Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

сега ме сетихте как преди години още като бях на нощен режим пиех бира и кафе в 4 сутринта и цъках лига

хубави времена бяха D

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, pepel_ot_roza написа:

Аз пия две вкъщи и ако съм на работа още едно. :)

Ами аз сега бях за малко до кухнята и се помотах малко там и както си ровех взех че намерих една стара инка.

Колко му е да се изкуша да я пробвам но май вероятноста е малка да я отразя щото като знам колко е слаба сигурно ще си изпия цялото пакетче като боза. А за кафето на ден макс поне 2 винаги са ми разправяли че е нормално да се пие и ако може безкофеиново ама то като гледам и безкофеиновото пак си е същото като нормалното.

преди 5 минути, The Lone Star написа:

Като спомена бира, ще взема и едно галонче Шуменско, че за обяд има шкембе чорба, а без бира за нея не става.

Аааааа шуменското по бива онзи ден се излъгах и си взех галон пиринско щото нямаше шуменско и ептем са го урезилили и сега си пия галони само шумен макар че аз си тачя повече кенчетата.

преди 2 минути, buldak написа:

сега ме сетихте как преди години още като бях на нощен режим пиех бира и кафе в 4 сутринта и цъках лига

хубави времена бяха D

Тая комбинация води до хубави ефекти ем трезно ем пияно.😁

преди 17 минути, pepel_ot_roza написа:

Пепел от роза си пие кафето и й дреме кой как започва деня си )

Добро утро на всички.

Добро утро, народна мъдрост казва - започнеш ли деня на маса ще го завършиш под маса- ено време имах колега който започваше деня си с чай с коняк и беше в по добро настроение от нас които пиеха чай без коняк.

Пиринското отдавна го развалиха. Преди го пиех, но от доста години съм минал основно на Шуменско.

току-що, AAUUXX написа:

Добро утро, народна мъдрост казва - започнеш ли деня на маса ще го завършиш под маса- ено време имах колега който започваше деня си с чай с коняк и беше в по добро настроение от нас които пиеха чай без коняк.

Пийни го, то не е силно.

току-що, The Lone Star написа:

Пиринското отдавна го развалиха. Преди го пиех, но от доста години съм минал основно на Шуменско.

От време на време си пийвам и на хайнекен но честно казано повече шуменско зелената кутийка и шуменско червената кутийка си обичам и харесвам повече.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

преди 4 минути, pepel_ot_roza написа:

Пийни го, то не е силно.

Отдавна спрях алкохола, от време на време по бира и туй то )

Аз не мога да пия. Харесвам само Бейлис..

шуменското напива по божествен начин

няма друга такава бира

преди 1 минута, pepel_ot_roza написа:

Аз не мога да пия. Харесвам само Бейлис..

Бейлиса е много слаб и вкуса му е като на подсладено мляко.

Сега се сетих докато живеех, при бившата тя много обичаше бейлис и нали за да и правя, компания и да не се надрънкам бързо една вечер буля вика нямам цигари и аз тъкмо ги бях свършил и викам ще скокна до денонощния. И тя вземи ми бейлис и аз добре тъкмо и аз ще глътна някой чай за лека нощ и буля вика. Ааааа не няма да пиеш чай ще пием бейлис и аз ами добре взех 3 шишета защото едно само нестава и като се прибрах отворих едното шише и си го глътнах за секунди все едно пия вода и след него си глътнах и другите две шишенца буля да е изпила най много 2-3 чашки и взе да ми опява че за нея не е останало.😁

преди 6 минути, vlado1985 написа:

Бейлиса е много слаб и вкуса му е като на подсладено мляко.

Сега се сетих докато живеех, при бившата тя много обичаше бейлис и нали за да и правя, компания и да не се надрънкам бързо една вечер буля вика нямам цигари и аз тъкмо ги бях свършил и викам ще скокна до денонощния. И тя вземи ми бейлис и аз добре тъкмо и аз ще глътна някой чай за лека нощ и буля вика. Ааааа не няма да пиеш чай ще пием бейлис и аз ами добре взех 3 шишета защото едно само нестава и като се прибрах отворих едното шише и си го глътнах за секунди все едно пия вода и след него си глътнах и другите две шишенца буля да е изпила най много 2-3 чашки и взе да ми опява че за нея не е останало.😁

Не те ли хвана от три бутилки. Къде ги побра :)))))

преди 1 минута, pepel_ot_roza написа:

Не те ли хвана от три бутилки. Къде ги побра :)))))

Не то е много слабо. Пила ли си магарешко вино то е със вкус на шоколад и мляко бейлиса е същия.)

ся ме карате да го пробвам това бейлис да го видя ще ме напие ли D

преди 2 минути, buldak написа:

По добре дай на средно силно пинаколада. Макар че и тя е много слаба.😁

преди 3 минути, vlado1985 написа:

По добре дай на средно силно пинаколада. Макар че и тя е много слаба.😁

дааа 17% са

преди 45 минути, The Lone Star написа:

То пиенето е за пиене. На оня свят няма да има.

На оня свят няма и да има дори таланти, както в този свят. 😷

Алкохола е измислен, за хората които полагат усилия (умствени или физически) в този свят, а не за забавление.

Реално е неподходящ за малоумници. Затова: Който забранява алкохола буквално те "тика" към робство в този свят!!!

Друг е въпроса, че някои не го ползват по предназначение този вид питие.

beer

преди 17 минути, buldak написа:

Ще те напие и после ще те боли главата ,с всяко сладко питие е така ако се прекали.

преди 56 минути, pepel_ot_roza написа:

Аз пия две вкъщи и ако съм на работа още едно. :)

Аз пия две сутрин, преди да отида на работа и още едно следобяд, като се върна. Иска ми се да ги намаля до 2 на ден... а защо не и до 1.

Ще те напие и после ще те боли главата ,с всяко сладко питие е така ако се прекали.

Да ако прекали наистина ще го заболи главата но чак да ги напие едва ли а и алкохола в бейлиса е много малко и едвам се усеща.

@buldak Ако държиш да се надрънкаш хубаво намери си бананова ракия 3-4 чашки и си вече готов. И кат си пуснеш и нещо такова.

Ептем ще ти е весело.😁

преди 1 час, The Lone Star написа:

Добро утро. Някой да е купувал от тази водка, Житная? След малко ще отида до Билла та се чудя дали да не взема една бутилка.

...

До услуг, панье

Скоро не съм, но колкото пъти съм купувал, а те не са малко, не съм съжалявал. Чиста полска водка!

Апропо, същото мога да кажа и за немския Допелкорн. Не мога да кажа дали го има някъде тъдява.

едит: между другото, попаднах на това... (да се сезира @The Lone Star )

Полската водка с марка „Zytnia” (означава „ръжена”) до неотдавна се внасяше от Полша. Неин дистрибутор за България беше фирма, свързана с изба „Катаржина” край Свиленград, която е на полския инвеститор Кшищов Трилински.

Не стана ясно от кой точно момент водката с тази марка започна вече да се произвежда в Свиленград и оригиналната не се внася повече. Някои медии отбелязаха този факт неотдавна и посочиха несътответствия между оригиналния продукт от Полша и произвеждания в Свиленград.

Най-напред водката „Zytnia”, произведена у нас, за разлика от произведената в Полша, е 37,5% алкохол, а не 40%. Това вероятно е за да се спести малко от акциза, който се плаща на градус. Така тя се подрежда по цени до по-евтините водки, и струва от един до 5-6 лева по-евтино на бутилка от други полски водки на пазара, дори със същия градус.

...

https://e-vestnik.bg/31892/polska-vodka-ot-svilengrad-i-kak-ya-pravyat-po-sveta/

Статията е от 2020

преди 1 час, Greta Crocheter написа:

Аз пия две сутрин, преди да отида на работа и още едно следобяд, като се върна. Иска ми се да ги намаля до 2 на ден... а защо не и до 1.

Аз обичам кафе и затова още не ги намалям. Засега не ми влияе на кръвното или съня.

преди 1 час, Greta Crocheter написа:

преди 2 часа, vlado1985 написа:

бананова ракия

още съм на сливови не знах, че има и бананова 🙄

ся кажи че има и от ананас D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.