо Гугъл казва не повече от двеста грама (на ден по двеста, не на всяка дупка по зъбите да сипваш по толко)

Е аз със 200 грама шанс няма как да се задоволя но дори и толкова да пия или по малко от червеното вино вдигам кръвно той затова и един приятел доктор ми вика да го спирам.

преди 4 часа, buldak написа:

дааа 17% са

Едно време сипвах 50 грама кафява пинаколада във висока чаша и понеже беше много сладка... я разреждах със сто и педесе водка. Ставаше много приятна, дееВа и пинаколадата. Няма да забравя как след две такива в рамките на час и половина съм тръгнал да си ходя на обяд в най-голямата жега, по пътя случайно съм се засякъл с един от най-добрите ми приятели, залитнал съм и съм се блъснал в него, казал съм му "извинете" и съм продължил пътя си. До ден днешен ме ебава и като се видим вместо със "здрасти" ме поздравява с "извинете".

преди 2 часа, buldak написа:

още съм на сливови не знах, че има и бананова 🙄

ся кажи че има и от ананас D

Най-странната която съм пил беше от рози. Не мисля да повтарям no-no

Водката обикновено я пия чиста, но понякога ми харесва с натурален сок от праскова, едно към едно.

преди 29 минути, The Lone Star написа:

Сега ще го пробвам. Преди пробвах с регион Финландия, но без да рестартирам и вероятно заради това не се е обновил. С Poco C85 съм.

image.png

преди 9 минути, The Lone Star написа:

Водката обикновено я пия чиста, но понякога ми харесва с натурален сок от праскова, едно към едно.

Чиста. Да. Макар че по-уместно е да кажа пиех, вместо пия. С доматен сок в отделна чаша. За мезе. С черен пипер и сол. Глътка водка, глътка доматен сок. Миг щастие - вълшебен спомен.

преди 40 минути, vlado1985 написа:

Е аз със 200 грама шанс няма как да се задоволя но дори и толкова да пия или по малко от червеното вино вдигам кръвно той затова и един приятел доктор ми вика да го спирам.

Бирата също повишава кръвното ,всъщност всеки алкохол го прави това ако е в големи количества.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Бирата също повишава кръвното ,всъщност всеки алкохол го прави това ако е в големи количества.

Да за бирата си го знам отлично че и тя вдига кръвното. Но ми е направило впечатление че ако пия бира с по малко процент спирт не вдигам така кръвното ако е със повече проценти спирт като например пиринско зелената кутийка колкото и да си я харесвам на нея са и набували не малко спирт както и на шуменското.

Добър ден,

започнаха жегите в Берлин. 35 градуса и нагоре по Целзий.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

image.png

Май ми се мярна едно Шаоми.

Ще пиша как е на това Шаоми.

преди 1 час, The Lone Star написа:

Не стана при мен обновяването. Още си седи на 2.0.217.0.

При мене става.

Към 6 ГБ. 🤔

IMG-20260522-WA0064.jpg

И да седи на двойка пак става. Не е болка за умиране. Иначе телефона го имаше в списъка за обновявания, уж щеше да е до края на март, но...

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Аз още миналия месец ъпнах до официален EU HyperOS 3.0.2.0 със смяна на региона на Финландия. Сменяш, рестартираш, пускаш ъпдейта и си готов. След известно време връщаш на регион България и отново рестартираш. Ъпдейта беше над 5GB. Аз не видях някакви очевадни промени...

да това го направих днеска доста се разбърза телефончето .Моят беше 160 мб защо ли ? Странно защо не получаваме ъпдейти регион БГ .Явно трябва всеки месец да проверявам със смяна на района .

преди 1 минута, adersa написа:

да това го направих днеска доста се разбърза телефончето .Моят беше 160 мб защо ли ? Странно защо не получаваме ъпдейти регион БГ .Явно трябва всеки месец да проверявам със смяна на района .

Доста бъгаво и пълно с реклами.

но работи много добре като нов

току-що, АСПЕКТ написа:

Доста бъгаво и пълно с реклами.

за сега не забелязвам ще видим по напред

предната версия да беше си бъгава и проверявах всяка седмица за ъпдейти.Загряваше , бавно реагирварше на докосване . Но сега е перфект

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.