Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 8 минути, Звяра! написа:

Завъртя гъзицата..... 😂

Лека банда, и да си имате едно наум! 😉

Ми, я Украйна, я Македония.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Пак почнаха да гласуват по съседски. А нашите съседи не гласуват за нас. А любимата Украйна не даде ни 1 точка за нас.

преди 1 час, Звяра! написа:

Няма ли да е им е по-лесно просто да се изтеглят от Украйна и да се държат не като ВЕЛИКИ, а като една нормална държава?

Тогава щяха да имат учястие навсякъде, не само на Евровизия?

Греша ли? 🤔

Грешиш, разбира се. Ако това беше причината и Израел нямаше да участват, защото и те не са се изтеглили от Окупираните територии, както повеляват няколко резолюции на ООН.

А, искаше да се откаже момичето., заради хейтърите. И аз исках Мона да участва и не ми хареса песента, но не съм я плюл.

Както и да е.

Бангаранга!❤️

Как стана този фокус с песента на ДАРА, не разбрах. зарадвах се много, но признавам, че имаше и по-хубави песни-харесах норвежеца, който е норвежкият Фреди Меркюри, харесах даже кипърката, която е кипърската Шакира. Датчанинът и чехът също пееха по-добре от нашата народна певица ДАРА. бАЛЕТЪТ БЕШЕ ДОБЪР, ИМИТИРАХА хореографията на една австралийска песен за едни избягали от лудницата. Имам чувството, че от съжаление и даваха точки някои .

Всички българи сами казват, че Евровизия е политически конкурс.

Нагласено е Дара да спечели, защото се проведе Джиро ДИталия у нас и България доби популярност и за да прецакат Израел, защото щеше да стане огромен скандал, ако Израел беше спечелила.

преди 1 минута, Муца Дебелогъзова написа:

Нагласено е Дара да спечели, защото се проведе Джиро ДИталия у нас и България доби популярност и за да прецакат Израел, защото щеше да стане огромен скандал, ако Израел беше спечелила.

Глупости. Браво на България. 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Не видя ли вота. Мръсниците как гласуваха. Това ми било съседи.

преди 3 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Ти нямаш думата.

Всичко Българско и родно трябва да се подкрепя.Спри хейта не ми се прави на политик, какво било що било,ако баба ти беше мъжка ще да е касичка.

преди 8 часа, АСПЕКТ написа:

Е, вий да. Вий сте над 40. Готина песен. Ако не е първа поне ще е поне 3.

Кво се правиш бе, смешен! Нали ти сам каза, че помниш началото на кариерата на Гумени Глави и кой бил в началния им състав. Плюс това и заведения във Варна от началото на 90-те.

Лъжльо!😃

преди 1 минута, Муца Дебелогъзова написа:

Кво се правиш бе, смешен! Нали ти сам каза, че помниш началото на кариерата на Гумени Глави и кой бил в началния им състав. Плюс това и заведения във Варна от началото на 90-те.

Лъжльо!😃

Гумени глави е създадена през 94. Сега говорим за Дара.

Варна е града!

Лъжльо!😃

Това ми е любимата песен от моето детство.

Гумени Глави.

Еми да де, и ти ги помниш откакто са създадени, тоест от пеленаческа възраст. 😃 Плюс ресторантите в кварталите на Варна.

Свръхмозък.

Няма да казвам точно на колко съм бил. Но не можеш да смяташ. Да кажем бил съм 3 клас. Те са създадени 94 година. Сметни. Прави ли това над 40 години.

2026-1994 прави 32. Пак няма 40.

преди 26 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Абе защо все трявба да търсим някакви конспирации?
Тоя ако това, оня ако онова, ма щото едикво си...
На ганя всичко му е нагласено.
Има си регламент, и аз се чудя как са гласували толкова много за подчовеците ама на.
А запрете се, България спечели и при това заслужено, изслушах всички песни втч. и тия дето не се класираха за финал, нашата е най добрата, останалото е живото доказателство за това колко се е изчерпал вече музикалния свят.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Няма да казвам точно на колко съм бил. Но не можеш да смяташ. Да кажем бил съм 3 клас. Те са създадени 94 година. Сметни. Прави ли това над 40 години.

Да, прави над 40! 😄

преди 30 минути, Bubbles написа:

Има си регламент, и аз се чудя как са гласували толкова много за подчовеците ама на.
А запрете се, България спечели и при това заслужено, изслушах всички песни втч. и тия дето не се класираха за финал, нашата е най добрата, останалото е живото доказателство за това колко се е изчерпал вече музикалния свят.

Това е някакво чудо. Такава малка държава и с такива гадни съседи. Румънски композитор, а румънците не дадоха много точки.

преди 28 минути, Bubbles написа:

Това казваха 90% от българите , че е политически нагласен конкурс.

Сега защо не е!?! Само защото вашето "момиче" (на 27 години) спечели!?! Обясни логиката!

преди 26 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Това казваха 90% от българите , че е политически нагласен конкурс.

Сега защо не е!?! Само защото вашето "момиче" (на 27 години) спечели!?! Обясни логиката!

Някакво чудо. Не видя ли букмейкърите за кого гласяха победата. После пък до последно държаха Израел на първо място. Телевотингът, на зрителите над 300 точки обърна мача. А и защото обичайното съседски вот им изигра лош късмет. Молдова за Румъния, Кипър за Гърция, Гърция за Кипър, Хърватия за Сърбия, Сърбия за Хърватия. Което е абсурдно. Как сърби и хървати ще се обичат? Скандинавските държави... да не ги изреждам. Само 4 или 5 бяха, които дадоха на Дара 12 точки. Имаше и няколко, които дадоха 10 и 7. Браво. Но Сърбия, Грузия, Украйна, Румъния, Гърция дадоха 3 точки, Украйна даде нищо. Не даде нищо и на Полша. Уууууу.

Ходете на Гърция и им пълнете хазната. Гадняри. Можеха поне 5 или 10 точки.

juan guillermo cuadrado no GIF by Subway Colombia

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.