Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

джуджи е обсебено от себе си обаче D

ся ме замъкнаха на малинобер, ще се пие следобед

преди 6 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Чуйте в началото до към 15-та минута разказа на тази 18-годишна компаньонка и с кой известен Бг политик (на 67г.) е спала, когато е била на 16г..

какво ти е мнението за тази докторка?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 11 часа, NewRedDragon написа:

За кЪф чеп дачистя кари /или друг цвят/ на безкос?

С реверс на 5 + 5 + 3

преди 10 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Чуйте в началото до към 15-та минута разказа на тази 18-годишна компаньонка и с кой известен Бг политик (на 67г.) е спала, когато е била на 16г..

Тя, тази жрица на любовта , на 16 години почнала да спи с високопоставени личности, докато Ти, на 45 не можеш да си намериш един прост селянин и си все още - девствена. Кога ще я стигаш жрицата, не те виждам!

Неква намамила жената с един стек протеинова сода - има вкус на фервекс, тайлол хот, колдрекс и всички такива гадости в едно.

са трабва бавно да пием щото алкохола тоя път е малко

това щот вчера съжалявам че не взех

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

Алкохол в тия жеги не се пие.

навън е жега, вътре не е

"И в някой от последните дена, тайно и полека, AV-то ми се ъпгрейдна автоматично без мноо да крека!“ И са съм с 12.0.0.1100 (360TS), след като "седех" неколко годин на 11.

Нов интерфейс, иконата посиня ... подобрена версия по отношение на защитата... поне тъй казва... оная жена на пазара...

360-Total-Security.webp стара (11), 4f35a6b55005389f386ab380f2c3efcf2810ba67 нова (12)

едит: старата е по-готина. Некак по-триизмерно ми стои.

Само дето в download-a на официалния сайт (и тъдява... доколкото не видях) пак се не види... и там, и тук си е 11.0.0.1314

https://free.360totalsecurity.com/totalsecurity/360TS_Setup_12.0.0.1100.exe

Последното инстал. (офлайн) exe на 11-тицата беше 115 MB, 12-тицата е 200 MB

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Бахти....пак удариха Цолов.... Тоя с Ивиктатс от къде си мослеше, че ще мине през 3 завй? Дано лепнат 5 сек на Рафа Камара, че да докопа поне 1 точка

От твоята клавиатура, в Божиите... Наказали са някого (не съм видял още кого... супер, бразилецът е (едит: не бях видял, че си го написал), дано и япошките ги бият в понеделник) и са е 8-ми. Пожелай си и нешо друго... ама се пак внимателно, че нали знаеш какво казват ... внимавай какво си пожелаваш)

А Цолов трее да кара с...

BDbeVPR.jpeg

преди 23 минути, lebel написа:

За жалост такива са тенденциите - опростенчество и минимализъм... като за прости и минимални хора... Едно време какви икони имаше...

b9eb546d-e37e-4981-87c0-cb7523dc7815.jpg

522ab93d-4781-4f23-b31a-4ba8a851529c.png

Сега се кефят на такива:

image.png

преди 1 час, lebel написа:

"И в някой от последните дена, тайно и полека, AV-то ми се ъпгрейдна автоматично без мноо да крека!“ И са съм с 12.0.0.1100 (360TS), след като "седех" неколко годин на 11.

Нов интерфейс, иконата посиня ... подобрена версия по отношение на защитата... поне тъй казва... оная жена на пазара...

360-Total-Security.webp стара (11), 4f35a6b55005389f386ab380f2c3efcf2810ba67 нова (12)

Само дето в download-a на официалния сайт (и тъдява... доколкото не видях) пак се не види... и там, и тук си е 11.0.0.1314

https://free.360totalsecurity.com/totalsecurity/360TS_Setup_12.0.0.1100.exe

Последното инстал. (офлайн) exe на 11-тицата беше 115 MB, 12-тицата е 200 MB

Доволен ли си от 360-тката. Питам понеже преди месец я качих за малко но я разкарах бързо като се издъни на няколко буби и след нея налазиха още гадини.😁

кефи ме как ми е се тая дали ще напиша глупост на пияна глава

иначе не смея

после що обичаме алкохола

Всички са малумници, а останалите - дебили...

Добавям (нейде) още един телефон... за възстановяване... двуфакторна ала-бала... онова вика - ше ти пратим SMS с код за потвърждение... и след това...

"We don’t support delivering messages to your provider at this time. Try a number from a different provider."

И са си си седят там два номера, единият потвърден, другият - не... и двата от един и същ доставчик. Нищо де, ше го потвърдим, просто... готино седи.

преди 2 часа, vlado1985 написа:

Доволен ли си от 360-тката. Питам понеже преди месец я качих за малко но я разкарах бързо като се издъни на няколко буби и след нея налазиха още гадини.😁

Да.

преди 10 часа, vlado1985 написа:

Доволен ли си от 360-тката

Докато не сканираш с няколко различни онлайн и офлайн инструмента, трудно ще хванеш какво е пропуснала, освен ако усетиш, че нещо не е наред. В клиповете в АВ тема се вижда кои са контролните използвани в тестовете.

преди 21 минути, Joss Bomon написа:

Докато не сканираш с няколко различни онлайн и офлайн инструмента, трудно ще хванеш какво е пропуснала, освен ако усетиш, че нещо не е наред. В клиповете в АВ тема се вижда кои са контролните използвани в тестовете.

Аз не съм си заразил системата бях вързал един стар хард на другата машина доста проблемен на който още от преди години си беше заразен със доста от старите гадинки.

как е котета bye1

снощи съм заспал с дрехите и стинките в джоба

Това гълъбите са мноо нагли същества. Особено тия, дето са били закапечета.

Добро утро!

И освен от лоши очи, се пазете и от лоши уши!

едит: загледах се в написаното и ми стана интересно... за да запази смисъла си горното предупреждение, "лоши уши" или "добри уши" трее напишем?

мисля, че стигнах до прозрението на живота си след това видео 🫢

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.