Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Знам, че не ги пускате (най-вероятно), но аз продължавам да ви ги давам. Новичките.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Добро утро и днес жега. Ад.

Немците се хвалят, че бежанците в Германия са намалели. И как се успели и защо са намалели?

Защото Германия раздава немски паспорти на бежанците. Вече не са бежанци, а немски граждани.

И защо, какво ще правят евентуално с паспортите? Примерно ще гласуват за тези, които им са подарили паспортите, а те ще си правят каквито закони искат.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Добро утро и днес жега. Ад.

Немците се хвалят, че бежанците в Германия са намалели. И как се успели и защо са намалели?

Защото Германия раздава немски паспорти на бежанците. Вече не са бежанци, а немски граждани.

И защо, какво ще правят евентуално с паспортите? Примерно ще гласуват за тези, които им са подарили паспортите, а те ще си правят каквито закони искат.

Добро утро, неможе да се отрече ,че това е бърз метод за справяне с демографската криза ,Европа никога няма да бъде вече това което беше.

преди 10 часа, Teemo v. X написа:

Кат ти каам че четат тук...

Яворе, кажи само Левски.

Егати дъното, ако черпят знания от тоя кладенец на мъдростта.

Беше мноо странно. Чета си неква книга на лапа, а зад мен си ромоли мача... с цялото ми уважение, но баш на тоя мач да отделя цялото си внимание...

И щом се развикат, се завъртам на стола да видя ква е тая джабала. Иначе като фон. И във фона чувам "червения динамит". Викам си -къф динамит бе, те не отпаднаха ли... верно, че още не знам всички участници, ама на динамита съм им нещо като фен... добре де - полуфен. Още от онова ЕП 92-ра, когато се събраха от плажовете (което е слух, градска (европейска) легенда - знаели са, че е възможно и са тренирали) и станаха европейски. Баси безгрижната банда беха. И футболисти отсекъде (не че сърбетата не беха)... Петер Шмайхел, малкия Лаудруп - Брайън, Поулсен, Йенсен, Вилфорт, Ларсен... А па холандците къф отбор имаха ... начело с Бастен... Гулит, Рийкард, Куман, Бергкамп... ама динамитът мина през тях... Франция, Германия... тия неща не ги разправям за теб, знам, че ги знаеш. Приятно е да си ги припомня...

Та, зaeбах книгата и се загледах... и заслушах (да не ми се е причуло) - тоя верно вика "червения динамит"... после, сигурно некой му каза колко е прос и вече станаха "червените дяволи"... Боже, милостиви!

преди 42 минути, lebel написа:

Егати дъното, ако черпят знания от тоя кладенец на мъдростта.

Беше мноо странно. Чета си неква книга на лапа, а зад мен си ромоли мача... с цялото ми уважение, но баш на тоя мач да отделя цялото си внимание...

И щом се развикат, се завъртам на стола да видя ква е тая джабала. Иначе като фон. И във фона чувам "червения динамит". Викам си -къф динамит бе, те не отпаднаха ли... верно, че още не знам всички участници, ама на динамита съм им нещо като фен... добре де - полуфен. Още от онова ЕП 92-ра, когато се събраха от плажовете (което е слух, градска (европейска) легенда - знаели са, че е възможно и са тренирали) и станаха европейски. Баси безгрижната банда беха. И футболисти отсекъде (не че сърбетата не беха)... Петер Шмайхел, малкия Лаудруп - Брайън, Поулсен, Йенсен, Вилфорт, Ларсен... А па холандците къф отбор имаха ... начело с Бастен... Гулит, Рийкард, Куман, Бергкамп... ама динамитът мина през тях... Франция, Германия... тия неща не ги разправям за теб, знам, че ги знаеш. Приятно е да си ги припомня...

Та, зaeбах книгата и се загледах... и заслушах (да не ми се е причуло) - тоя верно вика "червения динамит"... после, сигурно некой му каза колко е прос и вече станаха "червените дяволи"... Боже, милостиви!

Нищо чудно и да черпят. Има едни хора там, които са със статут - немахаеми доживот... И не се напъват много, да не кажа изобщо.

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Добро утро, неможе да се отрече ,че това е бърз метод за справяне с демографската криза ,Европа никога няма да бъде вече това което беше.

Срещат се двама цигани.
- Как е?
- Зле.
- Защо зле?
- Жена ми спи с лорд Балтимор.
- Да, не е добре.
- Вярно, че и аз спя с неговата жена.
- Това е добре.
- Не е добре. Тя има две деца от мен.
- Това е зле.
- Но от Лорда жена ми също има две деца.
- Тогава сте квит!
- Къв квит бе?! Аз му правя лордове, а той на мен цигани.

Зелена салатка - класик, пълнени чушки с яйце и сирене, свинско бон филе с кашкавал и шарена сол. И някакъв пълнозърнест кекс - не смея да го опитам.

преди 12 часа, Teemo v. X написа:

Неква тема за разсмиване - дорева ми се...

Не ги рабирам вече нещата от живота. Всичко ми е странно. Ето... ено време си беше лесно, като ги заболи дървесата от икебана, небето почва да сълзи, земята аха да се разплаче... а са кво? Тех пак си ги боли... а ти се реве на теб. Нема да питам га яде бон филето рива ли...

Не бе шегувам се. За Весето само добро. Женa ми е Веска. Друга Веска. Което е добре, щото иначе и на мен щеше да ми се дореве.

Даже се сетих и за виц...

Маниак влетява в магазин, крещейки:
- Сега ще изнасиля някого! Девойче, как се казвате?!
- Ннина...
- Вас няма да ви насилвам. И майка ми се казва Нина, А ти пич, как се казваш?
- По паспорт съм Тодор, но приятелите ми викат Нина...

А па от него - друг. Специално за тия, дето тепърва ше обядват...

Нощ в парка. Пияна девойка залита насам-натам по тъмните алеи. От храстите изскача некъф маняк...
- Събличай се, сега ш'те изнасиля!
- Изнасилвач!? Якооо! Направи ми кунилингус!?
- Ти съвсем си изтрещяла от пиене ма! Аз съм изнасилвач-вампир!
- Баси късметлията си, чесно! Тъкмо съм в цикъл!

Мангалска философия - живееш в маза в максуда, изнасяш се да живееш в берлинска маза, между пакитата - подиграваш се на тези които са останали...

@attj ако не му се обръща внимание ,тоест захранва трола той няма да има стимул за това ,може дори да напише и нещо смислено в темите. Не му се впрягай толкова, очевидно не е добре момчето.

преди 29 минути, Teemo v. X написа:

Мангалска философия - живееш в маза в максуда, изнасяш се да живееш в берлинска маза, между пакитата - подиграваш се на тези които са останали...

Има ли смисъл едно и също да повтарям? Уж, се водиш за умен. Интелигентен, разумен, начетен. Образован. Ерудиран. Едно и също,...

🤔

Първо за 1000 път не знам кой е ма. нгал, може би ти, или имаш някаква фиксация към ромите, нещо, явно нещо си харесал някаква ромка или ром. Но аз за 1000 път пак ти пиша, че не съм ром. Мангал, индиец или пакистанец. Имам направен и ДНК. Ако искаш да видиш.

Второ не съм живял в Максуда, а в Аспарухово, Виница, Галата.. във Варна. Далеч от Розова Долина, Максуда, ЖП Гарата или Автогарата във Варна.

3 нито във Варна нито в Берлин съм живял, живея или възнамерявам да живея в маза. Изба, коптор, бункер.

4. Не се подигравам, а се възмущавам. Подиграваш се ти, даже се гавриш.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Има ли смисъл едно и също да повтарям? Уж, се водиш за умен. Интелигентен, разумен, начетен. Образован. Ерудиран. Едно и също,...

🤔

Първо за 1000 път не знам кой е ма. нгал, може би ти, или имаш някаква фиксация към ромите, нещо, явно нещо си харесал някаква ромка или ром. Но аз за 1000 път пак ти пиша, че не съм ром. Мангал, индиец или пакистанец. Имам направен и ДНК. Ако искаш да видиш.

Второ не съм живял в Максуда, а в Аспарухово, Виница, Галата.. във Варна. Далеч от Розова Долина, Максуда, ЖП Гарата или Автогарата във Варна.

3 нито във Варна нито в Берлин съм живял, живея или възнамерявам да живея в маза. Изба, коптор, бункер.

4. Не се подигравам, а се възмущавам. Подиграваш се ти, даже се гавриш.

60 процента съм българин и 27,...процента съм от Балканите. Албания. 10 процента Италия. 10 процента източна Европа.

Ето и доказателство. ДНК Експертиза.

Да ти снимам и венците или ръката, да видиш че съм бял?

Screenshot_20260622-181036.png

мамка му и тъп уиндоус, затрил ми е федората

а имах такъв важен файл, добре че му правя бакъп

ама бакъпа е от май месец, другото го изгубих (

преди 1 минута, buldak написа:

мамка му и тъп уиндоус, затрил ми е федората

а имах такъв важен файл, добре че му правя бакъп

ама бакъпа е от май месец, другото го изгубих (

Затрил е дуал бут, пусни му жива дистрибуция и си намери файла на диска.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Затрил е дуал бут, пусни му жива дистрибуция и си намери файла на диска.

затрил е и дяла с федората, сега имам един уиндоус и един свободен дял

току-що, buldak написа:

Лошо е това, като инсталираш внимавай кои дялове форматираш.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Лошо е това, като инсталираш внимавай кои дялове форматираш.

само един дял съм посочил да форматира ама нещо се е объркало

загубих само записите на филми дет съм гледал за юни

ще си ги спомня с времето

преди 3 минути, buldak написа:

Предварително си правя дяловете на диска, защото тия инсталации ... нямам доверие. Даже си сложих един диск само за система. И един друг диск за home. Ако ще затрие нещо поне да е системата.

преди 8 минути, buldak написа:

само един дял съм посочил да форматира ама нещо се е объркало

загубих само записите на филми дет съм гледал за юни

ще си ги спомня с времето

Snapshot няма ли?

https://packages.fedoraproject.org/pkgs/timeshift/timeshift/

Или snapper

fd84717ade860cf053a31fbc61046da825a4f68a

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.