Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 8 минути, lebel написа:

Хм, 500-1000 км. Какво е това в сравнение с безкрайността. Пренебрежимо малка величина.

Иначе, сигурно е така, но все пак ме е яд. Момчето се старае да спечели, а половината са некви камикадзета, дето им е през куала лумпура класирането.

Преди 20 мин. говорих/писах си с една от живите легенди на ф1. И менажер на Цолов.... Цитирам:

Бин (Солеймани) трябва да вземе мерки в долните едноместни формули. Ще говора с него другата седмица. Това е грабеж, което причиниха на българина в Монреал!

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

После немския бил труден Houilles на френски се произнася само УЙ! А се пише Houilles. 🤔 Баси и езика.

Малко инфо за Цплов.... той е еиноерн за инцидента. Активирал е спитачките на 28 инча по рано от хочката в птрдната пбоколка. Заднив няма кск да ресгира при тсзи ситиацив

преди 8 часа, NewRedDragon написа:

@Bubbles , Честит празник, Даскале!

ПС: До сега чистих сафрид! Морето ври от сафрид - за 2 часа (и 4 бири) около 7 кила 🍻

Благодаря!

Ехааа ся ако кажеш че има и каса бира.😋🍻

IMG_20260525_012613383_copy_1200x1600.jpg

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

После немския бил труден Houilles на френски се произнася само УЙ! А се пише Houilles. 🤔 Баси и езика.

Ай ся на немски пишете Че с четири букви, на френския най се смея на думичката за двор...

...апропо тая думичка ама написана по малко по-различен начин има и друго значение на френски, изобщо тая трибуквена българска дума е доста употребявана тука.😹

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Исках да кажа Щ ама клавиатурата го е променила а на скапания таблет не излиза цялото мнение за да го редактирам

преди 10 часа, parmobil написа:

off Изобщо не искам да се пише за политика в тази тема, но д-р Гълъбова (която харесвам) не беше ли от ярките застъпници за Радев.

on Разкарайте политиканстването от тази тема. Тя е за сериозни неща.

Че каква политика е да се погъбаркаш с Цоцко? Той е главния герой, а не докторката.

преди 9 часа, NewRedDragon написа:

Малко инфо за Цплов.... той е еиноерн за инцидента. Активирал е спитачките на 28 инча по рано от хочката в птрдната пбоколка. Заднив няма кск да ресгира при тсзи ситиацив

17411811.jpg

преди 6 часа, Bubbles написа:

Благодаря!

Ай ся на немски пишете Че с четири букви, на френския най се смея на думичката за двор...

...апропо тая думичка ама написана по малко по-различен начин има и друго значение на френски, изобщо тая трибуквена българска дума е доста употребявана тука.😹

Исках да кажа Щ ама клавиатурата го е променила а на скапания таблет не излиза цялото мнение за да го редактирам

Те и немците използват hui buh

712nksSoewL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

преди 6 часа, Bubbles написа:

Благодаря!

То английският друго се пише, друго се изговаря, но френския бие рекорди. Нацвъкали 20 букви и се произнасяло УЙ!

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Правилно си решил ,нека да отлежи.

у магазина ще отлежава D

Германия ще играе срещу Кюрасао или колонията на Нидерландия. 🤔 Зависима, малка държава, а на световното. България - не.

Площ: 444 km², Население 150К жители. Сиреч колкото по площ София и с население на Русе.

преди 36 минути, Greta Crocheter написа:

Добро утро.

В офиса ми има щурец, сигурна съм. Не го виждам, но го чувам. Брррр!🦗

Добро утро,

тук е неработен ден. Петдесетница е. Магазини и те са затворени.

преди 51 минути, Greta Crocheter написа:

Добро утро.

В офиса ми има щурец, сигурна съм. Не го виждам, но го чувам. Брррр!🦗

в постелката ми за йога се нанесоха семейство молци

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Добро утро,

тук е неработен ден. Петдесетница е. Магазини и те са затворени.

Спокойно. Онлайн магазините нямат почивен ден. 😄

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Аз имах предвид молците D

и молците ли пият тъй? D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.