Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 минута, Звяра! написа:

За мен се изписаха какви ли не измислици и лъжи!!!! )

Дами и господа, уважаеми читатели, не знам дали сте се подвели на всички измислици, които се изписаха срещу мен. През повечето време си мълчах, на някои провокации отговарях, дори влезнах два пъти в капана на враговете си..... question Дори по едно време започнах да си мисля, че всичко изписано за мен е истина, въпреки, че виждам лъжите и измислиците, но тогава си спомних коя е истината. Когато човек е подложен на постоянна атака, е лесно за момент да изгуби почва под краката си и да се усъмни в себе си. Това е и целта на цялата тази помия – да ме пречупи, да ме накара да се свия и да повярвам в чуждите сценарии. 🤦

Няма да позволя на хора, които нямат смелостта да ме погледнат в очите, да пишат историята на моя живот. Грешах, когато се връзвах на провокациите им това беше капан, в който искаха да ме вкарат, за да изглеждам толкова озлобен, колкото са самите те. Но всяка грешка е урок. Урок от който си взех поука!!!! 🙂 Оттук нататък истината ще говори сама за себе си чрез действията ми. На тези, които повярваха на лъжите ще кажа, че ви разбирам, в днешно време е лесно някой да бъде манипулиран. На тези, които не се поддадоха на провокациите, на всички измислици, лъжи и глупости, които се изписаха по мой адрес, благодаря ви, вашата подкрепа е моята сила!!! )

Игричките приключиха. Всеки има право на мнение, радвам се че, когато запазя мълчания - овците лъсват като въшка на чело! 😂

Отново не разбирам. Някой да не ти ползва профила?

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

Когато една овца поеме в дадена посока, тези които не знаят какво да направят просто я последват! 🙂 Невъзможно е последващите овце да разберат защо тази, която следват е тръгнала към тръните! 😂

преди 14 минути, Звяра! написа:

Когато една овца поеме в дадена посока, тези които не знаят какво да направят просто я последват! 🙂 Невъзможно е последващите овце да разберат защо тази, която следват е тръгнала към тръните! 😂

Една жестока ножица със крясък

отхапа моите коси,

разпръсна ги по пода като пясък,

гърба ми вече нищо не краси.

Червената ми рокля в гардероба

посърнала, измачкана лежи,

проскръцва закачалката със злоба,

че черната престилка й тежи.

Смирено лунапаркът си отива,

понесъл светлини и весел смях.

И Морската градина става сива,

по-сива и от вятърния прах.

преди 1 час, ^^^ написа:

Добър вечер! :) Днес след работа обичайно спрях на къщата при родители ми и докато паркирах на поляната видях кълвач със необичайна окраска за нашия район и се сетих за вас ... т.е. за повечето от вас. 🙃

Поздравче за всичкото калвачи, с най-добри чувства и спомени! ❤️

Теб ще те "цакам" утре вечер с нашата реколта, ако позволиш! ;)

Мулчирал си ... доообре :P

Добър вечер радвам се да те видя във форума )

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Една жестока ножица със крясък
отхапа злобно моите коси,
разпръсна ги по пода като пясък,
гърба ми вече нищо не краси.

Ножицата може да отреже косите, но не може да отреже волята ми, паметта и достойнството ми. Години наред давах сърцето си за това място и за хората в него, за да ни е весело и да бъдем общност. Много бързо забравихте, а? Войната и злобата промениха вас, промениха и този форум. Косата ми ще порасте отново, и гордостта и чистата ми съвест ще остнат. Благодаря ви за споделените хубави години, тях никоя ножица не може да ги заличи. Но и никога няма да позволя да се върнат! ;)

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

Немците пък дават някакъв хокей по телевизора. Откога хокеят в Германия е популярен?😁

Дават щото в момента тече световното, а иначе те са седми в световната ранглиста, имат силно клубно първенство, догодина Германия ще са домакини на световното...

Аз Звяра, мога да чета стотици коментари за това колко зле е България, Европа НАТО и ЕС......

Но вие нещастници, когато прочетете дори една истина, която не ви харесва и веднага започвате да нападе и обиждате? )

Това е достатъчно какво представлявате.......

images?q=tbn:ANd9GcTAjSFYiXaqfKUycrv_O95cuRJz2kjzjXlqvw&s

преди 10 минути, Звяра! написа:

Аз Звяра, мога да чета стотици коментари за това колко зле е България, Европа НАТО и ЕС......

Но вие нещастници, когато прочетете дори една истина, която не ви харесва и веднага започвате да нападе и обиждате? )

Имена. Искам имена. Защото да напишеш в една тема че всички са нещастници, в която никой няма нищо против теб и всички те уважават... Мисля че е меко казано - олигофренско.

Баси ненормалното време, отива десет часа а вънка е 26 градуса, добре че в хладилника има бира.🍻

преди 56 минути, The Lone Star написа:

Днеска са в София, великани, жалко че и те остаряха.

преди 17 минути, Звяра! написа:

А ти не нападаш и не обиждаш, нали?! )

Случайно да си се замислял, че твоята истина може да не е истина за останалите?! Мислиш, че си по-добър от другите?! ) Само ти не си заблуден и винаги си прав?!

Имам изненада за теб. Другите също мислят така за себе си. Не си по-различен от тях. А вече кой обижда и кой не - това е въпрос на възпитание.

Прекалено лично го взимаш, а не трябва. Но е вярно, че в някой момент човек не може повече да се стърпи. Все пак утрото е по-мъдро от вечерта. Лека вечер, Звяр.

Когато съм нервен си пускам това: Може и на теб да ти помогне...

преди 2 часа, Звяра! написа:

На 84-то място сме по щастие. Какво искаш ти?

Ние сме в златната среда. 😄

преди 5 часа, Teemo v. X написа:

Защото да напишеш в една тема че всички са нещастници, в която никой няма нищо против теб и всички те уважават...

Ми не. С пот на челото си е извоювал правото да не бъде уважаван от всички.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

преди 5 часа, The Lone Star написа:

А ти не нападаш и не обиждаш, нали?! )

Целта му е да провокира хората за да ескалират, само че когато успее и същите тези хора го напсуват, това вече не му харесва. Пълен олигофрен getout

Тези, които говорят за "уважение" в форум с двадесет активни потребителя обикновенно страдат от липса на такова и го търсят в интернет!!! 😂

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 11 часа, vlado1985 написа:

Аз май ша намалявам пиенето а ако нещо може и да го спра временно щото много често взе да ми се случва постоянно да съм отмалял и да сдиплям за норматив.

това звучи сериозно май наистина трябва да спреш

преди 15 часа, Teemo v. X написа:

Че днес ще се правя за втори път на умен - бокс, кикбокс, плуването много помага, бягане, колело - идеята не е да се научиш да се биеш, а да измориш тялото. Вдига допамина + умора = на ограничаване и спиране на алкохола. За около две седмици си изграждаш рутина, после е доста по лесно.

Казвам го като бивш спортист и след рязко спиране на тренировки - последващи проблеми с градуса.

Естествено - може да ми теглиш една майна...

мразя да се движа иначе имам колело, може да го разкарам тия дни насам натам

тъпото е че ти си средното между 5мата с които общуваш най-много

при моите 2ма от 5 пият и никой не спортува, нищо чудно че и аз съм такъв

преди 16 часа, Greta Crocheter написа:

Искаш ли да се научиш да плетеш? 😃

Известни мъже, които плетат

Ето няколко известни мъже, за които е известно, че плетат или се занимават с crochet/knitting:

• Tom Daley — олимпийският скачач във вода стана много популярен с това, че плетеше по време на Olympic Games. Има и собствен бранд за плетива и прежда — Made With Love by Tom Daley.

• Ryan Gosling — споменавал е, че харесва плетенето като успокояващо хоби.

• David Arquette — говорил е публично за плетенето и ръчните занимания.

• Russell Crowe — според интервюта понякога плете по време на снимки.

• Ewan McGregor — проявявал интерес към текстилни и ръчни изкуства.

• Rosey Grier — бивш NFL играч, станал известен още през 70-те с needlepoint и плетене.

• Ashton Kutcher — бил е сниман да плете.

В последните години плетенето при мъжете стана доста по-нормализирано, особено покрай Том Дейли и социалните мрежи.

по едно време исках да се науча да шия

Евровизияз сега Iron Maiden, в България само сатанисти.

https://www.werock.bg/novini/iron-maiden-v-sofiya-26-may-2026-g?id=63184

🤔

преди 6 часа, Звяра! написа:

Тези, които говорят за "уважение" в форум с двадесет активни потребителя обикновенно страдат от липса на такова и го търсят в интернет!!! 😂

С мен ли се заяждаш? Мистър "ще му го кажа в очите" . Знаеш отлично че тези не минават пред мен. Имам достатъчно приятели, плюс това съм женен - щастливо... Изобщо не страдам от липса на внимание.

Познато ли ти е - два нови женски профила спорят и се появяваш ти от третия - и всичко става ок ?

После - много обичам да се гъбаркам...

Всички те знаехме и те оставяхме да си мислиш че си велик. Нито форум направи, нито този хакна...

преди 37 минути, buldak написа:

ся кво? котето пак ли се сърди? 🙀

Поредния му месечен цикъл... Всички освен него са овце, нещастни и заблудени боклуци. Само котките го разбират...

преди 8 часа, Звяра! написа:

За тебе знаем че имаш 20 акаунта, кажи нещо ново.

преди 1 час, buldak написа:

ся кво? котето пак ли се сърди? 🙀

Ми така е кат' нема ризи с достатъчно здрави ръкави...

преди 2 часа, Bubbles написа:

Ми така е кат' нема ризи с достатъчно здрави ръкави...

пак е отишло във фентъзи ленд, не знам преди не беше такова

мога да пиша като джуджи ама само ако съм пил много но не и преди това D

Само аз ли ще се хваля, че бях на Iron Maiden?

преди 18 часа, Bubbles написа:

Днеска са в София, великани, жалко че и те остаряха.

Знам на какви години са, но не си пролича. Дикинсън тичаше и пееше с цяло гърло. А аз пресипнах на 30 минута. А на Run to the hills всичкото стадион в синхрон поде припева и щях да пусна сълза.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.