Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, чичо Сашо написа:

А пък победителя от миналата година дето даде наградата на ДАРА, ми направи силно впечатление бе. Ето това е то евро гейската ...пардон, евро европейската култура.

Това мъж или жена беше, или някакво безполово? Всъщност, няма значение, не ме засяга нито как е родено, нито как се самоопределя. Направи ми впечатление как поднесе трофея - тича и квичи "B*tch, b*tch I knew you would win, b*tch..."

Защо, защо? Гледат те милиони хора на живо, не можеш ли поне за пред камерите да се държиш като човек?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Тошев, аз съм никой, че да съдя или да се опитвам с думи да навредя на някого! 🙂

За тези неща има Господ, който си знае работата! А ти дали си го осъзнал това незнам, но съм сигурен, че ако не си го осъзнал - ще го осъзнаеш. Дано да не е късно! 😉

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Пак ли някакъв кофти въпрос съм ти задал? Почувствал си се зле и мислиш си че така ще ми го "върнеш" ли giggle1

Ти си толкова глупаво същество и толкова низка душица, че отдавна единственото нещо което успяваш да предизвикаш у мен е смях. Нямаш никакъв шанс да ме обидиш или засегнеш, капацитетът ти не го позволява getout

преди 7 минути, Звяра! написа:

Тошев, аз съм никой, че да съдя или да се опитвам с думи да навредя на някого! 🙂

За тези неща има Господ, който си знае работата! А ти дали си го осъзнал това незнам, но съм сигурен, че ако не си го осъзнал - ще го осъзнаеш. Дано да не е късно! 😉

И вие също се карате напълно излишно ,ако нямаше политическите и геополитическите различия най вероятно щяхте да бъдете приятели. Аз именно винаги (не само във форума) съм се стремял да изказвам мнението си и виждането си по политически въпроси ,но също така да запазя и добро отношение с тези които не са съгласни с мен и имат различно виждане по тези въпроси. Да някой ще нарекат това лицемерие ,но не е ли по важно това че сме хора които живеем в една и съща държава и всички споделяме едни и същи проблеми пък след това всичко останало? Няма значение дали това ще ви повлияе което написах ,но не си създавайте допълнителни тревоги и тук че извън интернета са ни достатъчни та и в повече. Целта 36г на политиците е да разделят хората, защото следват правилото -разделяй и владей- за своя изгода и полза, но вие няма защо да се делите и обиждате, не е задължително и приятели да бъдете разбира се просто уважавайте мнението на другия.

Живи и здрави beer11

преди 46 минути, Greta Crocheter написа:

Това мъж или жена беше, или някакво безполово? Всъщност, няма значение, не ме засяга нито как е родено, нито как се самоопределя. Направи ми впечатление как поднесе трофея - тича и квичи "B*tch, b*tch I knew you would win, b*tch..."

Защо, защо? Гледат те милиони хора на живо, не можеш ли поне за пред камерите да се държиш като човек?

Това е Персийска Принцеса.

princess-qajar-image.png

преди 25 минути, AAUUXX написа:

И вие също се карате напълно излишно ,ако нямаше политическите и геополитическите различия най вероятно щяхте да бъдете приятели. Аз именно винаги (не само във форума) съм се стремял да изказвам мнението си и виждането си по политически въпроси ,но също така да запазя и добро отношение с тези които не са съгласни с мен и имат различно виждане по тези въпроси. Да някой ще нарекат това лицемерие ,но не е ли по важно това че сме хора които живеем в една и съща държава и всички споделяме едни и същи проблеми пък след това всичко останало? Няма значение дали това ще ви повлияе което написах ,но не си създавайте допълнителни тревоги и тук че извън интернета са ни достатъчни та и в повече. Целта 36г на политиците е да разделят хората, защото следват правилото -разделяй и владей- за своя изгода и полза, но вие няма защо да се делите и обиждате, не е задължително и приятели да бъдете разбира се просто уважавайте мнението на другия.

Живи и здрави beer11

Прав си! )

Наздраве! beer

Поздрав! ❤️

преди 29 минути, AAUUXX написа:

И вие също се карате напълно излишно ,ако нямаше политическите и геополитическите различия най вероятно щяхте да бъдете приятели.

Ако не беше политиката, невзрачното човече щеше да търси поводи за провокация на тема "Левски vs ЦСКА" или за нещо друго, така че тук няма общо политиката. Аз не мога да съм приятел с някой, който има за цел в живота да провокира хората за да ескалират.

преди 9 минути, AAUUXX написа:

@buldak ако не беше тръгнал Серж да спасява света дали би харесал принцеса rolleyes

Много.

Ето я.

преди 11 минути, AAUUXX написа:

@buldak ако не беше тръгнал Серж да спасява света дали би харесал принцеса rolleyes

преди 12 минути, AAUUXX написа:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ако не беше политиката, невзрачното човече щеше да търси поводи за провокация на тема "Левски vs ЦСКА" или за нещо друго, така че тук няма общо политиката. Аз не мога да съм приятел с някой, който има за цел в живота да провокира хората за да ескалират.

Провокация и спорове няма лошо в това ,но не се обиждайте имах предвид. Винаги може да се намери повод за спор ,но е ненужно да има в спора обиди.

Не съм никой да ви давам съвети ,просто реших да споделя мнение ,както съм го правил винаги досега )

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Само Черно Море Варна.

току-що, AAUUXX написа:

Провокация и спорове няма лошо в това ,но не се обиждайте имах предвид. Винаги може да се намери повод за спор ,но е ненужно да има в спора обиди.

Не съм никой да ви давам съвети ,просто реших да споделя мнение ,както съм го правил винаги досега )

Видял ли си коте, по гръб да пада? 😉

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Много.

Ето я.

Прав си ще я хареса..

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Много.

Ето я.

Прав си ще я хареса..

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Само Черно Море Варна.

Ботев -Враца оле

преди 3 минути, Звяра! написа:

Видял ли си коте, по гръб да пада? 😉

Зависи от височината D

Всеки трябва да отстоява мнението си и да защитава тезата си.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Паламуд (Мичурин) е отборът от нашето черноморие на който симпатизирам wink12

Тези не съм ги чувал още по малко гледал ohmy

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Зависи от височоната D

Всеки трябва да отстоява мнението си и да защитава тезата си.

С теб влизал ли съм в задълбочен спор? 🙂 Имал ли съм много възможности да го направя? 😉

преди 1 минута, Звяра! написа:

С теб влизал ли съм в задълбочен спор? 🙂 Имал ли съм много възможности да го направя? 😉

Не сме спорили задълбочено ,но няма и за какво да спорим толкова ,ти пишеш своето мнение аз моето и толкова ,дали аз ще приема твоето или ти моето за вярно не е от значчеие за никой от нас ,нито пък повод да се караме

току-що, AAUUXX написа:

Не сме спорили задълбочено ,но няма и за какво да спорим толкова ,ти пишеш своето мнение аз моето и толкова ,дали аз ще приема твоето или ти моето за вярно не е от значчеие за никой от нас ,нито пък повед да се караме

Отново си прав!!! 🙂

Бих добавил, че обидите или заяждането не печели спор!

Нашите коментари няма да променят НИЩО! )

Ти като човек, който ме познава, би ли приел, че АЗ ще се обърна срещу някой за да го дразня или да се заяждам с него без никаква причина? 🤔

преди 3 минути, Звяра! написа:

Отново си прав!!! 🙂

Бих добавил, че обидите или заяждането не печели спор!

Нашите коментари няма да променят НИЩО! )

Ти като човек, който ме познава, би ли приел, че АЗ ще се обърна срещу някой за да го дразня или да се заяждам с него без никаква причина? 🤔

Е ,случвало се е да ги провокираш не веднъж, я от нов профил ,я с това което си написал ,но пък и друг път съм писал че си го правил с цел забава ,не с цел да се случи конфликт ,но пък покрай спора достигате до конфликт.

току-що, AAUUXX написа:

Е ,случвало се е да ги провокираш не веднъж, я от нов профил ,я с това което си написал ,но пък и друг път съм писал че си го правил с цел забава ,не с цел да се случи конфликт ,но пък покрай спора достигате до конфликт.

И това - без причина?

току-що, Звяра! написа:

И това - без причина?

Нищо не се случва без причина ,но когато влезеш в конфликт с някой е очаквано да получиш отговор в същия стил.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Какво е направила Франция?

Неправи здрави пежа lock

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.