Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

С това чоризо имах една случка в Испания, дето станах за смях в магазина..... Видях в магазина опаковка от 2 наденици (общо 400 гр) и взех да пробваме вечерта (бяхме на пистата до Барселона). Нярязах аз двете парчета и седнахме на ракийка в къпинга с аверите. На втората третата хапка усещам, че ям нещо доста пикантно, направо люто. Ама не всички хапки са люти....Викам...утре ще вдигам скандал в месарницата.... Пък кой да гледа, че двете наденици, макар и еднакви на външен вид и с еднакви етикети, били малко различни - едната с червен конец, другата със син..... От "тикашните", най - близо до оригинала /според мен/ е това на "Меско", макар да го правят в "изкуствено черво"

Следващия път когато отидеш в Испания си вземи морски дарове в буркан. Уникално вкусни са, също и октопода.... )

Страхтно мезе....

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 минути, Звяра! написа:

Следващия път когато отидеш в Испания си вземи морски дарове в буркан. Уникално вкусни са, също и октопода.... )

Страхтно мезе....

Имам човек, дето почти всяка седмица е в Испания. Имаш ли конкретна марка, вид, картинка която да препоръчаш. Какво има в тези буркани? Питам, защото не съм фен на мидите....

забавно е в руската пропаганда да

котето @AAUUXX е право D

преди 1 час, NewRedDragon написа:

С това чоризо имах една случка в Испания, дето станах за смях в магазина..... Видях в магазина опаковка от 2 наденици (общо 400 гр) и взех да пробваме вечерта (бяхме на пистата до Барселона). Нярязах аз двете парчета и седнахме на ракийка в къпинга с аверите. На втората третата хапка усещам, че ям нещо доста пикантно, направо люто. Ама не всички хапки са люти....Викам...утре ще вдигам скандал в месарницата.... Пък кой да гледа, че двете наденици, макар и еднакви на външен вид и с еднакви етикети, били малко различни - едната с червен конец, другата със син..... От "тикашните", най - близо до оригинала /според мен/ е това на "Меско", макар да го правят в "изкуствено черво"

има една теория дето някои психолози казват

че всеко който срещнеш през живота си е учител и те учи на разни неща

джуджи ме научи на две неща:

1.Да се пробваш във всичко дори да не ти е отдава

1. цитирам по памет (това дето хората мислят за тебе трябва да се изтрие от мозъка)

та така аз мисля да го послушам

D

Зех оня ден некво чоризо ("Сочно свинско месо и ароматни червени чушки" - 4 малки наденички) от Била и ги тикнах в камерата.

Неква варненска фирма (май ) ... kU3ItNl.jpeg

Така и не разбрах пикантни ли са и ако да - колко. Нема dulce, нема picante. Свинско месо, сланина, бла-бла-бла, сладка чушка, червен пипер, черен пипер, бла-бла-бла... Тия дни ше стане ясно. На принципа "проба - дaeeба".

от всички магазини лидл е най-загубения чесно...

имат някои хубави неща ама дотам

повечето е високи цени с малко грамаж

no-no

преди 1 час, adersa написа:

Чудя се куулбокс в Търново по време на пороя дали е издържал

Отговарям ти точно и ясно.

Няма никакви проблеми с наводнението Cooolbox във Търново. От 14 години съм с него (ти тогава още ходеше на училище) и не съм имал ни един проблем до сега. То няма и как да има, след като мрежата им е изградена много добре.

@buldak ... и аз те виждам... както и стар виц в кухарката...

Късна вечер. Крадец, убедил се, че стопаните на апартамент с интересна врата ги няма и няма да нощуват в него, разбил бравата и прекрачвайки прага, чул странен глас:
- И аз те виждам, и Исус те вижда! - изрекъл гласът.
Сепнал се крадецът, запрепускало сърцето му, огледал се от всички страни, но нищо не се виждало.
- Сторило ми се е - помислил си той и продължил навътре в жилището. Точно направил няколко крачки и пак чул гласа:
- И аз те виждам, и Исус те вижда!
Изплашил се крадецът, но продължил. Когато се озовал в хола видял един папагал в клетка:
- Ти ли плямпаш бе! - попитал крадецът.
- Аз!
- Как ти е името?
- Йеремия.
- Бахти тъпото име за папагал - казал крадецът.
- То и Исус е тъпо име за питбул, ама виж с къф интерес те гледа!

преди 2 минути, pepel_ot_roza написа:

Добър вечер. Познаваме ли се? Или просто поздрав.:)

Къв е плана?

Просто ей така или нещо замислено?

преди 1 минута, Звяра! написа:

Това означава, че има план! lol6

Untitled.png

Сподели го с мен, че и аз да съм наясно :)))

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

423 известия... Едно от жена - и я отсвири.

Внимавах да бъде мило отсвирване...... lol6

преди 7 минути, Звяра! написа:

Внимавах да бъде мило отсвирване...... lol6

Ти си знаеш. Доколкото разбирам - знаеш повече от нас...

преди 35 минути, Звяра! написа:

🖕

Този жест с какво е заслужен към дамата? И дали не е причина за наказание - самодокладвай се ако имаш достойнство ,аз няма да го направя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.