Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 13 минути, Dankolov написа:

Не се притеснявай приятелю :) Мен също са ме обиждали с разни нецензурни и други думи,но аз не съм им обръщал внимание.Да не ти пука.Дето е казал Ръдиард Киплинг Ако можеш да запазиш разума си,когато всички около теб са го загубили те обвиняват за това ти не приемай тяхното недоразумение.Така,че не се притеснявай и не падай толкова ниско.С извинение на думата,но им телгли една майна и не се занимавай с такива дето са те обиждали.

О нежно акаунтче. На кой от десетте да ти тегля една майна ? Или на всичките ?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, Teemo v. X написа:

той е един приятел

съжалявам ако си го помислел за друг акаунт, няма нищо лошо към теб

преди 6 минути, Dankolov написа:

Аз като малък много играех NFS Underground 2 :) Много ми харесва и песента на Snoop Dogg - Riders on the storm :)

И аз. И отключвах хеликoптера. Нещо като Konami кодове...

преди 5 минути, Teemo v. X написа:

Аз не съм искал да те обидя.Просто реших да си изкажа мнението.Извинявай ако има нещо!

преди 3 минути, buldak написа:

той е един приятел

съжалявам ако си го помислел за друг акаунт, няма нищо лошо към теб

И не са един и същ с динг - донг, ли беше ?

Както и да е.

току-що, Teemo v. X написа:

Както и да е.

не са

преди 1 минута, Dankolov написа:

Аз не съм искал да те обидя.Просто реших да си изкажа мнението.Извинявай ако има нещо!

Ласкай гщо още. След още два - три поста ще започне да те зарибява с траверси.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

И аз. И отключвах хеликопетера.

Супер :) То преди в Замундата имаше такъв торент GTA Vice City Underground :)

преди 2 минути, Dankolov написа:

Супер :) То преди в Замундата имаше такъв торент GTA Vice City Underground :)

https://www.youtube.com/watch?v=6fV0wJRLT2U

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

Ласкай гщо още. След още два - три поста ще започне да те зарибява с траверси.

А ти знаеш ли,че в самолетостроението или в корабостроенето траверс се нарича Навигация или по просто казано Направление,перпендикулярно (90 градуса) на курса на плавателен съд или самолет.

току-що, АСПЕКТ написа:

Еха яко :) :)

преди 2 минути, Dankolov написа:

А ти знаеш ли,че в самолетостроението или в корабостроенето траверс се нарича Навигация или по просто казано Направление,перпендикулярно (90 градуса) на курса на плавателен съд или самолет.

Еха яко :) :)

Да де. Стойка "Г" - на 90 градуса.

сливовицата е много силна

направо ме удря в главата като отпия

по-бавно ще караме, че е дивотия

Наздраве на всички тук с едно Бургаско :) :) Черпя ви всички :)

преди 26 минути, Dankolov написа:

Наздраве на всички тук с едно Бургаско :) :) Черпя ви всички :)

наздраве, приятелю

аз тамън хапнах, ще видя дали да се поддържам следобеда или ще легна малко да си почина

преди 2 минути, buldak написа:

наздраве, приятелю

аз тамън хапнах, ще видя дали да се поддържам следобеда или ще легна малко да си почина

Наздраве приятелю :) Легни и си почини :) Човек има нужда от почивка :)

преди 13 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Здравей Динг Донг!

Каква зодия си?

Зодия куче според китайския хороскоп

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Както и да е.

Не е един и същи с Динг Донг.

преди 2 часа, buldak написа:

не са

Вярно е ,случи се съвпадение с ДанКолов вчера когато реших да разходя този профил ,дори бях забравил паролата / за втори път това ми се случва/ 😄

преди 6 часа, vlado1985 написа:

Айде аз тъкмо си изпуших цигарата и слизам да се захващам да побачкам и като знам какво ме чака.shock11

Да не те изненада Ванчо в избата с ново мише дело rolleyes

Squad Door GIF

преди 9 часа, pepel_ot_roza написа:

Да питам тук. Имам един айфон, но си забравих паролата и го блокирах. Идеи как да си го отблокирам?

ФБР поиска от Apple да отключи iPhone-а на Алексей Петров - kaldata.com

Важни уточнения:

• Activation Lock: Дори и да изтриете данните, iPhone ще поиска оригиналния Apple ID и парола, с които е бил активиран за последно. Това е защита против кражба. Ако не ги знаете, устройството ще остане „заключено към собственик“.

• Архиви: Ако някога сте правили архив в iCloud или на компютър, ще можете да възстановите снимките и контактите си след като отключите телефона. Ако нямате архив, данните са загубени завинаги.

Внимание: Избягвайте сайтове или програми, които обещават „отключване без загуба на данни“ или „прескачане на iCloud“ срещу заплащане. В 99% от случаите това са измами или софтуер, който застрашава сигурността ви.

преди 6 часа, Greta Crocheter написа:

@Teemo v. X, а на теб като ти се запуши канализацията, сам ли си я отпушваш, или си благодарен, че има на кого да платиш, за да я отпуши вместо теб?

Тиймо ти е отговорил, но нека (с твое позволение) да ти кажа и аз нещо. Не става дума за нечистоплътност свързана с професия, а за такава в характера. Която, съчетана с една или няколко девиации, му придава (на характера) неповторим колорит, уникалност и ... бе дори и със сарказъм не ми се занимава. Чесно. Чисто ентомологичния ми интерес преди време бързо се изчерпа. Бих могъл да те свържа с 1-2-ма (или повече) от вързалите му се и съжалили по едно или друго време въпросното божие творение, в резултат на което същите вече са с изгребана до дъно толерантност... но даже и с това не ми се занимава. Всъщност, част от от тях четат понякога (понякога и пишат) тук и ако пожелаят ще те светнат. И това време, дето отделих, му е много.

Хубава вечер! Здраве и късмет на "котилото".

преди 13 минути, lebel написа:

Тиймо ти е отговорил, но нека (с твое позволение) да ти кажа и аз нещо. Не става дума за нечистоплътност свързана с професия, а за такава в характера. Която, съчетана с една или няколко девиации, му придава (на характера) неповторим колорит, уникалност и ... бе дори и със сарказъм не ми се занимава. Чесно. Чисто ентомологичния ми интерес преди време бързо се изчерпа. Бих могъл да те свържа с 1-2-ма (или повече) от вързалите му се и съжалили по едно или друго време въпросното божие творение, в резултат на което същите вече са с изгребана до дъно толерантност... но даже и с това не ми се занимава. Всъщност, част от от тях четат понякога (понякога и пишат) тук и ако пожелаят ще те светнат. И това време, дето отделих, му е много.

Хубава вечер! Здраве и късмет на "котилото".

Нямаше да ти отговарям, но би ли споменал с какво точно съм попарил някои потребители? И кои потребители. Поне едно 1 име.

Относно девиациите, явно много употребяваш алкохол и изпадаш в делириум. Намали алкохола.

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Пак ли се карате ? Как намирате смисъл в това да се скарате с хора които са във форум ми е изключително странно?

И които не познават, то ще ми е страх да си покажа истинското лице, щом моето алтер его ми го сринаха.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

И които не познават, то ще ми е страх да си покажа истинското лице, щом моето алтер его ми го сринаха.

Интернет агресивтв е най големия проблем в интернет, много по трудно е уважителното общуване и може би това е причината.

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Да не те изненада Ванчо в избата с ново мише дело rolleyes

Squad Door GIF

Де да беше това.

Снощи ми се обади един приятел, да ми каже че ще дойде до нас да ми остави, лаптопа си да му го оправям и понеже беше късно днес се захванах. Лаптопа е бил в няколко сервиза и в последния сервиз в който е бил едно че не са направили нищо ами ептем са се оакали имаше прекъснати писти до сокета и 2 керамични кондензатора за сменяване. Тея незнам какво са правили ама като видях какво са сътворили една буца голяма все едно гледаш планина от калай и едвам разкарах калая.

И като за капак нали още не ми е готова станцията с топъл въздух си играх със поялника час и половина да претоплям калая и да го махам щото по едно време много ми загря ел вакуум помпата и викам айде да я оставя малко да почине и изстине.

После па се занимавах да му сменявам контролера на входната верига щото дал на късо и чипа ни приема ни предава.

Та много се замислям вече да спра да се занимавам с умрели дъна да ги съживявам просто днес ептем си вдигнах нервите с тоя лаптоп и като ми се падне пак такъв умрял направо ша предлагам смяна на дъното.

Едно че не си заслужава ремонта и нервите а и си е губене на време доста часове като през това време мога да обърна внимание на друга машина не толкова проблемна.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Както си забелязал не си първия с който се е заял но както и да е няма да коментирам просто не си струва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.