Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 8 минути, Teemo v. X написа:

Свети Рестартий

1.png

Изба, платки, поп, пиячка... липсват само кюфтаците и главния герой - Влади.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 43 минути, Teemo v. X написа:

Правиш нова тема, пускаш увод с ИИ, после самоцитираш увода и отговаряш пак с ИИ.

Тее изпердашиха яко...

Следващият стадий е да се самодокладваш.

Между другото... правил съм го два пъти (мисля... или 3 беха) и това са единствените ми доклади.

И двата пъти (или колкото там беха) се бях разсеял и цензуриращият бот ме гепи, потри ръце, направи се на моралист, оцвети ми поста в розово и каза да очаквам преглед от модератор (май нешо такова). И понеже това бяха вицове (доколкото помня) и то ситуационни... тоест като минат два дни, бем ти и вица, се самодокладвах. За по-бързо. И два-трите пъти постовете беха прегледани и пуснати. Но това беше отдавна и спомените ми вече избледняват. Макар че... поне единия път май все още мога да си го намеря... И понеже и на самия мен ми стана любопитно....

2021 съм писал (бaxти нарциса съм... самодокладвам се... самоцитирам се... само... пардон, тва беше друго... или пък не)...

Мдаа, вицът ми още розовее. Ем си го докладвах сам. Мноо важно. Отказвам се от него. И без това е тъп.

едит: и не знам естествен, изкуствен или некъф друг (примерно извънземен) интелект/бот ми го е пуснал, щото после получих това....

MQTE9uI.jpg

Аз си го харесвам.

преди 1 минута, nusho73 написа:

Като става дума за AI. Кое е AI е най добро?

Това което не ти казва - ай не ме занимавай с глупости.

Всички ИИ следват един и същи алгоритъм и не трябва да им бъдат различни отговорите на един и същи въпрос.

преди 54 минути, Joss Bomon написа:

Изба, платки, поп, пиячка... липсват само кюфтаците и главния герой - Влади.

Той е правил снимката.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Това което не ти казва - ай не ме занимавай с глупости.

Всички ИИ следват един и същи алгоритъм и не трябва да им бъдат различни отговорите на един и същи въпрос.

А като започнат да философстват и вземат че се увлечат от неадекватност стават още по интересни.😁

преди 11 минути, nusho73 написа:

Като става дума за AI. Кое е AI е най добро?

От цензурираните Gemini и Claude. Perplexity също става.

Как се прави статия:

1. заглавие - Мбапе коментира скандала между Валверде и Чуамени

2. съдържание - Нападателят на Реал Мадрид Килиан Мбапе заяви, че няма информация от първа ръка

за конфликта между съотборниците му Федерико Валверде и Орелиен Чуамени.

"Не бях там и не мога да потвърдя нищо. Бях си тръгнал и не знаех какво се е случило.

Разполагах със същата информация като вас“, каза Мбапе, цитиран от Managing Madrid.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

От цензурираните Gemini и Claude. Perplexity също става.

По 200 евро абонамента Про Версията.

Screenshot_20260515-172409.png

преди 4 часа, Bubbles написа:

Нали уж сме българи?

Що все тряя да се правим на по-умни от Платон и по-праведни от папата?
Пък и аз вгледах снощи и останалите претенденти и ни един не струва.

Песента на Албания е за майката. Семейството.

На Латвия пък е песента за дете, което израства в семейство на алкохолици.

И моите 5 цента за евровизията - нешо... никога не ме грабвала (да бе, да, разбирам, АББА, Селин Дион...) и съм сигурен, че вината за това е изцяло моя...

Иначе, бих споменал Дана Интернешънъл - 1998... специално внимание на 2-рото място на Верка Сердючка - 2007, Кончита Вурст - 2014... след което дори Нета Барзилай, Манескин (или Монескин, простете, ако нешо...) и останалите не можаха да ме докоснат. Доколкото успяваха да се промъкнат през звукозащитните ми "екрани". Предполагам липса на добър вкус от моя страна.

Мъж се обяснява: "Харесваш ми, защото имаш тънко чувство за хумор, не се превземаш, като другите жени, имаш стил и не си крайна. С две думи: страшни цици".

Не визирам ничии... ко думата "цици" звучи неприемливо за аудиторията, заменете я с "ненки". Просто... плах опит за метафора ... Щото, според мен, каквото и да ми разправят, за която и да е победила песен... изключителна, разтърсваща, хипнотизираща, божествена... вотът в крайна сметка винаги е бил и е (освен некое изключение в суматохата... стават грешки) политически, политкоректен, икономически, съседски... и какъвто и друг се сетите... стига да не е свързан с песента и изпълнителя, като такива. И музикален "VAR" да измислят (ако не са го измислили още), се тая. А това, че домакинството (за което сигурно се бута като за олимпийско) обикновено е обвързано с ланшната победа е ... сладоледа на черешката.

Желая успех на Дара, но според мен мачът вече е свирен, домакинството - дадено... и моите съжаления - налице. Желая и да греша!

преди 30 минути, lebel написа:

И моите 5 цента за евровизията - нешо... никога не ме грабвала (да бе, да, разбирам, АББА, Селин Дион...) и съм сигурен, че вината за това е изцяло моя...

Иначе, бих споменал Дана Интернешънъл - 1998... специално внимание на 2-рото място на Верка Сердючка - 2007, Кончита Вурст - 2014... след което дори Нета Барзилай, Манескин (или Монескин, простете, ако нешо...) и останалите не можаха да ме докоснат. Доколкото успяваха да се промъкнат през звукозащитните ми "екрани". Предполагам липса на добър вкус от моя страна.

Мъж се обяснява: "Харесваш ми, защото имаш тънко чувство за хумор, не се превземаш, като другите жени, имаш стил и не си крайна. С две думи: страшни цици".

Не визирам ничии... ко думата "цици" звучи неприемливо за аудиторията, заменете я с "ненки". Просто... плах опит за метафора ... Щото, според мен, каквото и да ми разправят, за която и да е победила песен... изключителна, разтърсваща, хипнотизираща, божествена... вотът в крайна сметка винаги е бил и е (освен некое изключение в суматохата... стават грешки) политически, политкоректен, икономически, съседски... и какъвто и друг се сетите... стига да не е свързан с песента и изпълнителя, като такива. И музикален "VAR" да измислят (ако не са го измислили още), се тая. А това, че домакинството (за което сигурно се бута като за олимпийско) обикновено е обвързано с ланшната победа е ... сладоледа на черешката.

Желая успех на Дара, но според мен мачът вече е свирен, домакинството - дадено... и моите съжаления - налице. Желая и да греша!

Ми наобратно - ще взема 5 цента... Може да се гледат травестотии всяка вечер между "Лъвов мост" и "Баня Баши" , градинката на "Лавеле"

преди 34 минути, Teemo v. X написа:

Ми наобратно - ще взема 5 цента... Може да се гледат травестотии всяка вечер между "Лъвов мост" и "Баня Баши" , градинката на "Лавеле"

Хванал Драконът вълка в гората и му казва:
- Виж, записвам си: "Вълк, сив, един брой". На обед ще дойдеш пак при мен и ще те изям. Разбра ли?
- Разбрах.
- Има ли въпроси?
- Няма.
Тръгнал си вълкът нещастен. След малко Драконът хваща лисицата.
- Гледай, хитрушо, записвам си: "Лисица, рижа, опашата, един брой". Днес на вечеря ще дойдеш при мен и ще те изям. Разбра ли?
- Разбрах.
- Въпроси има ли?
- Няма.
Тръгнала си лисицата, заплакала. А Драконът среща заека.
- Виж сега, зайче, записвам в тефтера: "Заек, сив, дългоух, един брой". Утре на закуска ще дойдеш при мен и ще те изям. Разбра ли?
- Разбрах.
- Въпроси има ли?
- Само един. Може ли да не дойда?
- Може. За-черк-вааам.

Та... зачеркни ме

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

По 200 евро абонамента Про Версията.

Screenshot_20260515-172409.png

Песента на Албания е за майката. Семейството.

На Латвия пък е песента за дете, което израства в семейство на алкохолици.

Е Евровизия не е конкурс за лирика...

Ко туй нещо за 200 пари?

преди 2 часа, lebel написа:

Хванал Драконът вълка в гората и му казва:
- Виж, записвам си: "Вълк, сив, един брой". На обед ще дойдеш пак при мен и ще те изям. Разбра ли?
- Разбрах.
- Има ли въпроси?
- Няма.
Тръгнал си вълкът нещастен. След малко Драконът хваща лисицата.
- Гледай, хитрушо, записвам си: "Лисица, рижа, опашата, един брой". Днес на вечеря ще дойдеш при мен и ще те изям. Разбра ли?
- Разбрах.
- Въпроси има ли?
- Няма.
Тръгнала си лисицата, заплакала. А Драконът среща заека.
- Виж сега, зайче, записвам в тефтера: "Заек, сив, дългоух, един брой". Утре на закуска ще дойдеш при мен и ще те изям. Разбра ли?
- Разбрах.
- Въпроси има ли?
- Само един. Може ли да не дойда?
- Може. За-черк-вааам.

Та... зачеркни ме

Не беше към теб. Така дойде. Не съм те и записвал...

преди 6 минути, lebel написа:

Не съм си го и помислил.

Ония дни щях да ти шерна една работа, беше изключил личните. Сега по някаква причина, непонятна за мен , съм изтрил българската версия и имам само английската...

Държа ги изключени. Бях ги включил инцидентно, щото очаквах неква реакция, която така и не се появи... и пак ги изключих.

Когато пожелаеш, кажи да ги включа.

-- -- -- -- --

преди 20 минути, lebel написа:

Държа ги изключени. Бях ги включил инцидентно, щото очаквах неква реакция, която така и не се появи... и пак ги изключих.

Когато пожелаеш, кажи да ги включа.

-- -- -- -- --

Ако искаш английската версия. За българската - малко повече време че, утре или вдругиден заминавам на разходка...

преди 6 минути, Teemo v. X написа:

Ако искаш английската версия. За българската - малко повече време че, утре или вдругиден заминавам на разходка...

Ако е това, което предполагам, предпочитам българската... за да съм по-полезен (едит: казват, че дяволът е в детайлите)... и ако не е проблем, разбира се. Или руската ( :шега: ). Когато - тогава.

Приятна разходка!

едит2: дано има къде да гледаш финала на евровизията

преди 15 часа, Greta Crocheter написа:

Нищо. Но Дара има дух и се представя много добре. Всички участници са се подготвили, но нашата изпъква, защото не се страхува да вдигне шум около себе си. На моменти имам чувството, че е като навита на пружинка и само някой да я попита нещо, започва да повтаря "Бангаранга, бангаранга". Тя може да има голям екип, но всички погледи са вперени в нея. Напрежението си казва думата.

Коя песен е хубава?

Какъв дух? За мен тази се тресе като луда кобила.

Хубави са на Финландия, Дания и Чехия.

преди 14 часа, nusho73 написа:

Кой, според вас ще спечели Евровизия ? И да паднем и да пием ,пак ще се напием. За тези които могат да пият.

Не случайно е кур,шума ,прави пожари .

"Да не я мислим Дара. Дара и арпаджик на Женския пазар да продава, пак ще е звезда и пак само нейната сергия ще ви търсят очите, и пак цялата ипотека за арпаджик ще похарчите. Защото това момиче има харизма и мащаб, с които или се раждаш, или не. И вместо да се облегне на генетика и сексапил и да я кара по-полека през живота, тя се скъсва от бачкане, за да си преследва мечтите.

Дара дразни прекършените. Отказаните от друг или отказалите се сами да вярват, че в този живот има и хубаво. Че в България има хубаво. Забилите поглед в калта няма да простят на никого, камо ли жена, че стъпва на червен килим по-спокойно и естествено, отколкото те стъпват на плочките вкъщи.

Да не я мислим Дара. Да помислим нас. Кои искаме да бъдем - вятър в платната или котва на шията на едно 27-годишно момиче? Защото Дарина Йотова преди всичко не е "българският представител на Евровизия" или виртуална чернова за нашите съобщения, мили или отвратителни, а човек, който има работа, харесва си работата и се опитва да я върши добре. Толкоз.

Успех, Дара. Не прави нищо за нас. Направи го за себе си."

Е не, тия мъже много на сухо стоят, щом пишат такива хвалебствия за мармозетката, дето има глас на мутиращ мъжки пубер.

Извинявам се нали... Но в БезДара нито има нежност, нито харизма, нито хубав глас.

Една татуирана пушачка, която е направена известна от Саня Армутлиева и Дони, на които им се подмазва от 10 години.

0402325001531739394_big.jpg

images?q=tbn:ANd9GcTIkxOnjGvAej6XBaCTYUM

преди 6 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Извинявам се нали... Но в БезДара нито има нежност, нито харизма, нито хубав глас.

Тя стана втора на "X Factor България" преди няколко години. Това не става ако не можеш да пееш. Мисля че има и награда от БГ Радио за "БГ изпълнителка на годината"...

Добро ви утро bye1

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.