Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 7 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Аспекти не се прави, че харесваш тая Роуз.

Привет!

Защо не си идвал 16 години? Мен не ме е имало тогава.😛

Името ѝ се произнася Розе като виното. И спрямо твоите същества, някакви човекоподобни, защо да не я харесвам.

преди 7 минути, buldak написа:

то трябва да е за постоянно защото ако е само диета за някакво време после ще върна килограмите

добро утро bye1

Понякога е и от стреса, хормоните и така.

преди 20 минути, AAUUXX написа:

Цигарите не са решение ,а допънителен проблем, направи си консултация с някой специалист лекар да те насочи за диета и режим.

Добро утро на всички,

В България, когато бях навсякъде вонеше на цигари. Навсякъде, където и да отидеш всички пушат. Детски градини, сладкарници, автобуси, болници, училища,... В класните стаи. Деца, възрастни всички пафкат. Отврат.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

В България, когато бях навсякъде вонеше на цигари.

Доста се пуши ,а също и пие, в UK опитват да ограничават цигарите дори след определен набор ( ще те излъжа ,че не си спомням от коя рожденна година ) им забраняват купуване на цигари.

току-що, AAUUXX написа:

Доста се пуши ,а също и пие, в UK опитват да ограничават цигарите дори след определен набор ( ще те излъжа ,че не си спомням от коя рожденна година ) им забраняват купуване на цигари.

Трябва и в България.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Не беше ли поколение след 2007 или 8?🤔

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Трябва и в България.

Така е ,ще се подобри здравето на хората и натиска върху здравната система ще намалее ,но за сега няма такива индикации да се случи това.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Трябва и в България.

Не беше ли поколение след 2007 или 8?🤔

От 2009г мисля че беше.

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Добро ви утро, мили хора bye1

Днес ще трябва да ми стискате палци. Отивам на контролен преглед при Чичо Доктор и той трябва да се изкаже ласкаво за мен, че иначе още един месец без допинг lock

Стискам палци. Какво ти има?

Добро утро на всички.

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Преди пушех по 2,3 цигари на ден, а сега кутия за ден и малко отгоре.

преди 2 минути, pepel_ot_roza написа:

Преди пушех по 2,3 цигари на ден, а сега кутия за ден и малко отгоре.

Аз непуша вече повече от 10г ,колкото по рано ги спреш толкова по добре.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Аз непуша вече повече от 10г ,колкото по рано ги спреш толкова по добре.

Прав си, но на работа много пуша.

току-що, pepel_ot_roza написа:

Прав си, но на работа много пуша.

Някой казват че заменят цигарите с нещо друго ,дъвка ,солети и др. аз нямах такъв проблем да замениям ,реших се и ги спрях ,ни то е индивидуално това. Да, аз имах мотивацията да го направя зареди здравето си ,но пък това следва да е мотивация за всички които искат да спрат цигарите.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Някой казват че заменят цигарите с нещо друго ,дъвка ,солети и др. аз нямах такъв проблем да замениям ,реших се и ги спрях ,ни то е индивидуално това. Да, аз имах мотивацията да го направя зареди здравето си ,но пък това следва да е мотивация за всички които искат да спрат цигарите.

Сега ако кажа и ги спирам. Ако нямам цигари не се дразня, като гледам друг да пуши.

Срещат се двама приятели. Единият пуши скъпа марка цигари, а другият – евтина и свита.Първият казва:– Ей, братле, ти разбра ли, че цигарите станаха 10 лева кутията? Ужас, направо ще ни разорят!Вторият го поглежда и отговаря:– Абе, брат, и 100 лева да ги направят, аз ще продължавам да си пуша!– Е как бе, откъде ще ги вземеш тия пари?! – учудва се първият.– Ами много просто – продължавам да си пуша, а ти ще ми ги плащаш!– Чакай бе, защо пък аз да ти ги плащам?!– Еми... ти пръв се оплака, значи ти си по-загрижен за цената!

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

В България, когато бях навсякъде вонеше на цигари. Навсякъде, където и да отидеш всички пушат. Детски градини, сладкарници, автобуси, болници, училища,... В класните стаи. Деца, възрастни всички пафкат. Отврат.

В Йоханесбург навремето в ресторантите имаше зали за пушачи, постепенно тези зали станаха по-малки и накрая съвсем изчезнаха. Сега само в спортните барове ги има. Но ела да видиш Българския културен център. Там има едно голямо помещение, в което правят тържества и концерти, когато навън е студено, В него българите си пушат на закрито и изобщо не се съобразяват, че наоколо има деца и непушачи.

на 21.01.2026 г. в 22:15, ivottoshev написа:

Питай @Мери), @Кутин, @А.Навални, @ДзВяРа, @ Звяра, @superiority, @___, @NovakJ, @Staff., @Old_story, @Гренландия, все някой от тях ще знае :)

@

Тия дни почвам 7-ма година без цигари. 2020 ги спрях, след, 50 години никотинов стаж. И независимо, че повечето бивши пушачи се отнасят/изпитват към настоящите по-голяма непоносимост (да не кажа злоба), от тези, които никога не са пушили, мен не ме дразнят.

преди 50 минути, pepel_ot_roza написа:

... Ако нямам цигари не се дразня, като гледам друг да пуши.

Щото знаеш, че ще имаш... :полушега:

заговорихте за цигари мен ми се допи

и това уиски дето го подариха на майка ми си е чист спирт...

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Как успяваш да запомниш всички eek

Това не са всички. Със сигурност пропускам поне десетнайсет други

преди 1 час, pepel_ot_roza написа:

Стискам палци. Какво ти има?

Линк

преди 2 минути, ivottoshev написа:

...

Падна ли ветото? Не ми дължиш отговор, питам от колегиалност... що па само аз да се въздържам...

едит:

Май ше вали. Простаци!

Ко съм сигурен, че Николай Граматик не кръжи тъдява, бих написал "дeба", ма така на сляпо не смея...

преди 1 минута, lebel написа:

Падна ли ветото? Не ми дължиш отговор, питам от колегиалност... що па само аз да се въздържам...

Рано е да се каже. Следобяд ми е часа при докторчето. За сега само се "готвим за лошото, а се надяваме на доброто" jumping11

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Рано е да се каже. Следобяд ми е часа при докторчето. За сега само се "готвим за лошото, а се надяваме на доброто" jumping11

Кому добро, кому лошо... :полушега:

едит: добре де, успех!

преди 5 минути, Teemo v. X написа:

При мен е сигурно - без алкохол, доживот.

Общо-взето сме така...

Интересното е, че и с алкохол ще е същото...

малко... ае да не е черен, но поне тъмносив хумор...

преди 14 часа, buldak написа:

повечето пушачи наистина са слаби ама не вярвам да проработи при мен

Започни да ядеш само преди или след като правиш секс и ще отслабнеш. 😀

преди 28 минути, Мечо Хубавеца написа:

Започни да ядеш само преди или след като правиш секс и ще отслабнеш. 😀

Ако яде преди секс ще му се доспи след яденето и ще пропусне секса ,съседката не харесва това.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Добро ви утро, мили хора bye1

Днес ще трябва да ми стискате палци. Отивам на контролен преглед при Чичо Доктор и той трябва да се изкаже ласкаво за мен, че иначе още един месец без допинг lock

Като каза контролен преглед сега се сетих.

Преди няколко месеца отивам в София за малко по работа и се видях, с един приятел доктор специалноста, му е по сърдечно съдовите не ги разбирам та се бях разбрал с него кат идвам в София да му се обадя да се видим. Звъня му и той ми вика така и така си тук ела до кабинета ми да те прегледам за бързо и след това ще идем някъде да плюскаме.

Отидох до кабинета му седнах уш да ми мери кръвното и да ми преслушва сърцето и понеже и бях много зажаднял аз още преди да отида в кабинета му бях обърнал за бързо 4 кенчета и викам и ще си взема още две. Та кат му кацнах в кабинета и взе да ми мери кръвното му викам така само няма да ми четеш лекции как трябвало да се пазя и тем подобни и тоя моя приятел добре спокойно и взе да ми мери кръвното и вика няма да шаваш. И аз е хубаво де ама се завъртях за бързо и си извадих от чантето единия чай отворих си го и взех да си кърцам и доктора ми вика всичко съм очаквал от теб но за първи път някой луд кат теб да ми пие в кабинета не съм имал такъв случай.

Изписа ми някаква рецепта и нали съм си винаги, разсеян бях я мушнал в джобовете на дънките и някъде съм я загубил, като съм се бъркал влезнах в една аптека уш да си взема лекарствата на касата една женица моля господине дай те си рецептата.

Бъркам се аз в джобовете ама рецептата я няма и зяпам чудно и интересно женицата и викам ами няма я някъде я загубих но къде непомня и викам чакайте малко ще се обадя на доктора да ви го дам да ви каже какво ми е изписал.

Ама нали не съм си добре взех че му забравих на тоя фамилията и зад мен взе че стана опашка от хора и жената на касата как се казва доктора и аз ък мък взех че се изчервих и си бих камшика.😁

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.