Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 57 минути, АСПЕКТ написа:

Има ли смисъл едно и също да повтарям? Уж, се водиш за умен. Интелигентен, разумен, начетен. Образован. Ерудиран. Едно и също,...

🤔

Първо за 1000 път не знам кой е ма. нгал, може би ти, или имаш някаква фиксация към ромите, нещо, явно нещо си харесал някаква ромка или ром. Но аз за 1000 път пак ти пиша, че не съм ром. Мангал, индиец или пакистанец. Имам направен и ДНК. Ако искаш да видиш.

Второ не съм живял в Максуда, а в Аспарухово, Виница, Галата.. във Варна. Далеч от Розова Долина, Максуда, ЖП Гарата или Автогарата във Варна.

3 нито във Варна нито в Берлин съм живял, живея или възнамерявам да живея в маза. Изба, коптор, бункер.

4. Не се подигравам, а се възмущавам. Подиграваш се ти, даже се гавриш.

Сигурно като малък е ял много лобут от роми и затова си мисли че ти си такъв.

Аз вече от отдавна спрях да му обръщам, внимание и да го отразявам на простотиите, му а и то се вижда ясно колко е начетен човека та даже и ми сипва думи които не съм написал и сам се вкарва в някакви си негови измислени филми. Но и определено си има комплекси за избиване и си ги избива тук сигурно си мечтае за някоя титла нещо си ама е в голяма грешка като се мисли за интересен.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Меси пропусна дузпа? 🤣 Will Ferrell Lol GIF

Стискам палци на Австрия.

преди 9 минути, vlado1985 написа:

Сигурно като малък е ял много лобут от роми и затова си мисли че ти си такъв.

Аз вече от отдавна спрях да му обръщам, внимание и да го отразявам на простотиите, му а и то се вижда ясно колко е начетен човека та даже и ми сипва думи които не съм написал и сам се вкарва в някакви си негови измислени филми. Но и определено си има комплекси за избиване и си ги избива тук сигурно си мечтае за някоя титла нещо си ама е в голяма грешка като се мисли за интересен.

Опитвам се да го игнорирам, но ходи след мене и на всеки мой пост. Ма.нгал, про.стак, ... Тоалетна, кенеф, какво беше .. то вече повечето ги забравих.

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Меси пропусна дузпа? 🤣 Will Ferrell Lol GIF

Стискам палци на Австрия.

Опитвам се да го игнорирам, но ходи след мене и на всеки мой пост. Ма.нгал, про.стак, ... Тоалетна, кенеф, какво беше .. то вече повечето ги забравих.

Е ти незабелязваш ли че речника му е беден и липсват други думи. Може и да иска ъпдейт или да си направи собствен речник комбиниран с много думи.😁

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Предварително си правя дяловете на диска, защото тия инсталации ... нямам доверие. Даже си сложих един диск само за система. И един друг диск за home. Ако ще затрие нещо поне да е системата.

за това си много прав, че не трябва да им се има доверие

на пияна глава го слагах тоя уиндоус, никога повече няма да правя подобно нещо

преди 1 минута, buldak написа:

за това си много прав, че не трябва да им се има доверие

на пияна глава го слагах тоя уиндоус, никога повече няма да правя подобно нещо

На колко мешаници беше. И аз много пъти на пияна глава съм преинсталирал но и честно казано до сега не съм си затривал дяловете още повече и да се занимавам да разкачвам дискове за да не инсталира ОС в друг дял или диск.

преди 1 минута, vlado1985 написа:

На колко мешаници беше. И аз много пъти на пияна глава съм преинсталирал но и честно казано до сега не съм си затривал дяловете още повече и да се занимавам да разкачвам дискове за да не инсталира ОС в друг дял или диск.

ми на бира и ром или само на ром не знам

сега се сетих къде съм сгафил, отделих си дял за да сложа там уина но съм избрал вместо него тоя с федората и съм го форматирал

преди 24 минути, buldak написа:

сега се сетих къде съм сгафил, отделих си дял за да сложа там уина но съм избрал вместо него тоя с федората и съм го форматирал

Защо не пробваш да си възстановиш дяла със aomei partition asistant.

преди 42 минути, buldak написа:

Като се обърне каруцата - пътища много. Но никога система и лични файлове на едно място. Снимки, видеа, документи лични и система на 1 място - никога.

на 27.03.2025 г. в 19:50, vlado1985 написа:

А добър ви вечер.:bye1:Аз преди час и нещо се качих в стаята ми и преди малко седнах.

Нали съм ви споделял за едно от любимите ми занимания, рязане на мрамор и гранит ами вчера, ми докарах един паметник 120х100 е вярно доста си тежи камъка но както и да е. Клиента искаше да му направя един модел който не го бях правил от доста време голям кръст и до него едно сърце пронизано със стрела.

И нали не си ме слуша много главата какво се бях отплеснал и като взех да режа гранита направих 2 козела както се чифтосват и като направих модела и видях какво съм сътворил сам си се очудих колко добре съм ги направил. И днес идва човека да си вземе паметника и кат видя козелите му стана лошо взе да пелтечи ама аз ък мък викам му баче спокойно иди там и там пийни нещо и до час ще съм си оправил кашата. Човека хвана пътя и аз кат подбарах шлайфа с диска за гранит за няма и 20 минути изтърках двата козела и му направих модела който искаше но за сметка на това доста се поизпотих и се видях в чудо.

Даже шлайфа по едно време така загря щото аз въобще не го жаля и имах чувството че както търкам и режа ще ми се запали в рацете.:yanim:

Да ти слагам думи... Ей та на, виж се.

Какво се пънете и двамата, като сте неграмотни. Напоследък сте открили ИИ да ви оправя думите/постовете. Да не си мислиш че не си личи? Прахуляк хахахахаахаха айзберг хахахах

преди 28 минути, Teemo v. X написа:

Да ти слагам думи... Ей та на, виж се.

Какво се пънете и двамата, като сте неграмотни. Напоследък сте открили ИИ да ви оправя думите/постовете. Да не си мислиш че не си личи? Прахуляк хахахахаахаха айзберг хахахах

Е ти наистина си уникален аз не се пъня за нищо за разлика от теб и не си измислям неказани думи както го правиш ти самия.

на 3.04.2025 г. в 18:11, vlado1985 написа:

Кроки незнам по Плевен как стоят нещата макар че там служих до клетва. Последно бях в Певен 2016-2017 но за малко де в края на 2017-та за малко щях да ставам зет за пореден път но за мой късмет добре че не се случи.

Кат попита за кой край става на въпрос аз съм от Пазарджик резането на мрамори, и гранити ми е едно от многото, хобита но не го практикувам редовно де защото не всеки път имам време и едвам смогвам.

А за този който казваш че си му дал да ти направи всичко от до пътека мътека явно е някой който се занимава с ограждане на гробове казал ти е човека една цена ти си се съгласил видял е че те няма доста време да се мернеш налепил ти е пътеките и после оправяй се.

Такива са много и по агенциите ги има някои които ги правят тези номера аз лично не се занимавам с ограждане и тем подобни по скоро върша услуги на познати ако немогат сами да си направят някой модел го правя аз и основно ме търсят клиенти да им режа покривни плочи било то за маси или други глупости. И кат ми се появи някой и друг по зле от мен иска да му рисувам кучета и разни други наскоро преди няколко дни резах един паметник от гранит модел пламък кръст листа и някакво измислено сърце. И понеже същия ден какво ми беше станало ептем не бях в час и бях на 20 кенчета бири и кат хванах шлайфа вместо модела направих два козела в поза как се плющят и след това кат си видях творението сам си се изумих и кат дойде клиента само зяпа паметника и вика ама аз ък мък.

Викам му баче спокойно иди там и там пийни нещо и до час час и половина ела ще съм готов. Клиента си хвана пътя и аз пак кат подбарах шлайфа за няма и 20 минути разкарах козелите изтърках ги много добре с диска за гранит и после го полирах но бая се озорих де и направих на човека модела който искаше.:D

ще се доверя тоя път на алкохола в къгщата

колкото има толкоз

@vlado1985 то не може вече да се възстанови, уиндоуса ми е на нея партида, объркал съм партидите просто като съм инсталипал

вярно Spotify през браузъра няма реклами

бях на app дося

Шкембе (не знам дали се брои, ако е без гърмящата смес) с препечена филийка, палачинка с пиле, кис. краставичка и сметана, малко (8 гр. етанол) узо среден клас (Пломари, формичката за лед е самата чашка), салата от домат "Финал F1", краставица "Гергана" и зелен лук "Кайгаро F1" , леко посолена, залята със зехтин и съвсееем съвсем малко оцет... макар и не точно в тоя ред. Са... понеже не съм съвсем наясно с правилата, но в замяна на това се опитвам да съм коректен, ако тук се изрежда само това, което съответния юзверь сам си е сготвил, начи... начи не съм ял и постът ми да се счита за валиден от "малко (8 гр. етанол..." нататък.

Добре де, доматите и лукът може да не са баш F1, а F2... или некъф друг F... примерно F16... но краставицата си беше "Гергана". И както би казал Мирча Кришан - стига си (демек аз) писал!

: 1/3 шега :

преди 3 минути, Bubbles написа:

Пффф баси жегата.

Как сте група?

Ми, дебна сянка и тук не се диша.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, дебна сянка и тук не се диша.

Не знам как е при вас ама тука ни боднаха червен код и забраниха консумацията на алкохол, добре че си имам бира в нас.

току-що, Bubbles написа:

Не знам как е при вас ама тука ни боднаха червен код и забраниха консумацията на алкохол, добре че си имам бира в нас.

И е забранено за мъжете да ходят голи до кръста. Във Франция. 😂

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

И е забранено за мъжете да ходят голи до кръста. Във Франция. 😂

Те и да искат повечето не могат щот са с естествени пуловери.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Утре го дават още по-горещо. Добре че си бая на север, та може да и да не е толкова жега. А при нас е добре. Преди малко поваля за кратко и се трае. 23-24 градуса.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.