Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 минути, buldak написа:

не знам ама бирата свърши

допаминовата ми система е на кайма от тия лекарства

затова пия, повечко допамин от алкохола и ся като свърши той пак сме на нулата...

Някое хоби което да ти носи удоволствие ,защото това което правиш не е добре в комбинация с лекарства.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Някое хоби което да ти носи удоволствие ,защото това което правиш не е добре в комбинация с лекарства.

благодаря че мислиш за мен, коте

ама единственото ми хоби са компютърните игри и четенето на книги

преди 13 минути, buldak написа:

Разходки в парка ,каране на колело, дори и някоя компютърна игра ,трябва да измислиш нещо.

преди 2 часа, buldak написа:

Искаш ли да се научиш да плетеш? 😃

Известни мъже, които плетат

Ето няколко известни мъже, за които е известно, че плетат или се занимават с crochet/knitting:

• Tom Daley — олимпийският скачач във вода стана много популярен с това, че плетеше по време на Olympic Games. Има и собствен бранд за плетива и прежда — Made With Love by Tom Daley.

• Ryan Gosling — споменавал е, че харесва плетенето като успокояващо хоби.

• David Arquette — говорил е публично за плетенето и ръчните занимания.

• Russell Crowe — според интервюта понякога плете по време на снимки.

• Ewan McGregor — проявявал интерес към текстилни и ръчни изкуства.

• Rosey Grier — бивш NFL играч, станал известен още през 70-те с needlepoint и плетене.

• Ashton Kutcher — бил е сниман да плете.

В последните години плетенето при мъжете стана доста по-нормализирано, особено покрай Том Дейли и социалните мрежи.

преди 35 минути, Greta Crocheter написа:

Ето няколко известни мъже, за които е известно, че плетат или се занимават с crochet/knitting:

• Tom Daley — олимпийският скачач във вода стана много популярен с това, че плетеше по време на Olympic Games. Има и собствен бранд за плетива и прежда — Made With Love by Tom Daley.

• Rosey Grier — бивш NFL играч, станал известен още през 70-те с needlepoint и плетене.

В последните години плетенето при мъжете стана доста по-нормализирано, особено покрай Том Дейли и социалните мрежи.

На две или пет игли ,а за по напреднали оверлог, ама що да не си изплетем шушони за зимата, във форума още никой не се е сетил тема за плетки D

преди 2 часа, buldak написа:

Че днес ще се правя за втори път на умен - бокс, кикбокс, плуването много помага, бягане, колело - идеята не е да се научиш да се биеш, а да измориш тялото. Вдига допамина + умора = на ограничаване и спиране на алкохола. За около две седмици си изграждаш рутина, после е доста по лесно.

Казвам го като бивш спортист и след рязко спиране на тренировки - последващи проблеми с градуса.

Естествено - може да ми теглиш една майна...

преди 5 минути, AAUUXX написа:

На две или пет игли ,а за по напреднали оверлог, ама що да не си изплетем шушони за зимата, във форума още никой не се е сетил тема за плетки D

Да направя тук един блог, ама трябва да ме следвате - няма да си говоря самичка.

Иначе имам инстаграм профил и там качвам от време на време.

преди 7 минути, Greta Crocheter написа:

Да направя тук един блог, ама трябва да ме следвате - няма да си говоря самичка.

Иначе имам инстаграм профил и там качвам от време на време.

Не мисля че ще има интерес тук ,шегувах се )

преди 41 минути, Greta Crocheter написа:

...

Що пък не. Попаднала си баш на място. И ще се интегрираш още по-пълноценно.

преди 3 минути, lebel написа:

Що пък не. Попаднала си баш на място. И ще се интегрираш още по-пълноценно.

Еее, добре, щом толкова настояваш.

Хайде, да сме живи и здрави, като се пенсионирам ще го направя. Ще отворя един клуб, а клубните якета сами ще си ги изплетем.

преди 1 минута, Greta Crocheter написа:

Еее, добре, щом толкова настояваш.

Хайде, да сме живи и здрави, като се пенсионирам ще го направя. Ще отворя един клуб, а клубните якета сами ще си ги изплетем.

Аз... такова... за "говоренето самичка" те окуражих...

Предлагам Лапландеца за отговорник на плетачната дружина има абстеактен поглед което ще бъде полезно за плетачните проекти.

преди 19 минути, цър-вул написа:

Дигитална карта ,ми не е лошо )

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Предлагам Лапландеца за отговорник на плетачната дружина има абстеактен поглед което ще бъде полезно за плетачните проекти.

Дигитална карта ,ми не е лошо )

Представям си нещо от сорта, за "Пачи крак" - ловите конеца и с дачията преминавате през червеевата дупка, там е възела за иглите...

Screenshot-20260526-173852.png

В Дюбай съм, в Дюбай съм. Баааси...

On Fire GIF

преди 42 минути, цър-вул написа:

Сега, и ако измислите и машина за връщане на бутилки с депозит. Примерно 25 евро цента.

преди 2 часа, Greta Crocheter написа:

Райън Гослинг любим актьор.

Добър вечер! :) Днес след работа обичайно спрях на къщата при родители ми и докато паркирах на поляната видях кълвач със необичайна окраска за нашия район и се сетих за вас ... т.е. за повечето от вас. 🙃

Поздравче за всичкото калвачи, с най-добри чувства и спомени! ❤️

преди 2 часа, Teemo v. X написа:

.

1000002381.jpg

Теб ще те "цакам" утре вечер с нашата реколта, ако позволиш! ;)

Мулчирал си ... доообре :P

преди 11 часа, Greta Crocheter написа:

То е с цел допълнителна защита. Не е толкова ново. По едно и също време въведоха тези допълнителни кодове на Facebook, WhatsApp и Viber.

Добро утро.

Този пин е за криптираните чатове не е никаква защита освен човек да си скрие чатовете с пин код от любопитни очи. Ако иска да си промени пина или да изключи криптирането за чатовете си цъка върху иконата на съобщенията от там избира трите точки и избира поверителност и безопасност. Ето и малко снимки как се стига до другите опции за криптирания чат също така ако иска може да си изключи опцията за криптирани чатове и да не въвежда никакви пин кодове.

klz1779817197m.png

arx1779817423z.png

cqs1779817459l.png

rgh1779817493l.png

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Сега, и ако измислите и машина за връщане на бутилки с депозит. Примерно 25 евро цента.

В Lidl има, ама е е подигравка цената - 1с пластмасата. Не е като у немско

За мен се изписаха какви ли не измислици и лъжи!!!! )

Дами и господа, уважаеми читатели, не знам дали сте се подвели на всички измислици, които се изписаха срещу мен. През повечето време си мълчах, на някои провокации отговарях, дори влезнах два пъти в капана на враговете си..... question Дори по едно време започнах да си мисля, че всичко изписано за мен е истина, въпреки, че виждам лъжите и измислиците, но тогава си спомних коя е истината. Когато човек е подложен на постоянна атака, е лесно за момент да изгуби почва под краката си и да се усъмни в себе си. Това е и целта на цялата тази помия – да ме пречупи, да ме накара да се свия и да повярвам в чуждите сценарии. 🤦

Няма да позволя на хора, които нямат смелостта да ме погледнат в очите, да пишат историята на моя живот. Грешах, когато се връзвах на провокациите им това беше капан, в който искаха да ме вкарат, за да изглеждам толкова озлобен, колкото са самите те. Но всяка грешка е урок. Урок от който си взех поука!!!! 🙂 Оттук нататък истината ще говори сама за себе си чрез действията ми. На тези, които повярваха на лъжите ще кажа, че ви разбирам, в днешно време е лесно някой да бъде манипулиран. На тези, които не се поддадоха на провокациите, на всички измислици, лъжи и глупости, които се изписаха по мой адрес, благодаря ви, вашата подкрепа е моята сила!!! )

Игричките приключиха. Всеки има право на мнение, радвам се че, когато запазя мълчания - овците лъсват като въшка на чело! 😂

преди 9 часа, AAUUXX написа:

Аз нехаресвам когато е много топло ,нито много студено ,около 20 градуса ми е най добре )

То и аз нехаресвам много жегите но днес при мен го даваха 30℃ ама тя температура на сянка де а на слънце беше доста повече и понеже имах работа за вършене взе че днес ми стана лошо и на няколко пъти взе да ми причирнява ама то това е заради кръвното де.

преди 9 часа, buldak написа:

айде надумках се

весело посрещане на Коледа котета bye1и честит имвен ден

Аз май ша намалявам пиенето а ако нещо може и да го спра временно щото много често взе да ми се случва постоянно да съм отмалял и да сдиплям за норматив.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.