Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Всичко казано е задължително да се изкриви и използва, срещу теб.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 9 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Въобще не е дебело. И кви яки цветове има. Ама му е дремаво от жегата. 😊

Камерата я криви. Дебеланка си е.

преди 2 часа, ined написа:

Ако не казва за нивото на река Дунав не става за радио.

Вече няма такъв бюлетин. Съсипаха я тая държава 😥

Бюлетинът за нивото на река Дунав се излъчваше 67 години по БНР
преди 46 минути, АСПЕКТ написа:

Нямаше червен картон за онова маваши и позволиха да бъде гол.

images?q=tbn:ANd9GcTio-rljrjlEm1OeaQUy-H

Немци.

contentapi-image-hmxzxswf.jpg?impolicy=s

Чисти арийци!

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Ооо сандокане с двата казана къде се изгуби толкова време ?

Ооо Бушон Ефенди драго ми е да те ...прочета хахах :)
Бях залегнал да умирам уж,ама не ми се получи-прасна ме инфаркт на тея млади (47) години giggle1

току-що, Васко Мравката написа:

Ооо Бушон Ефенди драго ми е да те ...прочета хахах :)
Бях залегнал да умирам уж,ама не ми се получи-прасна ме инфаркт на тея млади (47) години giggle1

Съжалявам да чуя / прочета това. Сега надявам се си добре ? Пази се бре човек още много имаш пред себе си.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Съжалявам да чуя / прочета това. Сега надявам се си добре ? Пази се бре човек още много имаш пред себе си.

Не съжалявай-имало да става )
Добре съм-3 пружинки в сърцето,илачи доживот и те така.Само дето се наложи да мина на Айкос,че нормалните цигари ме убиват буквално.
Ти как си?

Не съжалявай-имало да става )
Добре съм-3 пружинки в сърцето,илачи доживот и те така.Само дето се наложи да мина на Айкос,че нормалните цигари ме убиват буквално.
Ти как си?

Знаеш ,че цигари ,алкохол не са позволени ,сгодни женици ограничени. Мазни храни също ,абе знаеш всичко това. И най вече по спокойно занапред ,нищо не си заслужава нервите в този живот. Айкос не е по добре ,спирай ги. Аз преди години като спирах цигарите мислих че ще бъде проблем ,оказа че това не е така и мина гладко в моя случай, след това с алкохола беше почти същото ,но понякога си разрешавам по една бира.

Благодаря добре съм )

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Знаеш ,че цигари ,алкохол не са позволени ,сгодни женици ограничени. Мазни храни също ,абе знаеш всичко това. И най вече по спокойно занапред ,нищо не си заслужава нервите в този живот. Айкос не е по добре ,спирай ги. Аз преди години като спирах цигарите мислих че ще бъде проблем ,оказа че това не е така и мина гладко в моя случай, след това с алкохола беше почти същото ,но понякога си разрешавам по една бира.

Благодаря добре съм )

Странна рецепта от човек като теб?!?
Извън шегите придържам се към гореспоменатото от теб-с изключение на бирюгата...ох тоя Сан Мигел😜
Как я караш,ко прайш?

преди 1 минута, Васко Мравката написа:

Извън шегите придържам се към гореспоменатото от теб-с изключение на бирюгата...ох тоя Сан Мигел😜
Как я караш,ко прайш?

Учуден съм ,че се учудваш ,на мен. Не всичко е такова каквото изглежда понякога.

Бира може ,но пак всичко е до количество.

Как я карам ли ,спокойно се старая да я карам ,но в тези горещини и разголени моми навън много се разхлопва сърцето ,но живот ко да го правиш lock

Докато се събудя и посвърша нещо ,поспамя из форума и деня свършил ,а навремето дните бяха безкрайни ,сменяха се по няколко сюжета за ден )

преди 8 минути, Васко Мравката написа:

Как я караш,ко прайш?

Ой Раде, ой бергер. Само си намирам поводи да ходя до стопа...

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Учуден съм ,че се учудваш ,на мен. Не всичко е такова каквото изглежда понякога.

Бира може ,но пак всичко е до количество.

Как я карам ли ,спокийно се старая да я карам ,но в тези горещини и разголени моми навън много се разхлопва сърцето ,но живот ко да го правиш lock

Докато се събудя и посвърша нещо ,поспамя из форума и деня свършил ,а навремето дните бяха безкрайни ,сменяха се по няколко сюжета за ден )

И с теб ли нещо се е случило за което не знам?!?

преди 4 минути, Teemo v. X написа:

Ой Раде, ой бергер. Само си намирам поводи да ходя до стопа...

Не може би,а направо една от най-добрите бири които съм пил...
Ти как си?

Възраста и живота си казват своето ,като медицинска енцикопедия съм ,кат по млад в години на купони ,алкохол ,жени мислейки се безсмъртен сега плащам цената на това, но пък странното е че несъжалявам за нищо освен че не бях рок звезда.

преди 2 минути, Васко Мравката написа:

Не може би,а направо една от най-добрите бири които съм пил...
Ти как си?

Нали ходих и аз за изпилване на главата, смяна на бутало че изпускаше компресия и байпас на маркучите. След седмица пак ме цепиха че се събираше масло в карбуратора... Сега кардио тренировки - полека влизам във форма.

Пази се !

Възраста и живота си казват своето ,като медицинска енцикопедия съм ,кат по млад в години на купони ,алкохол ,жени мислейки се безсмъртен сега плащам цената на това, но пък странното е че несъжалявам за нищо освен че не бях рок звезда.

Ясноо-при мен е проблема,понеже винаги съм си мислел че си на 50,52 години максимум...то па се оказва че си на 73 ....
Нищо де,пак ставаш :)

преди 1 минута, Васко Мравката написа:

Ясноо-при мен е проблема,понеже винаги съм си мислел че си на 50,52 години максимум...то па се оказва че си на 73 ....
Нищо де,пак ставаш :)

Съвсем вярно си познал ,при мен е като времето ,50 се усещат като 70 D

преди 5 минути, Teemo v. X написа:

Нали ходих и аз за изпилване на главата, смяна на бутало че изпускаше компресия и байпас на маркучите. След седмица пак ме цепиха че се събираше масло в карбуратора... Сега кардио тренировки - полека влизам във форма.

Пази се !

Когато бях тук преди много време прочетох за байпаса,ама не знаех че имало и усложнения...

Съвсем вярно си познал ,при мен е като времето ,50 се усещат като 70 D

Обаче младите булки ги късс-аа-ммм брррр!!!!

Брях!!! speak

преди 10 минути, Васко Мравката написа:

Когато бях тук преди много време прочетох за байпаса,ама не знаех че имало и усложнения...

Брях!!! speak

Просто трябва повече източване. Сутрин в 8 пия илачи и до 12- 13 съм зает да пикая, дейва и чудото му.

преди 6 минути, Teemo v. X написа:

Просто трябва повече източване. Сутрин в 8 пия илачи и до 12- 13 съм зает да пикая, дейва и чудото му.

И при мен е така-хапче за уриниране за да не се натрупва течност в организма която да затруднява сърцето....пффф
Ама такова е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.