Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 30 минути, lebel написа:

стоянката в студентски град... подозирам, че "обвиняемия" даже не знае къде е просто щото си живее във Варна (аз живея в София и не знам къде е сега)...

Това се знае, все пак не съм тук от вчера. Истината зад "стоянката" е друга и винаги е била друга:

на 16.03.2026 г. в 0:02, ivottoshev написа:

Сам знаеш че той го прави от скука и идва да се "забавлява" в "Политика", когато няма никой в лафчето или техническите раздели. Аз също се забавлявам на негов гръб.

Добро ви празнично утро, мили хора. Какво си правите? Нищо ли?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Добро утро, аз си губя времето с Цоцко в темата за войната.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Това се знае, все пак не съм тук от вчера. Истината зад "стоянката" е друга и винаги е била друга:

Лятото дойде и това в Турция или в Германия значи mangal. Или грил. 😀

Dinner Eat GIF by TRT

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Бе... ти знаеш, ама русенското варено (което аз винаги съм харесвал) приема нещата буквално (за моя пък радост). И си го "гаври" безмилостно.

едит: не знам дали мога да кажа - правете виртуална любов, а не виртуална война... дали мога... в смисъл... абе аз съм ебати лицемерния сеирджия.

Ко има време, ше пусна и музикално парче... в знак на разкаяние.

преди 23 минути, AAUUXX написа:

Добро утро, аз си губя времето с Цоцко в темата за войната.

Верно е загубено време тая работа

преди 20 минути, lebel написа:

Бе... ти знаеш, ама русенското варено (което аз винаги съм харесвал) приема нещата буквално (за моя пък радост). И си го "гаври" безмилостно.

Ми значи сме в ситуация win-win, и двамата сме доволни D

Пауни тероризират Punta Marina, Италия.

С човките дори повреждат колите на хората.

Illustration Bird GIF

Бааааааа ... какво намерих:

Това не Ви ли звучи като това:

преди 21 минути, ivottoshev написа:

...

Ми значи сме в ситуация win-win, и двамата сме доволни D

Щех да "пусна" Steelheart - I'll Never Let You Go, ма си викам - след тая размяна на постове... дори и да напиша - без послание в текста, ше ни излезе име, като стой та гледай. Ено време в датата милостиво препоръчваха - земете си стая и те оставяха да си поемеш дъх... ама тук тук се ръфа до кокал... сякаш играем на каса бира. Нявга, в ена от маалите ми най зверските мачове бяха за каса бира - след тях спиш, сънуваш, будиш се, а в главата ти краткия диалог от "По Мисури"...

- Знаеш ли що се събуди?
- Гръгггггрр...
- Току-що ти прерязах гърлото.

приблизително

а даже не пия (на практика) бира

-- -- -- -- --

-- -- -- -- --

Хубав ден, хубави хора!

а останалите... сетих се (странно) виц

Футболен запалянко печели от тотото 1 000 000 лв. Става лудница, репортери фраш. а една журналистка го пита:

- Какво ще направите с парите?
- Ми... ше си върна некои борчове...
- Добре, а другите?
- Другите ще чакат, е*aл съм му мaйкaта!

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Пауни тероризират Punta Marina, Италия.

С човките дори повреждат колите на хората.

Illustration Bird GIF

И се държали агресивно с хората понякога ,а в България изчезнаха врабчетата ,те не бяха агресивни ,най много некое да те нацвъка но пък казват че това било на късмет.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

И се държали агресивно с хората понякога ,а в България изчезнаха врабчетата ,те не бяха агресивни ,най много некое да те нацвъка но пък казват че това било на късмет.

В Берлин пък има много врани, гарги, гарвани. Ужас.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

В Берлин пък има много врани, гарги, гарвани. Ужас.

Враната е много умна птица ,бях чел за човек от UK който хранел врана защото тя идвала на прозореца на домът му и той и давал всеки път храна ,тя свикнала с човека и започнала да го търси дори на работното му място на прозореца по спомен май ставаше въпрос за учител в универитет.

преди 20 минути, lebel написа:

Ено време в датата милостиво препоръчваха - земете си стая и те оставяха да си поемеш дъх... ама тук тук се ръфа до кокал... сякаш играем на каса бира.

Тц. В датата беше по-голема глутница (като бройка). Дори и двама трима да решат да прояват милост - другите немаха спирачки. Тук ся кво му е? Дърти сме вече и не ни се занимава с глозгане (ее-е-е-х, какво глозгане падаше едно време), а младите са безопасни игли. Идея си нямат за какво иде реч getout

преди 5 минути, The Lone Star написа:

Гарги или свраки?

Като каза сврака та се сетих за ена песен

Тц. В датата беше по-голема глутница (като бройка). Дори и двама трима да решат да прояват милост - другите немаха спирачки. Тук ся кво му е? Дърти сме вече и не ни се занимава с глозгане (ее-е-е-х, какво глозгане падаше едно време), а младите са безопасни игли. Идея си нямат за какво иде реч getout

Там не съм влизал в спорове, следях торентите основно и прочитах по някой и друг пост. Като си пуснах нет първата задача беше да се регистрирам в торент сайтовете - така ме учеха спецовете по интернета тогава и сваляхме музика и филми на кило, пък се сиидваше до откат на хард диска.

Незнам кой с кого и кога си е писал, но аз ако реша да напиша нещо на някой, ще го направя директно от този профил и то още сега!

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Враната е много умна птица ,бях чел за човек от UK който хранел врана защото тя идвала на прозореца на домът му и той и давал всеки път храна ,тя свикнала с човека и започнала да го търси дори на работното му място на прозореца по спомен май ставаше въпрос за учител в универитет.

Всички вранови (врани гарвани гарги, сойки, свраки... ) са изключително умни и много кефят

Тук си абсолютно прав!

Баси до преди малко цъках на камбаните в efbet-а и ме заболяха пръстите.

И докато си цъках си мислех да се позаиграя, малко с джама да взема да го ъпдейтна, като преди това сменя изданието щото ме мързи да преинсталирам на чисто но мързела надделя и ще почака. И със целия си акъл взех да възстановявам един лог от виктория ама забравих че тя па записва върху предишния лог и стария хваща крака ама го възстанових де щото и без това трябваше да го разгледам.

Ай честит ви празник.

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

И аз не схванах. Някакви капани, вълци, котки, ... явно има лошо пиянство или имало някакви субстанции в чиросото.

Честит празник на българската култура и писменост.

Изпратено от Viber https://www.viber.com/invite/dc3ddae96a0e71ec7f0b610a19227810d5ffdd688a5209a3d22a6747aeeb1cb1

преди 6 часа, The Lone Star написа:

Добро утро и честит празник.

преди 4 минути, nickolaycho написа:

ГРЕШКА!

едното е таралеж другото тенрек

мязат си ама не са едно и също

CgIHZCQ.jpeg

Gb7eKKK.gif

Това съм го пускал. Нешо обсъждахме с Муца и Andiay... и стигнахме до сойките... или почнахме от тях... с което не искам да кажа, че това е сойка. Та аз пуснах това, той пусна (май) некъф гиф с повече разумни действия, извършени от голяма птица. Черна (да не се бърка с евфемизма на гъска).

Намерих го, не е гиф, а клип...

Това горното го пусна Andiay... няма да го "викам" с "@"... Предполагам, че не му е до форума са. Той май тия месеци щеше да става дядо за втори път (ако не го беше писал тук самият той, нямаше да го напиша и аз), нещо което му желая от сърце. Пу-пу-пу, да не им е уроки!!!

А това долното...

е от @B-boy/StyLe/

Бех забравил, че и той се включи... зло да го забрави!

преди 14 минути, Joss Bomon написа:

Стана ясно що Цоцко е без риза с кръстосани ръкави...

image.png

Той поне докато е в интернета е безопасен и ни разсмива.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.