Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 14 минути, Joss Bomon написа:

Стана ясно що Цоцко е без риза с кръстосани ръкави...

image.png

Той поне докато е в интернета е безопасен и ни разсмива.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 9 часа, The Lone Star написа:

Добро утро и честит празник.

преди 8 часа, AAUUXX написа:

Честит празник

преди 7 часа, buldak написа:

Честит празник

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

Честит празник на българската култура и писменост.

преди 7 часа, pepel_ot_roza написа:

Честит празник на всички!

Честит празник, просветители и културоведи!

R.jpg

Пуснах си два стрийма - Пул и Манчо. Викам да не се прая на мноо отворен с 4.

едит: Брайтън - град на южното крайбрежие на Англия, графство Източен Съсекс има население 155 919 жители към 2007

Стадион "Фалмър Стейдиъм" - кукличка с капацитет от 31 876 места - вторият най-голям стадион в Югоизточна Англия след „Сейнт Мерис Стейдиъм“ в Саутхямптън.

img%5D american_express_brighton_stadium-uk-1.j 1280px-Falmer_Stadium_-_night.jpg

Баси омръзна ми всеки път да си цъкам на профила за да видя дали има известия.

При вас известията как са защото, при мен ако имам известие трябва да цъкна, на профила и чак тогава светва камбаната че имам известие.

А преди в стария облик на сайта не беше така даже това го бях писал и в темата проблеми с форума. Примерно сега както съм в тая тема ако получа известие веднага се показва както и ако някой добави нов отговор веднага отдолу се показва както е на снимката на дзверо която беше постнал снощи. А при мен ъъъъ няма никой даже и на телефона е така и още не се оправя та споделете как е при вас и със коя версия на джама сте защото аз съм на 23H2 enterprise която все още се поддържа и някак си няма логика да е от това но знае ли се.

преди 2 минути, lebel написа:

Манчо поведе, отворих и стрийм за Цолов. 19:00 нали? Или?

Да - 19.00. Но вероятно старта ще е около 19.05 - 19.10, заради дъжда в Канада

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Да - 19.00. Но вероятно старта ще е около 19.05 - 19.10, заради дъжда в Канада

Благодаря!

Брентфорд кво изпусна... по-точно Алисън я извади с крак.

едит:

преди 6 минути, vlado1985 написа:

Баси омръзна ми всеки път да си цъкам на профила за да видя дали има известия.

При вас известията как са ...

Понякога се самозапалват, понякога след рефреш. Не съм проучвал поради что е тая разлика... най-вероятно щото не ми пука .

Манчо 2

преди 57 минути, NewRedDragon написа:

Аз чакам стартовете на Формула2 и Формула1....

Здрасти и поздрави от мен!

Кажи, моля те в колко часа по наше време старта на Формула 1.

преди 12 минути, lebel написа:

Благодаря!

Брентфорд кво изпусна... по-точно Алисън я извади с крак.

едит:

Понякога се самозапалват, понякога след рефреш. Не съм проучвал поради что е тая разлика... най-вероятно щото не ми пука .

Манчо 2

Благодаря явно не е само при мен този проблем. А като видях снощи на дзверо снимката на която се вижда че има добавен нов отговор става ясно че при него явно няма такъв проблем и всичко си работи нормално та и затова попитах как е при другите.

преди 5 минути, vlado1985 написа:

Благодаря явно не е само при мен този проблем. А като видях снощи на дзверо снимката на която се вижда че има добавен нов отговор става ясно че при него явно няма такъв проблем и всичко си работи нормално та и затова попитах как е при другите.

Е, и при мен понякога са нормално, понякога не. А как разбра, че при Дзверо винаги са нормални - не знам,

С отговорите е същото - понякога ме известява, понякога не.

Мен друго ми е интересно ... Дзверо откога си ги дипли тия известия, че са над 400. Но информацията не ми е жизнено необходима.

-- -- -- -- --

wMPDlA8.jpeg

преди 1 минута, lebel написа:

Е, и при мен понякога са нормално, понякога не. А как разбра, че при Дзверо винаги са нормални - не знам,

С отговорите е същото - понякога ме известява, понякога не.

Мен друго ми е интересно ... Дзверо откога си ги дипли тия известия, че са над 400. Но информацията не ми е жизнено необходима.

-- -- -- -- --

wMPDlA8.jpeg

Ами не съм познал или разбрал просто предположих че при него явно го няма този проблем.

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Ами не съм познал или разбрал просто предположих че при него явно го няма този проблем.

Няма да пиша нищо, да го не урочасам, ама на практика отeбах мачовете

преди 14 минути, lebel написа:

Няма да пиша нищо, да го не урочасам, ама на практика отeбах мачовете

Аз вече взех рядко да зяпам мачовете или ако се зазяпам в някой заспивам предварително и съм пропуснал и първо и второ полувреме.

Което не ми е за първи де даже и снощи докато си цъках на камбаните бях задремал в седнало положение с едната ръка стискам мишката а със другата си държа кенчето бира и цигарата в устата ама тя па била загаснала.😁

Некъф педро удари наш'то момче (това видях) отзад, ама не разбрах кой, независимо че от двете кречетала на скай спорт ме заболя главата

И са се движим 14-ти. Май.

Тъкмо щях да се погъбаркам малко с тия розовите... че са секси. И ми се отщя, дeба

преди 14 минути, lebel написа:

Ебaти шебеците.

4-ти. Все пак оцеля.

едит: тия как карат там... поне да им раздадат и по един АК с по два пълнителя.

4ти, с 12 изпреварвания на пистата. Тезо неща се ьабелязват от топ отбороте и менажерите. И да, големи олигрофени има във Ф2 тсзи година.

преди 5 часа, Joss Bomon написа:

Стана ясно що Цоцко е без риза с кръстосани ръкави...

image.png

off Изобщо не искам да се пише за политика в тази тема, но д-р Гълъбова (която харесвам) не беше ли от ярките застъпници за Радев.

on Разкарайте политиканстването от тази тема. Тя е за сериозни неща.

преди 22 минути, NewRedDragon написа:

4ти, с 12 изпреварвания на пистата. Тезо неща се ьабелязват от топ отбороте и менажерите. И да, големи олигрофени има във Ф2 тсзи година.

Имам чувството, че караха повече обиколки със safety car, отколкото без. А за "олигофрените" - тия беха кой на бело, кой на кафево. По ено време даже се разсмях - на празна писта некъф болид излезе бавно и тържествено отнякъде и се паркира посред пистата. И естествено - кола за сигурност. Даже се замислих - в некои екипи сигурно 2-ри номер не прави друго, освен да чисти конкуренцията. Миналия път (добре де, по миналия) некъф (май) виетнамец го завърте и финита... после се извинил, мноо важно... са некъф индиец го прати на 14-то... поне не му угасна двигателя и, не може да му се отречем упорит е, се добра до 4-то. Все си мисля, че ако не беше последната safety car, можеше да стъпи на подиума... даже и след 14-тата позиция.

преди 6 минути, lebel написа:

Имам чувството, че караха повече обиколки със safety car, отколкото без. А за "олигофрените" - тия беха кой на бело, кой на кафево. По ено време даже се разсмях - на празна писта некъф болид излезе бавно и тържествено отнякъде и се паркира посред пистата. И естествено кола за сигурност. Даже се замислих - в некои екипи сигурно 2-ри номер не прави друго, освен да чисти конкуренцията. Миналия път (добре де, по миналия) некъф (май) виетнамец го завърте и финита... после се извинил, мноо важно... са некъф индиец го прати на 14-то... поне не му угасна двигателя и, не може да му се отречем упорит е, се добра до 4-то. Все си мисля, че ако не беше последната safety car, можеше да стъпи на подиума... даже и след 14-тата позиция.

Само утчнение - не е виетнамец, а тайландец. Споко, в пистовите мотор дпортове е така - касапница, особено в по ниските девизии. Във Ф1 няма такива дърводелци.

Пак ка,вам, "ония, големите" не гледат класирането, а гледат представянето, духа, хъса, техниката на младежите. Той Никола на първия си старт в ф4 изгаси мотора....ама виж после какво причини на съперницети си до края на сезон....

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Само утчнение - не е виетнамец, а тайландец. Споко, в пистовите мотор дпортове е така - касапница, особено в по ниските девизии. Във Ф1 няма такива дърводелци.

Пак ка,вам, "ония, големите" не гледат класирането, а гледат представянето, духа, хъса, техниката на младежите. Той Никола на първия си старт в ф4 изгаси мотора....ама виж после какво причини на съперницети си до края на сезон....

В ф1 тоя отбор минарди там ли е още или сега е със ново име защото си спомням преди години че беше много слаб отбор и винаги бяха последни.

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Само утчнение - не е виетнамец, а тайландец. ...

Хм, 500-1000 км. Какво е това в сравнение с безкрайността. Пренебрежимо малка величина.

Иначе, сигурно е така, но все пак ме е яд. Момчето се старае да спечели, а половината са некви камикадзета, дето им е през куала лумпура класирането.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.