Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Преди като ми се навири - таблета и перото в джоба и изчезвам.

Сега го спускам някъде из крачолите и вместо таблет -

1000002416.jpg

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Бира в жега се пие само ако искаш да се маскираш на подвижен фонтан от пот.

Верно е, че не съм с най-качествената експертиза в тая област, но... студена бира, привечер, след икиндия... с мезе.

едит: по спомени...

Мда...

- Какво обичате?
- Бира... ама съм дошъл за хляб!

Даже и студена вода не помага в жегата. Достатъчно е хладна, по няколко глътки, често. Е, един съотборник нявга съветваше - студена вода в ушите. И слагаш ушанката и гъбината. Само един път пробвах. Оцелях и... наистина ми стана студено цялостно. Но не съветвам. Ушите трее се пазят.

Като нема бира (в смисъл, че не мое) и ... ъъ, това...

167f99a6524eeb04090dd16a259f127e9bf73d55

е риба. Сега си пия такова, извадено от хладилника.

Голям сеир днес в Х РПУ... варна, служба КОС. В т.нар. контролирано помещение сме около 20 калпака всички с оръжие. Кой за регистрация, кой за замяна.....

Климатика не работи, жега яка. В един момент, на един набор му изтърва клапана и вика полицайката, дето ни пази:

Ама, како старши, пусни духалото, че колко джепане имаме тука....че бутнем целию ви обор )

преди 22 минути, AAUUXX написа:

Бирата влошава защото има алкохол.

Лимон, вода, сол и мед.

преди 18 минути, AAUUXX написа:

Бирата влошава защото има алкохол.

Аз нали не съм си редовен и си лепа само студена бира.

Та днес както си кърцах един приятел ми вика и цистерна, да ти докарат и нея ще пресушиш та ми вика да понамалявам, бирата. Е това ми го каза заради един друг приятел де доктор който в същото време ми се обади по телефона да ми каже че към края на седмицата ще идва в града и иска да се видим. Тъкмо и да ме прегледа и да ме води при някакъв негов приятел много добър ортопед и както си приказвахме по телефона нали съм си грамогласен и викам на доктора че кат се появи на края на седмицата ще го накарам да се пребира на четири крака.

И лудия доктор както винаги ми почете конско и вика най на края ще вземеш да чукнеш камбаната и тоя другия с който бях на масата само се провикна и вика ехааааа ша ядем жито.😁

преди 22 минути, vlado1985 написа:

Аз нали не съм си редовен и си лепа само студена бира.

Та днес както си кърцах един приятел ми вика и цистерна, да ти докарат и нея ще пресушиш та ми вика да понамалявам, бирата. Е това ми го каза заради един друг приятел де доктор който в същото време ми се обади по телефона да ми каже че към края на седмицата ще идва в града и иска да се видим. Тъкмо и да ме прегледа и да ме води при някакъв негов приятел много добър ортопед и както си приказвахме по телефона нали съм си грамогласен и викам на доктора че кат се появи на края на седмицата ще го накарам да се пребира на четири крака.

И лудия доктор както винаги ми почете конско и вика най на края ще вземеш да чукнеш камбаната и тоя другия с който бях на масата само се провикна и вика ехааааа ша ядем жито.😁

И твойте приятели са удариш единя ,падне другия speak

По добре земи намери си приятелки.

преди 31 минути, AAUUXX написа:

И твойте приятели са удариш единя ,падне другия speak

По добре земи намери си приятелки.

Последно до преди близо половин месец излизах с една но ме разбра бързо че ми хлопа дъската и си ми го каза направо че и в лудницата няма да ме приемат. Но като се замисля май голяма заслуга имаше това че бяхме седнали да обядваме аз си цъкам на телефона камбаните в ефбета и хич не се усетих да намаля звука и постоянно получавам факсове.yanim

Бразилия падна от Япония, сега Германия от Парагвай и конспирацията дотук е вярна.

Смених на българите да гледам мача, че тази песен...

ми омръзна да я пускат. 😀

преди 4 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Андреа Папка Папка

Защо бе? Готина е и красива.

преди 7 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Ти си гей и го доказваш всеки път.

🤔 Що бе? Какво ѝ е на момичето?

m_andrea_banda-heineken.webp

Бахти отврата са новите немци. Носят си мангасарлъка със себе си. И старите не ги харесвах, но не мога да отрека, че имаше некво достойнство в тех.

А тоя нашият (който и да е той) педaл (съжалявам ако има близки тук) вика имаше лек заслон, нищо работа.

И не спира с глупостите бе... как не могат да разберат, че ние тук можем да имаме пристрастия, но коментаторът, поне докато коментира мача - не!

И това било за жълт картон... кой е тоя смотаняк бе?

Парагвайците и те плачат за червени.

Ахахах, баси секретната информация. Да не му се отбие некой.

Българската национална телевизия (БНТ), която държи ексклузивните права за излъчване на всички мачове от Мондиал 2026, не обявява предварително конкретните имена на коментаторите за отделните двубои в официалната си ТВ програма.

Мачът от 1/16-финалите между Германия и Парагвай се излъчи пряко по БНТ 1 и БНТ 3 от 23:30 ч. на 29 юни 2026 г.. Коментаторският състав на телевизията за първенството се състои от водещите спортни журналисти на медията:

• Ивайло Ангелов

• Радостин Любомиров

• Стефан Георгиев

• Никола Ибришимов

Аре при АСПЕКТ, във фурната.

Нашият продължава да ближе.

Добро утро!

И ако позволите да допълня... три неща...

Първо - към "Шампион ше е лале, оле-оле-оле" ше е коректно да добавя едно заслужено- не, не, не!

Второ - Няма такива виртуози на дузпите, като лалетата... че едната и вратарчето си я довкара, за по-сигурно. (освен може би Барса... дето Дукадам, Вратарят на Стяуа (светла му памет), 86-та, на финала на КЕШ в Севиля, при изпълнението на дузпите спаси 4 (четири) дузпи, тоест всичките 4 дузпи, които Барса изпълни. И Стяуа стана европейски шампион!

Трето - Пак ше я карам, като на избори - кой не искам да е. Щото ако е кой искам, тая година няма да има световен шампион... Нещо като - и тая година ми се ходи в Париж...

едит: и разбира се Мартин Палермо, който в един мач (Аржентина - Колумбия) изпуска 3 (три) дузпи в редовното време.

palermo11.jpg

Това го помня, но... ето ви и линк... https://sportal.bg/news-2020080907523476651 (има и клип там)

ру тракера пак изчезна

добро утро котета bye1

преди 6 часа, Bubbles написа:

Аувидерзейн 🤣

Може и без ау и се пише разделено. Auf Wiedersehen!

Но те го казват така Видазеен или в Южна Германия Видашауен.

преди 50 минути, AAUUXX написа:

Добро утро ,

Фобията пак минал от тук ,възможно ли е да бъде толкова глупав и опитите да събори форума да му осмислят денят му?

Нямам идея, но положението е много зле. Няма ли вече лечебни заведения в България?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.