Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 45 минути, Звяра! написа:

Това означава, че има план! lol6

Untitled.png

Брат, ти имаш повече известия, отколкото аз блокирани в uBlock-a. За седмица.

едит: просто ми се чини твърде ангажиращо и изтощително... за мен... да поясня, за да не бъда зле разбран...

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Лебел има експиеренс със самодокладването. Дава и уроци - сряда и петък 14 - 16 часа.

току-що, Звяра! написа:

Кефя се когато се правя на ударен, и някои персони кълват на куката..... D

Загуби моето уважение към теб с този жест към дамата .Но както вече ти писаха - ти си знаеш-.

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

Лебел има експиеренс със самодокладването. Дава и уроци - сряда и петък 14 - 16 часа.

Лебел има достойнство ,Звяра не мисля че ще го направи.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Загуби моето уважение към теб с този жест към дамата .Но както вече ти писаха - ти си знаеш-.

Лебел има достойнство ,Звяра не мисля ще ще го направи.

оооооооооооооо, опазил ме Господ да бъда съдник, като някои безпристрастни.

преди 51 минути, Звяра! написа:

🖕

sausage ramsey GIF

Някой е ял повече Чорисо.

преди 4 часа, Звяра! написа:

Чирозо-то било много готино мезе за ракия със салата Айзберг.... beer

Бях скиптично настроен когато го купувах, сега съм приятно изненадан!

ЧИРОЗО, извинявам се.

Веднъж ме е майка раждала, веднъж живота си живея, веднъж в капан влизам, веднъж падам в капана на враговете ми, но сто пъти ще се изправя ако е трябва! Капанът е за мишките, а вълкът/звяра, дори и ранен, не забравя как да хапе. Враговете ми може да празнуват днес, но утре ще разберат, че не са ме хванали в капан, те просто се заключиха в една стая с мен, което е голяма грешка! 😉

Животът се живее веднъж, затова нямам време за страх! Коте по гръб не пада и падането не е край, то е просто засилване преди скока. Който ме е отписал, бързо ще трябва да си пренапише сметките! D

преди 2 минути, Звяра! написа:

Веднъж ме е майка раждала, веднъж живота си живея, веднъж в капан влизам, веднъж падам в капана на враговете ми, но сто пъти ще се изправя ако е трябва! Капанът е за мишките, а вълкът/звяра, дори и ранен, не забравя как да хапе. Враговете ми може да празнуват днес, но утре ще разберат, че не са ме хванали в капан, те просто се заключиха в една стая с мен, което е голяма грешка! 😉

Животът се живее веднъж, затова нямам време за страх! Коте по гръб не пада и падането не е край, то е просто засилване преди скока. Който ме е отписал, бързо ще трябва да си пренапише сметките! D

Не схващам този код. По-лесно ми е да разшифровам Откровение на Йоан, отколкото твоят пост.

преди 43 минути, AAUUXX написа:

...

Лебел има достойнство ,...

Не виждам некво особено достойнство (нито... антоним по избор) в това да се докладвам, за да ускоря проверката и освободя нецензурните си вицове от митницата. Иначе, да, имам. Благодаря.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Загуби моето уважение към теб с този жест към дамата .

Чак сега?!? Познаваш го от години, но чак сега той е загубил уважението ти?

Ако имаше повече хора с търпение като твоето, светът сигурно щеше да е едно по-хубаво място за живеене... rolleyes

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Женско не е кефско.

Дзверо има мокри сънища с мъже. Предполагам че жени не го интересуват. Това ми го е писал на мен:

на 9.05.2026 г. в 0:19, Звяра! написа:

Не, просто ми светна еднорога! 😂

Никога не ме е виждал, но има полюции. Болен мозък angry

Не ми се мисли как се разбират с него познатите му от мъжки пол в реала. Сигурно няма много такива...

преди 9 часа, АСПЕКТ написа:

Не схващам този код. По-лесно ми е да разшифровам Откровение на Йоан, отколкото твоят пост.

Аз също неразбрах много от написаното ,но пише че някой се е бил заключил с него в една стая ,а той пък мисли че е вълк.

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Чак сега?!? Познаваш го от години, но чак сега той е загубил уважението ти?

Ако имаше повече хора с търпение като твоето, светът сигурно щеше да е едно по-хубаво място за живеене... rolleyes

Да, аз съм изключително наивен човек, е проблема си е негов в крайна сметка.

Преди няколко дни мина през темата тук ( подозирах Зверо от нов профил или Фобията ) беше много настоятелен към мен да ми покаже среден пръст ,но който и да е бил дано да е получил душевно облекчение от това.

Честит празник,

преди 10 часа, pepel_ot_roza написа:

Сподели го с мен, че и аз да съм наясно :)))

Звяра често губи център не му обръщай внимание ,но и неочаквай да се извини.

котито пак котешки работи правело no-no

Честит празник

преди 51 минути, AAUUXX написа:

Аз също неразбрах много от написаното ,но пише че някой се е бил заключил с него в една стая ,а той пък мисли че е вълк.

Преди няколко дни мина през темата тук ( подозирах Зверо от нов профил или Фобията ) беше много настоятелен към мен да ми покаже среден пръст ,но който и да е бил дано да е получил душевно облекчение от това.

Честит празник,

И аз не схванах. Някакви капани, вълци, котки, ... явно има лошо пиянство или имало някакви субстанции в чиросото.

преди 16 минути, buldak написа:

котито пак котешки работи правело no-no

Честит празник

Честит празник на българската култура и писменост.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

преди 20 минути, AAUUXX написа:

Честит празник,

Честит празник,

Добър ден. Не обръщам внимание. Приемам го, като опит за провокация. :)

Честит празник на всички!

преди 3 минути, pepel_ot_roza написа:

Добър ден. Не обръщам внимание. Приемам го, като опит за провокация. :)

Има форумна параноя и мисли че ти си Сирена ,а пък Сирена съм аз - ние speak

току-що, AAUUXX написа:

Има форумна параноя и мисли че ти си Сирена ,а пък Сирена съм аз - ние speak

Ооо, Сирена. Драго ми е да те видя ( Смея се)

Шегувам се. :)

преди 8 минути, pepel_ot_roza написа:

Ооо, Сирена. Драго ми е да те видя ( Смея се)

Шегувам се. :)

На мен също ми е приятно ,но на Звяра не му е ,нищо де да мисли каквото си иска D

Добро утро и честит 24-ти май - ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, на славянската писменост и македонската земя.

И понеже е празник... и то на буквите, ще попиша.

Са, естествено, че Дзверо (или който и да е там) не е прав (според мен... или който и да е тук), независимо кого подозира, че се е "поръсил", с цел камуфлаж, с Пепел от роза (или който и да е там). Така както не са прави (според мен) тези, които обиждат Баалбек, Мери, Муца (или които и да са там), независимо какво подозират (бе, подозират - сигурни са)... в момента не се сещам за друг женски ник (подчертавам ник), срещу който да се води толкова ожесточен огън. Изключая Валкирия и Инана (или които и да са там). "Изключая", защото... докато първите три се справят и без моята защита (която в условията на виртуалност е по-вероятно да им навреди, отколкото обратното), при вторите две нужда от защита имат опонентите им.

И изобщо, простете наглостта ми, дамският ник трябва да се уважава (според мен... или който и да е тук), без да се забравя, че зад него може да се веселят ... ъъ, седемте или по-голяма бройка джуджета... или самураи... и изобщо некъф вид харамии. За тия, които живеят във форума - това е игра. Виртуална игра. Понякога, когато ми се занимава, и аз се опитвам да позная кой кой е. Въз основа на изказ... и прочее. И понеже римлянката, която ме хвалеше я няма (вероятно е в Испания... или Швеция), ше се похваля сам - нерядко успявам. Но почти винаги си остава за мен и го приемам като дъвка за мозъка, а не повод да тичам из форума и да викам "знаете ли, че тоя е оня". От друга страна... щом ви кефи... но и в двата случая може да изпаднете в смешно положение. Това са моите правила, с които не задължавам никого с нищо. И все пак... чудесно е че защитаваме (да се присламча и аз) дама "в беда", но какво правим с дамите от "другия отбор". Знам, знам, това е друго, те не са дами, а труженички... да си карат там тира и да не се обаждат.

Когато споменах Валкирия и Инана, се сетих за моите деца и времето, когато бяха малки. Сетих се, че един ден се заслушах (пиша един ден просто за да датирам (големо датиране, нема що), иначе човек трее се ослушва без прекъсване) в тишината (ще добавя за тези, които още нямат деца, че когато има, тишината обикновено означава, че се прави или най-малкото замисля беля - шегувам се, шофьорите може да са шофьори когато са на път, но децата са деца, когато правят бели), влязох в стаята им и гледам - играят карти. Не помня какво, но не беше покер. Аз естествено, като баща и джентълмен, застанах зад щерката (тя е 4 години по-малка от сина) и и подсказах 2-3 пъти. А синът възмутено отбеляза - не тя, а аз имам нужда от помощ - остави ме на 0.

пп стана дълго, но все пак ще допълня, че иначе е голям кеф, когато в различни периоди, в зависимост от международното положение, сънищата, страховете или обсесиите ни, всички нови никове, мернали се тъдява (ама всички), са, , или Дзверо, или Фобията, или Тиймо, или Васил. Е нема такъв кеф. Чесно.

И последно - предполагам ще има въражения от сорта на "ама тя, ама те" и прочие... отговор "абе, малоумнице"... или "заклеам се, това е тираджията" издава абсолютно безсилие. Смешно е бе хора... има си и други изразни средства... дори и зад съответния ник да стоят седемте тираджии, пишещи от паркинг за почивка.

И ви моля да вземете предвид, че пишейки това, аз прецаквам себе си... Защото ако някой ме чуе, ще загубя част от нещата, заради които влизам тук... примерно, човек, който ако не е баща му, ще спи под Дунав мост (хипербола, хипербола), нарича човек, който си е надвил на масрафа... тук, а според мен и в щатите - бездомник... или пък ... стоянката в студентски град... подозирам, че "обвиняемия" даже не знае къде е просто щото си живее във Варна (аз живея в София и не знам къде е сега)... Разбира се, във виртуалността човек никога не трябва да е категоричен, така че допускам и възможността това да си е (или да е станал) техен (на вторите) "вътрешнозаводски" хумор, но... все пак, това или онова - забавно е.

преди 22 минути, AAUUXX написа:

На мен също ми е приятно ,но на Звяра не му е ,нищо де да мисли каквото си иска D

Аз съм близнакът на AAUUXX или

hack-auxiliary-port-into-your-old-car-st

Както ме разкриха. Пиша от два профила. Едновременно се намирам в София и в Берлин. Единият профил е в София, другия е в Берлин.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Аз съм близнакът на AAUUXX или

hack-auxiliary-port-into-your-old-car-st

Както ме разкриха. Пиша от два профила. Едновременно се намирам в София и в Берлин. Единият профил е в София, другия е в Берлин.

Понякогв се подвизаваме в UK и Испания hush

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Понякогв се подвизаваме в UK и Испания hush

Да, ний сме Anonymous.

anonymous GIF

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.