Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

На HyperOS рекламите са голям проблем ,има начин да се спрат повечето ,но все пак това дразни. Също и няма добра оптимизация и бързо изтощава батерията.

преди 13 минути, The Lone Star написа:

И да седи на двойка пак става. Не е болка за умиране. Иначе телефона го имаше в списъка за обновявания, уж щеше да е до края на март, но...

Кой модел е телефона ? Проверявал ли си дали има пуснат EU ROM за модела?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, The Lone Star написа:

Лошо. Дано не е заради някаква болест.

Е, не беха баш Дионисии... не съм се и съвсем разсъхнал са. Всяко нещо с времето си. И като се обърнеш и погледнеш назад, да не се окаже, че си живял напразно.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Още няма Hyper OS 3 за EU за ,глобален е пуснат.

Е, как Германия не е ли ЕУ?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Е, как Германия не е ли ЕУ?

Разделили са ромовете на глобален и на EU, ти с какъв си ? Първо пускат глобалните ъпдейти след няколко месеца и регионалните.

Видях ,с EU ROM си но друг модел телефон.

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Разделили са ромовете на глобален и на EU, ти с какъв си ? Първо пускат глобалните ъпдейти след няколко месеца и регионалните.

Redmi 14

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Май е тоя

https://www.pazaruvaj.com/p/xiaomi-redmi-note-14-256gb-8gb-ram-dual-pP1168105423/#overviews/

f825ecd1-6bf0-5ae9-8894-c58b6db9cec7.jpg

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Миналата година и аз имах този модел ,но го смених зареди дисплея който ми дразнеше очите при ниска осветенеост вечер. Работи с 960Hz PWM. Също и многото реклами.

току-що, AAUUXX написа:

Миналата година и аз имах този модел ,но го смених зареди дисплея който ми дразнеше очите при ниска осветенеост вечер. Работи с 960Hz PWM. Също и многото реклами.

Не знам, не го ползвам. Дадоха ни го от фирмата. Само му сложих Adguard, че пискаше на всяка минута, някакви реклами и ме дразнеше.

Нямат пари за iPhone Air. Другите фирми дават на своите хора iPhone Air или iPhone ...e.😀

Не знам, не го ползвам. Дадоха ни го от фирмата. Само му сложих Adguard, че пискаше на всяка минута, някакви реклами и ме дразнеше.

Нямат пари за Айфон Лайт. Другите фирми дават на своите хора Айфони.

Германия е в рецесия ,а ти искаш служебен Айфон ,но пък поне Honor да бяха ви дали ,но като няма пари Redmi lock

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Другите фирми дават на своите хора Айфони.

На нас са ни дали Нокиа с фенерче. Служебен.

преди 5 минути, The Lone Star написа:

На нас са ни дали Нокиа с фенерче. Служебен.

Моя първи служебен GSM беше Ericsson R310s много здрава машина ,но също така доста бъгав софтуер имаше.

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Моят е 13 и аз миналият месец четох статия , че се очаква май месец голям ъпдейт за всики модели ама йок.Добре , че днеска ми дойди на акъла да сменя региона и поне частично да го ъпдейтна .

Не знам за какви реклами говорите аз нямам проблеми.Освен в хрома на сайтовете което е нормално не искам телефона да го тормозя с тежки адблок браузери

преди 4 минути, adersa написа:

Моят е 13 и аз миналият месец четох статия , че се очаква май месец голям ъпдейт за всики модели ама йок.Добре , че днеска ми дойди на акъла да сменя региона и поне частично да го ъпдейтна .

Не знам за какви реклами говорите аз нямам проблеми.Освен в хрома на сайтовете което е нормално не искам телефона да го тормозя с тежки адблок браузери

Говорим за рекламите във файловия мениджър, приложението за музика ,за видео ,във всички системни приложения с една дума са рекламите.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Доста бъгаво и пълно с реклами.

Кое е "бъгаво" ? Реклами и др. дразнещи неща се спират за минути.

преди 46 минути, AAUUXX написа:

Още няма Hyper OS 3 за EU за ,глобален е пуснат.

На снимката се вижда, че има EU

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Ми, Пиксел 10 Про и после като го взема тоя Шаоми и има някакво забавяне. И постоянно нещо забива.

Все едно си се качил на Трабант, а преди си бил в Мерцедес.

hp coal GIF

преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

Само му сложих Adguard, че пискаше на всяка минута, някакви реклами и ме дразнеше.

Има си браузери с вградени адблокери, които си вършат работата, а AdGuard мисля не ставаш е за други браузери освен за самсунгския и на Яндекс.

Ми, Пиксел 10 Про и после като го взема тоя Шаоми и има някакво забавяне. И постоянно нещо забива.

Преекспонираш нещата! Аз няма да търпя и ден телефон, който ми бави или забива. Какво толкова правиш на него?!

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Има си браузери с вградени адблокери, които си вършат работата, а AdGuard мисля не ставаш е за други браузери освен за самсунгския и на Яндекс.

Преекспонираш нещата! Аз няма да търпя и ден телефон, който ми бави или забива. Какво толкова правиш на него?!

Самото превключване между вече стартираните програми не е плавно. И има някакво забаване. Зарежда се постоянно нещо. Примерно отварям тубата, хром, файл мениджър. После натискам на чекмеджето и се зареждат иконите. Launcher redraw.

После реша да се върна на тубата и чакам. Има някакво забавяне.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Все едно си се качил на Трабант, а преди си бил в Мерцедес.

Мома Борянка се омъжила за момъка Генчо. След няколко дни се прибрала при майка си, имало проблем, малка му била оная работа. Майката на Генчо го хванала за ръка и го завела при майката на Борянка и му казала:
- Я бе Генчо, я си свали потурите!
Генчо хъката-мъката свалил потурите, гледат мъжеството му педя и нещо. Майката на Генчо казала на майката на момичето:
- И да кажеш на вашата Борянка, че някой много я е разглезил!

преди 1 час, The Lone Star написа:

Poco C85. 25078PC3EE. Не съм проверявал за EU ROM.

Няма никъде информация за OS 3 за твоя модел.

Redmi 15C / POCO C85 (dew) Europe (EEA) Fastboot & Recovery ROM | XiaomiROM.com

Download OS2.0.214.0.VBNMIXM - Xiaomi Redmi 15C / POCO C85 - Global Stable in MiFirm

преди 6 часа, lebel написа:

Не съм пил "Белуга"... вината за което е изцяло моя.

Пил съм само тази, дето е за пролетариата. Хубава е, но не усетих някакво "уау". А заради цената на тази реших да ги бойкотирам и да не си купувам за вечни времена - https://nokovandson.com/p/beluga-gold-lineRl3Nv

преди 40 минути, Joss Bomon написа:

На снимката се вижда, че има EU

Да, видях го )

Каква е тази простотия с Цитиридис. Спира някакви случайни граждани и му отговарят на някакви въпроси. Преди каза, че само ще раздава пари.

Едва ли не, случаен минувач и му бута пари.

джуджи оправя компютри и лепи плочки D

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Каква е тази простотия с Цитиридис. Спира някакви случайни граждани и му отговарят на някакви въпроси. Преди каза, че само ще раздава пари.

Едва ли не, случаен минувач и му бута пари.

Случайни са минувачите, да. И да, раздава пари за елементарни въпроси, но дори и на такива не всички могат да дадат верен отговор. Завръзката е във втория етап, където те изкушават да заложиш част от спечелените пари за игра за 10 000€.

Жената тази вечер си тръгна с 950€.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.