Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 11 минути, pepel_ot_roza написа:

Не мога да си я спомня. Еми, ще се ходи до сервиз, щом не става сама да го направя с нечия помощ

Ресет на паролата на акаунта. Удостоверяваш че ти използваш устройството. Чакаш един - два дена за имейл и си променяш паролата за устройството.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

Ресет на паролата на акаунта. Удостоверяваш че ти използваш устройството. Чакаш един - два дена за имейл и си променяш паролата за устройството.

Ако знае имейла с който е свързан акаунта иначе сервиз.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

За без пари - преисталл, със загубване на всяка информация.

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

За без пари - преисталл, със загубване на всяка информация.

Аз нямам опит с айфоните ,ако имаш такъв и не ти предствлява трудност стдействай на Розичка, в сервиз ако занесе телефона същото ще струва стотина евро може и повече според модела.

току-що, vlado1985 написа:

Трябва да имаш Apple акаунт за да се свършжеш с поддръжката на ябълките и да ти съдействат ако има акаунт при тях спомни си с коя поща е правен акаунта и пробвай да си възстановиш паролата.

Е, това го знам. :)

преди 9 минути, vlado1985 написа:

А добро утро ви.newspaperАз сега се качих в стаята ми щото до преди малко бях в избата и пак ще ходя там да си побачкам.

А и като знам какво ме чака направо ми се отщява да се разправям.

Празника за само за мед сестрите ли е или и за доктори тъкмо ще имам повод да бъзикна един приятел доктор който ми звъня снощи и после може да го бъзикна.😁

Това е доста старо парче отдавна не го бях слушал и го бях забравил.

преди 1 минута, nusho73 написа:

Кой модел iPhone е?

Колко опита за отключване остават?

Имаш ли iCloud backup включен?

Знаеш ли Apple

преди 4 минути, nusho73 написа:

Кой модел iPhone е?

Колко опита за отключване остават?

Имаш ли iCloud backup включен?

Знаеш ли Apple ID и паролата?

Няма повече опити за отключване на екрана. Иначе имейла го имам.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Ако знае имейла с който е свързан ака

преди 9 минути, vlado1985 написа:

Трябва да имаш Apple акаунт за да се свършжеш с поддръжката на ябълките и да ти съдействат ако имаш акаунт при тях спомни си с коя поща е правен акаунта и пробвай да си възстановиш паролата.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

току-що, pepel_ot_roza написа:

Е, това го знам. :)

Няма повече опити за отключване на екрана. Иначе имейла го имам.

Благодаря на всички отзовали се. Не съм на ти.. много, много, затова ще се наложи сервиз :)

преди 16 минути, vlado1985 написа:

А добро утро ви.newspaper...

Празника за само за мед сестрите ли е или и за доктори тъкмо ще имам повод да бъзикна един приятел доктор който ми звъня снощи и после може да го бъзикна.😁

...

Само за медицински сестри и може би и за мрдицински братя. Утепало се е за бъзик на доктори.

Че се сетх и за виц...

Двама римляни си говорят:

• Братчет, ти е*ал (щех да напиша "спал", ама си викам - къф спал ве, бaxти римляните, само Николайчовите пишат "спал") ли си мед. сестра?

• Не, братчет. Само обикновена.

преди 2 минути, pepel_ot_roza написа:

Благодаря на всички отзовали се. Не съм на ти.. много, много, затова ще се наложи сервиз :)

Преди сервиза опитай тук.

преди 3 минути, Teemo v. X написа:

преди 19 минути, pepel_ot_roza написа:

Телефонът ми е наследство от детето. Документите му са някъде по кашоните.( ако при преместването в БГ не сме ги хвърлили) Дори не знам 13 при макс ли е или 14.

Не знам модела.

Детето сигурно вече си е прехвърлило информацията на новия телефон, така че едва ли трябва да се пази.

току-що, Greta Crocheter написа:

Детето сигурно вече си е прехвърлило информацията на новия телефон, така че едва ли трябва да се пази.

Да, цялата му информация е прехвърлена на новия му телефон. Аз си направих акаунт на Епъл и го зарязах, без да го ползвам.

преди 5 минути, pepel_ot_roza написа:

Качествен кабел

изключваш устройството

поставяш кабела в телефона и компютъра

натискаш продължително страничното копче, докато на компютъра се появи Restore/update - натискаш Restore и чакаш да си свърши работата

Ако компа ти е с Windows ще трябва предварително да инсталираш iTunes

преди 10 минути, Teemo v. X написа:

3

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

Качествен кабел

изключваш устройството

натискаш продължително страничното копче, докато на компютъра се появи Restore/update - натискаш Restore и чакаш да си свърши работата

Благодаря ти. :)

преди 20 минути, lebel написа:

Само за медицински сестри и може би и за мрдицински братя. Утепало се е за бъзик на доктори.

Че се сетх и за виц...

Двама римляни си говорят:

• Братчет, ти е*ал (щех да напиша "спал", ама си викам - къф спал ве, бaxти римляните, само Николайчовите пишат "спал") ли си мед. сестра?

• Не, братчет. Само обикновена.

Значи тоя моя приятел доктора определено ще го бъзикна днес по някое време. Той винаги кат ми се обади все ми опява за кръвното и все ме вика на преглед но му отказвам най редовно щото не ми се слушат глупости и как трябвало да се пазя.

Айде аз тъкмо си изпуших цигарата и слизам да се захващам да побачкам и като знам какво ме чака.shock11

преди 30 минути, pepel_ot_roza написа:

3

Благодаря ти. :)

Отиваш тука и ти зануляват паролата.

https://iforgot.apple.com

преди 2 минути, pepel_ot_roza написа:

Здравей. Ще опитам с кабела и компютърa, но благодаря

Кабелът и компютъра ще се изтрие всичко, освен ако не се качени нещата на icloud, а така само паролата. Моля.

току-що, АСПЕКТ написа:

Кабелът и компютъра ще се изтрие всичко, а така само паролата. Моля.

То, няма нищо ценно за запазване. Така ще се отключи екрана и ще си направя всичко наново.

преди 45 минути, Teemo v. X написа:

Качествен кабел

изключваш устройството

Вече никой не ползва iTunes. Ябълката го махна от Каталина насам. Има, няма от 2018 година го няма.

https://en.wikipedia.org/wiki/MacOS_Catalina

iTunes is replaced by separate Music, Podcasts, TV and Books apps, in line with iOS. iOS device management is now conducted via Finder.[31][32]

преди 5 минути, pepel_ot_roza написа:

То, няма нищо ценно за запазване. Така ще се отключи екрана и ще си направя всичко наново.

Do It Reaction GIF

преди 6 минути, pepel_ot_roza написа:

Добре.😁

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Вече никой не ползва iTunes. Ябълката го махна от Каталина насам.

Ей, престани да ме цитираш. Не разбра ли че си противен. Не само на мен... Сега объркваш и момичето. Гледай си кенефите и не се занимай с несвойствени за теб неща.

току-що, Teemo v. X написа:

Ей, престани да ме цитираш. Не разбра ли че си противен. Не само на мен... Сега объркваш и момичето. Гледай си кенефите и не се занимай с несвойствени за теб неща.

Аз за разлика от тебе ползвам и имам уреди на ябълката. Ти върви и си цапай там фланелките. Прави се на дизайнер.

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

Кой на кого е противен, това не ме интересува. Спрял съм хорското мислене много отдавна. Не се водя от тълпата.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Вече никой не ползва iTunes. Ябълката го махна от Каталина насам. Има, няма от 2018 година го няма.

https://en.wikipedia.org/wiki/MacOS_Catalina

iTunes is replaced by separate Music, Podcasts, TV and Books apps, in line with iOS. iOS device management is now conducted via Finder.[31][32]

Имам едни стари IPOD които си ползвам и все още държат, и сега разбирам защо не се получава зареждането на нови записи през Itunes 😄Явно съм пропуснал тази промяна от страна на Apple. От това изброеното, коя опция е най-добра да ползвам за да мога да си качвам пак mp3 на ipod ? Компютъра е на windows ако това има значение.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Аз за разлика от тебе ползвам и имам уреди на ябълката. Ти върви и си цапай там фланелките. Прави се на дизайнер.

Кой на кого е противен, това не ме интересува. Спрял съм хорското мислене много отдавна. Не се водя от тълпата.

Какви реди? Парцал Apple. Или лайностъргачка iOS ?

Като инсталира Apple Device (така се казва, да те открехна че с този ии сте много смели) и като даде десет грешки. Ма ти откъде да знаеш...

Казах ти - не се занимавай с несвойствени работи за длъжността ти.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.