Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Де да беше това.

Снощи ми се обади един приятел, да ми каже че ще дойде до нас да ми остави, лаптопа си да му го оправям и понеже беше късно днес се захванах. Лаптопа е бил в няколко сервиза и в последния сервиз в който е бил едно че не са направили нищо ами ептем са се оакали имаше прекъснати писти до сокета и 2 керамични кондензатора за сменяване. Тея незнам какво са правили ама като видях какво са сътворили една буца голяма все едно гледаш планина от калай и едвам разкарах калая.

И като за капак нали още не ми е готова станцията с топъл въздух си играх със поялника час и половина да претоплям калая и да го махам щото по едно време много ми загря ел вакуум помпата и викам айде да я оставя малко да почине и изстине.

После па се занимавах да му сменявам контролера на входната верига щото дал на късо и чипа ни приема ни предава.

Та много се замислям вече да спра да се занимавам с умрели дъна да ги съживявам просто днес ептем си вдигнах нервите с тоя лаптоп и като ми се падне пак такъв умрял направо ша предлагам смяна на дъното.

Едно че не си заслужава ремонта и нервите а и си е губене на време доста часове като през това време мога да обърна внимание на друга машина не толкова проблемна.

Имаш ли някаква класация с дъна, които са ти минали през ръцете и можеш да кажеш, ето това дъно няма да дам и 1 лев за това дъно. Примерно MSI?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Имаш ли някаква класация с дъна, които са ти минали през ръцете и можеш да кажеш, ето това дъно няма да дам и 1 лев за това дъно. Примерно MSI?

Класация точно нямам. А за MSI не са лоши дъна като цяло макар че и при тях има някои дървета от бюджетните модели с по малко фази и доста слаби модули за регулиране на напрежението VRM (voltage regulator module)

Ако сега реша да премина на ам5 определено няма да се спра на asrock asus gigabyte по скоро бих взел на msi някое дъно с повече фази.

преди 59 минути, АСПЕКТ написа:

Нямаше да ти отговарям, но би ли споменал с какво точно съм попарил някои потребители? И кои потребители. Поне едно 1 име.

Ми аз съм ти посочил конкретната причина, поради която за мен си на нивото на Лоботомиро20.

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Ми аз съм ти посочил конкретната причина, поради която за мен си на нивото на Лоботомиро20.

Въпросът ми бе друг и към друг. Отговаряш на въпрос, който не съм питал.

преди 33 минути, ivottoshev написа:

И това защото съм казал, че Румен Радев се боде с антиспайкова течност без да махнат капачката?

Няма да осирате темата! Тук си говорим за сериозни неща. Давам думата на @Муца Дебелогъзова, за да ни запознае с трендовете ( и аз знам такива думи) в к-pop.

Другарко, моля!

преди 34 минути, ivottoshev написа:

И същият Радев каза, че зеленият сертификат ти дава свобода?

https://offnews.bg/izbori/radev-zeleniat-sertifikat-dava-svoboda-763998.html

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Въпросът ми бе друг и към друг.

Въпросът ти е към друг, но касае и мен.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Отговаряш на въпрос, който не съм питал.

Така ли? Преведи ми тези твои думи, плийс:

"би ли споменал с какво точно съм попарил някои потребители? И кои потребители."

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

И същият Радев каза, че зеленият сертификат ти дава свобода?

https://offnews.bg/izbori/radev-zeleniat-sertifikat-dava-svoboda-763998.html

Нещо смешно ли пушиш в момента?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

"би ли споменал с какво точно съм попарил някои потребители? И кои потребители."

преди 5 минути, ivottoshev написа:

И защото съм писал като съм цитирал, че Радев го бодат със спринцовка, която не е махната капачката и е казал, че зеленият сертификат носи свобода, съм те попарил? Съм ти скършил крилата? Съм ти чупил хатъра?

Кой пуши в момента нещо смешно? Абе, вий нормални ли сте в България? Останали ли са някакви нормални хора? За какво си говорим. Нямам думи.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Ох, горкият.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

И защото съм писал като съм цитирал, че Радев го бодат със спринцовка, която не е махната капачката

Именно, именно. Точно такива кафяви сайтове ползва и Лоботомиро20. Едно към едно сте.

току-що, ivottoshev написа:

Именно, именно. Точно такива кафяви сайтове ползва и Лоботомиро20. Едно към едно сте.

Кафяви сайтове?

Виждам микрофони на 3те национални медии?

БНТ?

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Кафяви сайтове?

Виждам микрофони на 3те национални медии?

БНТ?

А да виждаш някъде по 3те национални медии да се боцка със "спринцовка, която не е махната капачката"?

Не мисля да цапам повече тази тема. Искаше да да видиш човек, който те е уважавал, но на когото си му паднал в очите - ето, показах ти че в мое лице има такъв човек.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

А да виждаш някъде по 3те национални медии да се боцка със "спринцовка, която не е махната капачката"?

Не мисля да цапам повече тази тема. Искаше да да видиш човек, който те е уважавал, но на когото си му паднал в очите - ето, показах ти че в мое лице има такъв човек.

Даваха го по телевизията, човек. Това, че си сляп, аз не съм виновен.

Ще гласувам за Гърция.

Евровизия 2026 започна.

😀

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Asrock за AMD никак не бях доволен от тях навремето когато ползваха nForce чипсети.

току-що, AAUUXX написа:

Asrock за AMD никак не бях доволен от тях навремето когато ползваха nForce чипсети.

И аз имах много ASRock и винаги издишат. Също и MSI, но има и качествени сред тях. Асус става.

току-що, AAUUXX написа:

Старото ми дъно което е в избата е със същия чипсет то даже и графиката е вградена в него и понеже си е горещ го охлаждам с 45мм вентилаторче и прясна паста щото заводско поставената термодъвка е голавода.

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Интернет агресивтв е най големия проблем в интернет, много по трудно е уважителното общуване и може би това е причината.

Кво алтер его, кви пет кинта... Двама ми писаха на лично да го оставя, ей такива застъпници които вече не могат да го търпят. Единия - той е на 18, още млад бла-бла. Другия - той е на 25... Мижитурката в същото време пише в една тема че е на 45... Значи търси внимание и лъже най поголовно и на лични съобщения. Само и само да се смилят - точно като мангау пред борсата за кило ориз.

Да съм се карал с теб? Или с някой който... Има много хора от форума, с които сме се срещали и продължаваме да се срещаме и поддържаме контакти.

Ама от време на време ми писва от специалисти, невиждали компютър. Оня Владо и той - ама моля другарко... Търпях го с години с лъжите за попа, плъха, колко пиел, накрая ми писна и му казах не, ами му показах че е гола вода и кал по гърба.

Такива измислени герои - да вървят на

преди 12 минути, Teemo v. X написа:

...

Да съм се карал с теб? ...

...

Не го питай, че сега ш'ти изнесе лекция. По демагогия. Не че не ми бачка скрола, но... не е учтиво.

-- -- -- -- -- --

преди 23 минути, Teemo v. X написа:

Кво алтер его, кви пет кинта... Двама ми писаха на лично да го оставя, ей такива застъпници които вече не могат да го търпят. Единия - той е на 18, още млад бла-бла. Другия - той е на 25... Мижитурката в същото време пише в една тема че е на 45... Значи търси внимание и лъже най поголовно и на лични съобщения. Само и само да се смилят - точно като мангау пред борсата за кило ориз.

Да съм се карал с теб? Или с някой който... Има много хора от форума, с които сме се срещали и продължаваме да се срещаме и поддържаме контакти.

Ама от време на време ми писва от специалисти, невиждали компютър. Оня Владо и той - ама моля другарко... Търпях го с години с лъжите за попа, плъха, колко пиел, накрая ми писна и му казах не, ами му показах че е гола вода и кал по гърба.

Такива измислени герои - да вървят на

Нямаше да те цитирам но понеже си ме вкарал в поста си те цитирам. Оня Владо както се изказваш какво и той че нещо немога да се сетя.

Ти сам ми влизаш в някои теми и ми се правиш, на разбирач и на края се оказва че нищо незнаеш ама да се изкараш, знаещ пред другите нали. И за какво съм излъгал за попа ли. 😁Е ти наистина си уникален даже и за пиенето ми намекваш виш сега няма да ти се обяснявам а и нямам такова намерение колко си пия и колко не едва ли някой го вълнува,

Но ти много се вживяваш явно и ако ти неможеш да пиеш или от най малкото те хваща много бързо това не е мой проблем.

преди 6 минути, vlado1985 написа:

Нямаше да те цитирам но понеже си ме вкарал в поста си те цитирам. Оня Владо както се изказваш какво и той че нещо немога да се сетя.

Ти сам ми влизаш в някои теми и ми се правиш, на разбирач и на края се оказва че нищо незнаеш ама да се изкараш, знаещ пред другите нали. И за какво съм излъгал за попа ли. 😁Е ти наистина си уникален даже и за пиенето ми намекваш виш сега няма да ти се обяснявам а и нямам такова намерение колко си пия и колко не едва ли някой го вълнува,

Но ти много се вживяваш явно и ако ти неможеш да пиеш или от най малкото те хваща много бързо това не е мой проблем.

Това с плъха, попа който ти носи 40 дъна през ден и ти даже ги ремонтираш, за същото време, колко пиеш, как правиш от херувими - кози ли бяха и т.н. - ще го пропусна. Колко време те оставих да си живееш в измислиците. Обаче като почна да ми се правиш на разбирач от компютри (и не само на мен) - ти стана тясно... И аз ти го показах и други потребители ти го казаха и всички заедно ти се смеем. Емотката смях не означава че си забавен - смеем ти се на простотиите.

Не можеш да ме пипнеш нито за софтуер, нито за хардуер.

преди 50 минути, lebel написа:

Не го питай, че сега ш'ти изнесе лекция. По демагогия. Не че не ми бачка скрола, но... не е учтиво.

-- -- -- -- -- --

Щях да ти шерна нещо...

преди 16 минути, Teemo v. X написа:

Това с плъха, попа който ти носи 40 дъна през ден и ти даже ги ремонтираш, за същото време, колко пиеш, как правиш от херувими - кози ли бяха и т.н. - ще го пропусна. Колко време те оставих да си живееш в измислиците. Обаче като почна да ми се правиш на разбирач от компютри (и не само на мен) - ти стана тясно... И аз ти го показах и други потребители ти го казаха и всички заедно ти се смеем. Емотката смях не означава че си забавен - смеем ти се на простотиите.

Не можеш да ме пипнеш нито за софтуер, нито за хардуер.

На твое място бих се спрял да пиша глупости за човек когото непознавам.

Кога съм казал че попа ми носи през ден 40 дъна писал съм че ми носи по някой и друг кашон но не и бройки това са твои думи и не съм писал че отремонтирам на попа дъната пак твои думи.

А за пиенето явно ми държиш, сметка и те сърби и незнам за какви херувими и кози ми пишеш, пак твои някакви си свободни съчинения колкото да си писал. И така като гледам не аз ами ти явно си живееш в някакъв си твой измислен свят и какво си ми показал че разбираш от компютри софтуерно та даже и хардуерно.

Виж сега не ме интересува от какво разбираш и от какво не но и да искаш неможеш да ми стъпиш на малкия пръст колкото и да лаеш и да подскачаш това че си някакво злобно човече (същество) не е мой проблем но на теб явно така ти харесва.

Тъпанар ! Нямаш една твоя дума - всичко е от моя пост...

преди 1 час, vlado1985 написа:

незнам за какви херувими и кози ми пишеш

Поне веднъж седмично - правих един паметник с два ангела ама се бях напил и ги направих да приличат на кучета - примерно. И като ти дадат усмихната емотка - се кефиш... Казах ти - не ти се смеят защото си забавен

преди 49 минути, Teemo v. X написа:

Тъпанар ! Нямаш една твоя дума - всичко е от моя пост...

Смешко аз нямам една собствена дума така ли пишеш ми свободни съчинения измислени от теб самия и ми викаш че съм нямал една собствена дума.😁

преди 51 минути, Teemo v. X написа:

Поне веднъж седмично - правих един паметник с два ангела ама се бях напил и ги направих да приличат на кучета - примерно. И като ти дадат усмихната емотка - се кефиш... Казах ти - не ти се смеят защото си забавен

Да правя и все още правя модели това ми е едно от многото хобита и не се кефя на нечия реакция. Но според теб май е обратното аз поне не се изкарвам кат теб такъв какъвто не съм господин умнико.

И да вземеш да намалиш малко пиячката щото не ти се отразява много добре и да си използваш сивото вещество без да предписваш свои думи неверни на който и дае но като гледам май това при теб е невъзможно да се получи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.